עבור לתוכן

מחשב נתקע בלי אזהרה מוקדמת

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים התחיל להתקע לי המחשב בכל מני סיטואציות. בהתחלה הוא היה נתקע כמה שניות אחרי ההפעלה, אחרי ניקוי בסיסי של המחשב הוא התחיל להתקע רק בעת ניגון סרטים.

כשפתחתי אותו וכיוונתי אליו מאוורר חיצוני הוא הוא לא נתקע בכלל מה שגרם לי לחשוב שזאת תקלה שקשורה בטמפרטורה ובניקיון.

פתחתי את המחשב ואחרי ניקוי יסודי הבעיה לא נעלמה אלא רק לקח למחשב יותר זמן להתקע.

בדקתי טמפרטורות והן יחסית גבוהות (60-70 מעלות), אני לא יודע מה יכול לפתור לי את הבעיה..

תודה מראש

פורסם

לפני כמה ימים התחיל להתקע לי המחשב בכל מני סיטואציות. בהתחלה הוא היה נתקע כמה שניות אחרי ההפעלה, אחרי ניקוי בסיסי של המחשב הוא התחיל להתקע רק בעת ניגון סרטים.

כשפתחתי אותו וכיוונתי אליו מאוורר חיצוני הוא הוא לא נתקע בכלל מה שגרם לי לחשוב שזאת תקלה שקשורה בטמפרטורה ובניקיון.

פתחתי את המחשב ואחרי ניקוי יסודי הבעיה לא נעלמה אלא רק לקח למחשב יותר זמן להתקע.

בדקתי טמפרטורות והן יחסית גבוהות (60-70 מעלות), אני לא יודע מה יכול לפתור לי את הבעיה..

תודה מראש

נראה לי שאתה כבר יוד מה הבעיה

אם אתה עושה OC - תפסיק

תדאג לאיוורור נכון - גם אם הדבר אומר החלפת מאווררים

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות.

רק מה OC אומר בהקשר הזה?

בכל מקרה המאווררים נראה שעובדים בסדר, מה שגורם לי לחשוב שאולי יש איזו בעיה במעבד שמייצר הרבה יותר מדי חום.

יש איזו שיטה לבדוק את זה?

עריכה : אם התכוונת לאובר קלוקינג אז לא חטאתי בזה לעולם.

פורסם

OC אכן אוברקלוקינג - ואכן אני רואה בו חטא (למרות שיש כאלה שאומרים שזה בטוח והדבר הכי טוב בעולם)

אני לא מתעסק עם המנוע של המכונית שלי שאותו אני מכיר הרבה יותר טוב מהמעבד...

בכ"ז - יש שיטה לבדוק זאת - תריץ "עומס" על המעבד ותנטר את הטמפרטורה שלו אם אתה רואה שברגע שהוא מתחמם יתר על המידה ואז המערכת הופכת להיות לא יציבה אז אכן כאן הבעיה.

אישית אני משתמש בקירור פאסיבי על המעבד (8400 של אינטל) - ויש לי מארז מצוין (סונטה 3) - אני לא סובל רעש של מאווררים ובכל המחשב יש רק 2 (אחד לספק כח ואחד למארז).

המחשב שלי יציב ועובד מצוין.

פורסם
  • מחבר

הרצתי בדיקות עומסים על המעבד והכרטיס מסך ושום דבר לא קרה, אחרי שעה הוא נתקע תוך כדי עבודה באקספלורר.

מה זה עוד יכול להיות?

פורסם

אני מציע שתעלה לפה צילום מסך של טמפרטורות המחשב. ניתן לראות את הטמפרטורות על ידי תוכנת אוורסט.

הדבר השני שחשבתי עליו ואני לא בטוח אומנם אם זה באמת יפתור את הבעיה אבל שווה אולי לנסות, זה לנקות את המשחה הישנה על המעבד ולמרוח חדשה.

פורסם
  • מחבר

tempcy.jpg

זה התוכנות שבודקות את המחשב ומה הן מצאו מבחינת טמפרטורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים