עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס ב600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב,

המחשב של אחי הקטן עם המפרט הבא שנקנה לפני שנתיים:

intel 2140

1GB RAM

ספק כוח: 350W

עם כרטיס המסך 8500GT של NVIDIA

עכשיו הוא רוצה להחליף לכרטיס בסביבות ה600 ש"ח למטרת מחשקים.

ראיתי לפי אתרי ביקורות חומרה שה5750 הוא הכי טוב למחיר שלו, האם יש עדיף יותר? ואם בכלל אפשר להתקין כרטיס זה על המערכת שלו?

נ.ב: הכרטיס לא כדי להפעיל משחקים כמו GTA IV או CRYSIS אלא משחקים קלים יותר כמו NBA 2K10 , hitman blood ...

תודה מראש

פורסם

מה דגם הספק?

פורסם

המפרט הזה לוקה בחוסר כח מכל זווית אפשרית, בין אם זה המעבד הבסיסי, הזכרון המועט או ספק הכח הג'נרי. הכי הרבה שהייתי ממליץ לעניין הזה הוא כח של HD4670 (וגם צריכת החשמל שלו).

פורסם
  • מחבר

מה דגם הספק?

של EZ cool אם אני לא טועה..

פורסם
  • מחבר

המפרט הזה לוקה בחוסר כח מכל זווית אפשרית, בין אם זה המעבד הבסיסי, הזכרון המועט או ספק הכח הג'נרי. הכי הרבה שהייתי ממליץ לעניין הזה הוא כח של HD4670 (וגם צריכת החשמל שלו).

כן אני יודע... זה מחשב יותר לעבודה דרך אגב הוא עושה עבודה מצויינת למחיר שלו.

רשמת שהיית ממליץ על ה4670, הכרטיס הזה יפעיל לו משחקים כמו שציינתי בצורה מכובדת?

האם הספק הכוח שבמחשבו מספיק כדי לתמוך בו?

ולמה לא לקחת כבר את ה5570? הם באותו מחיר..

פורסם

גם 210GT יוגבל עם המעבד הזה ,

אחד החברים שלי קנה לפני כשלוש שנים E2180 עם 8600 ,ואני לפני שנתיים את הE8400 עם ה9500 שבזמנו היה דווקא נחמד מאוד בגיימינג בכול מקרה אצלו CRYSIS גם ב1024X768 על LOW עובד על FPS של 19 אולי .

אצלי על 1280X1024 עובד על מדיום על 30FPS+- בקיצור תשקיעו במעבד + לוח אם ואז תחשבו על כרטיסי מסך .

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה מחשב שנבנה לצורכי עבודה, זה לא מחשב כמו שאני הולך לקנות core i5 וכו'..

המעבד יגביל אפילו כרטיס כמו ה4670?

אפשר עם ספק כוח של 350W להתקין אותו?

פורסם

המעבד יגביל 210GT ,אתה מדבר פה על 4670 ...

פורסם

איזה שטויות במיץ, המעבד לא יגביל GT210 ולא נעליים, HD4670 הוא הרמה הנכונה להצמיד פה, לא יותר מזה.

פורסם

איזה שטויות במיץ, המעבד לא יגביל GT210 ולא נעליים, HD4670 הוא הרמה הנכונה להצמיד פה, לא יותר מזה.

אתה אומר שטויות ,אבל אתה לא ראיתה איך CRYSIS עובד עם מעבד טוב מזה על רזולוציה של 1024X768 ,אפילו על LOW המשחק בקושי עבד .

פורסם

מי משחק CRYSIS עם GT210 בLOW? על 1024?!

המעבד הזה הוא מספיק חזק כדיי להניע כרטיסים כמו HD4670, גם אם יהיה מעט צוואר בקבוק.

אגב מן הסתם שבתקציב הזה אפשר להכניס PENTIUM E דואלי שיהיה חזק יותר משמעותית מהמעבד הזה

פורסם

8600 יכול להריץ את המשחק בצורה סבירה עובדה ה9500 שלי מריץ על מדיום ללא בעיה ,אבל עם המעבד הזה המשחק אפילו על 1024 וLOW לא עובד ,והוא מבקש כרטיס למשיחקים ,נכון ה4670 כרטיס נחמד מאוד לגיימנג ,אבל לא עם המעבד הזה .

שום כרטיס לא יתאים למעבד הזה למטרת משחקים גם GTX480 לא יעשה פה שינוי עם המעבד הזה,אם הוא יחליט להחליף גם את המעבד לאחד טוב יותר בסיגנון של E5200+- אז כן אין בעיה ,הוא יכול בכיף לקנות HD4670 ולהנות ,עם המעבד הנוחכי שום כרטיס לא יעזור לגיימיגנ. בהתחשב בזה שאף אחד לא רוצה לשחק ב1024 ועוד על LOW ,וגם אז המשחק יתקע בלי סוף

פורסם

HD4670 זאת בערך הנקודה הכי גבוהה שהייתי הולך עליה, להגיד ששום כרטיס מעל GT210 לא יביא שיפור זה פשוט לשקר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות של כולם,

במיוחד dj ElectriC עזרת לי מאוד, אני ימליץ לו בסוף על ה4670...

תודה :xyxthumbs:

פורסם

יש לו מעבד E2140, מעבד שאני בעצמי רכשתי למשפחתי.

מדובר במעבד מעולה, כי על הלוח הכי בסיסי (לוח של PALIT עם 630I) עשיתי לו בקלות OC ל2.4GHZ.

לא צריך שום שידרוג מעבד (אבל מומלץ שתעשה לו OC)

אגב, אם רוצים אפשר גם לקחת GT240 גרסת GDDR5 ב450 ש"ח או HD5670 באותו המחיר, שיהיו חזקים יותר מהHD4670.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים