עבור לתוכן

מחפש מחליף ללוח אם שלי.(965P-S3 )

Featured Replies

פורסם

כנראה שהלך לי הלוח אם, אני מחפש מחליף בשבילו

המחשב עובד באוברקלוק אז אני זקוק ללוח אם שיתן לי מענה גם לזה

זה המפרט שלי כולל הלוח אם התקול:

E6300

965P-S3

1950XT 256MB

WD 250GB 16MB

LG H10N

tranced 1024*2 667MHZ

ENERMAX liberty 400W

COMPUCASE 6A19

Samsung SyncMaster 710N

תודה.

פורסם

אהלן

תרשום את המודל של הלוח הקודם שלך בכותרת בבקשה (או חלקים עיקריים כמו מעבד וזיכרון).. כך שהיא תהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם

לוחות זולים ב-250 שקלים יעשו את העבודה, כאלו עם ערכות שבבים G31/G41. יש לוחות יקרים יותר עם ערכות השבבים הללו ולוחות אלו מגיעים עם יותר פונקציות ופיצ'רים. לוחות מבוססים P43/P45 יהיו יקרים יותר אבל לא תמיד עדיפים, זה תלוי בדרישות שלך מהלוח.

פורסם
  • מחבר

הדרישה היחידה היא אוברקלוק למחשב, לא מחפש יותר פיצ'רים ממה שיש לי בלוח אם הנוכחי.

באיזה לוח אם אוכל להסתפק אם כך?

פורסם

אני מנחש שאין לך ניסיון באוברקלוק או שהאוברקלוק לא הולך להיות רציני, אחרת היית מתאר איזה אוברקלוק (לומר שמתוכנן אוברקלוק אף פעם לא מספיק, תמיד יש להבהיר עד לאן מתכננים להגיע).

אם כך אז כפי שצוין כבר לוח G41 פשוט ב-200-250 שקלים יעשה את העבודה. כמובן שיש לא מעט דילים טובים של לוחות עם ערכות שבבים נחשבות יותר (כמו בקישור שהביא אור כהן) והם גם מהווים אופציה. בכל אופן אין סיבה להשקיע יותר מ-300-350 שקלים אם אין לך דרישות מיוחדות.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדיין לא החלפתי את הלוח אם, הספק שאני עובד איתו מספק רק לוחות של אינטל.

יש לוח אם של אינטל שיעשה את העבודה?

במידה ולא אז יש אפשרות גם לקנות ממקום אחר.

בכל מקרה המעבד לא באוברקלוק רציני, העלתי מתחים רק לזיכרונות, והעלתי מ667 אל 760-800 מה שהעלה את המהרות של המעבד 2.6-2.8

פורסם
  • מחבר

אני לא נוהג לעשות את זה, אבל מכיוון שאני באמת זקוק לתשובה, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

ושוב אני מצטער על ההקפצה.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שגם חשוב לי היציאות אודיו שלו, חשוב לי שיהיה 5.1 ואופטי.

פורסם

לנושא- כמעט כל לוח P43/G41 יעשה את העבודה.

וזה חבל שאתה מודע לחוקים ובכל זאת עובר עליהם. כמו שלמדת גם כשמקפיצים לא בוודאות מקבלים יותר יחס.

נרשמה לך אזהרה על ההקפצה וזו האזהרה השלישית שלך.

פורסם
  • מחבר

מלבד הMSI שלא ניתן להשיג אותו, עדיין לא מצאתי לוח אם שיתאים למעבד ושיהיו לו כניסות 5.1 וכניסה אופטית.

יש למישהו עצות לדגמים שיתאימו לדרישותיי?

מיואש כבר... :bash: המחשב כבר חודש במעבדה...

פורסם

אפשר ל350 ש"ח לרכוש לוח P41 טוב:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728033

זה יהיה מספיק עבורך :)

קיימת לו כניסת 5.1 וכניסה אופטית, בדיוק לבקשתך :)

החסרון היחידי הוא שיש לו רק 4 חיבורי סאטה (ניתן לסידור בעזרת כרטיס זול שיוסיף עוד 4 חיבורים ב10$)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים