עבור לתוכן

ה-ATP3 עושה רעשים שהוא לא צריך לעשות....

Featured Replies

פורסם

היי,

ה-ATP3 עושה רעשים שהוא לא אמור לעשות... כמו הרעשים שיש כשרמקולים נשרפים.... אני לא יודע מה לעשות :( . יש לי אחריות? היא תקפה במקרים כאלה? האם הם באמת נשרפו??

אלוהים אדירים, שיהיה פתרון...... הם פעילים כולה יומיים בקושי.

ניר.

פורסם

מתי זה קורה ?

ניסיתה לעבוד עם כמה תוכנות ?

winamp

media player?

ניסיתה כמה שירים שונים ?

הגברתה את הווליום גבוהה מידי (מקסימום) ?

זה קרה מההתחלה ?

אם אתה חושש שהם פגומים לך ישר לאחריות

פורסם
  • מחבר

מתי זה קורה ?

ניסיתה לעבוד עם כמה תוכנות ?

winamp

media player?

ניסיתה כמה שירים שונים ?

הגברתה את הווליום גבוהה מידי (מקסימום) ?

זה קרה מההתחלה ?

אם אתה חושש שהם פגומים לך ישר לאחריות

אמממממממ, זהו, שזה לא קורה בכל מצב, זה מה שמוזר.... נניח שמתי איזה דיסק אחד, ואז זה קרה ממש בהגזמה כשהגיטרה והקלידים ניגנו (מדובר על דיסק ג'אז אבל, לא איזה דת' מטאל) אבל אז שמתי דיסק אחר ואפילו בווליום גבוה זה לא קרה....... אז מה קורה פה?!

ניסיתי גם עם Winamp וגם עם המדיה פלייר.... זה קרה לי ממש קצת בבוקר ואז בכלל לא, ומקודם זה התחיל שוב מתי שאמרתי... אבל אני לא יודע אם זה משהו שקורה בקביעות או לא.....

לא הגברתי גבוה מדי אני חושב.... אני חושב שזה היה בהחלט ברמות המותרות.

ולא קיבלתי איזה תעודת אחריות באריזה של המוצר, רק חוברת הפעלה.... האם יש לי אחריות מהחנות? (נקנה בלמיר מחשבים)

ניר.

פורסם

אני מניח שיש לך אחריות מהחנות

חייב להיות

בכל מקרה

אצלי כשאני מגביר בווינאמפ עד הסוף ורמקולים מגביר חצי +- זה מתחיל לעשות קירטועים מסתדר רק שאני מנמיך מהווינאמפ ואז אני יכול להגביר כמה שאני רוצה מהרמקולים

תבדוק את זה

ויכול להיות שזה המקור (דיסק קובץ) או משהו

תנסה לשחק איתם לראות מתי זה קורה וכשזה קורה איך זה נפתר

פורסם
  • מחבר

אני מניח שיש לך אחריות מהחנות

חייב להיות

בכל מקרה

אצלי כשאני מגביר בווינאמפ עד הסוף ורמקולים מגביר חצי +- זה מתחיל לעשות קירטועים מסתדר רק שאני מנמיך מהווינאמפ ואז אני יכול להגביר כמה שאני רוצה מהרמקוליםתבדוק את זה

ויכול להיות שזה המקור (דיסק קובץ) או משהו

תנסה לשחק איתם לראות מתי זה קורה וכשזה קורה איך זה נפתר

יכול להיות שזו באמת הבעיה כי כששמעתי דרך הוינאמפ את הדיסק, הווליום בתוכנה היה עד הסוף וברמקולים רק עד חצי בערך....

אני אנסה ואודיע,

ניר.

פורסם
  • מחבר

וואלה, צדקת...... זה פתר את הבעיה עם הוינאמפ.... אני מניח שזאת הבעיה גם בשאר התוכנות.

תודה רבה!!!! אני מקווה שבאמת זו הייתה הבעיה היחידה ושום דבר לא לא בסדר ברמקולים עצמם...

ניר.

פורסם

אין בעייה

אני גם מקווה בשבילך ;)

פורסם
  • מחבר

אין בעייה

אני גם מקווה בשבילך ;)

ועכשיו אני יכול לומר לך בבטחון מה הייתה הבעיה: אותו הדרייבר החדש שנתת כאן..... עכשיו התקנתי את הדרייברים של הסאונד עוד פעם מחדש והכל הסתדר, אין רעשים ואין כלום..... אני על פול ווליום בוינאמפ וגם על ווליום די גבוה ברמקולים.

מציע גם לך להתקין מחדש את הדרייברים של הסאונד ולעזוב את מה שפירסמת כאן... אני מאמין שיש סיבה למה nVidia עוד לא פרסמו רשמית את מה שפרסמת....

ניר.

פורסם

ני מעדיך להישאר איתו

עם זה אחת מהמגרעות שלו אז אפשר להסתדר עם זה

האיכות שלו ממש מעולה ככה שאני מעדיף להישאר איתו

פורסם
  • מחבר

ני מעדיך להישאר איתו

עם זה אחת מהמגרעות שלו אז אפשר להסתדר עם זה

האיכות שלו ממש מעולה ככה שאני מעדיף להישאר איתו

יש כזה הבדל?! אני מוסיקאי ולא ממש שמעתי את ההבדלים העצומים (כפי שאתה אומר) באיכויות....

בכל מקרה אני מקווה ש-nVidia יחליטו לשחרר כבר את הדרייברים החדשים רשמית.

ניר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים