עבור לתוכן

מה כדאי לי לרכוש- מקלדת ועכבר אלחוטיים או חוטיים ?

Featured Replies

פורסם

מתלבטת נורא. האם תדירות התקלות / החלפת הסוללות באלחוטיים היא רבה?

האם כדאי שאחד מהם יהיה רק אלחוטי.

עיזרו לי בבקשה.

אני לא מתכוונת להשתמש בהם מרחוק , כלומר להתרחק משולחן המחשב, פשוט פחות חוטים על השולחן, נראה לי יותר נוח.

מה כדאי ?

פורסם

אם המטרה שלך היא שולחן בלי חוטים אז יש לך רק אופציה אחת: מקלדת אלחוטית. תדירות החלפת הסוללות היא לא כזאת גבוהה במיוחד בדגמים היותר מושקעים. חוץ מזה שיש עכברים עם סוללה נטענת שנטענים על מין תושבת כזאת.

אישית אני מעדיף את העכברים עם הסוללות הרגילות הנטענות. שמתי בעכבר שתי סוללות שנטענות ב 15 דקות, כך שגם אם הן נגמרות פתאום אז מהר מאוד אפשר לחזור לעבודה.

פורסם

לי יש את הסט הזה http://www.microsoft.com/canada/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=117

בסך הכול אין בעיות עם הסוללות ,אבל לי אישית יש כמה בעיות עם זה שהסט עובד על RF בתדר 2.4GHZ , יש לי נתב בתקן N על השלוחן ממד ליד המשדר של הסט ,וכאשר המחשב הנייד של אחד מבני המשפחה נמצא בחדר אחר ומוריד משהו במהירות של 1MB+ מתחילות קצת בעיות עם הקליטה בעכבר ,אבל אם אין לך נתב צמוד לסט אז לא יהיו לך בעיות מיוחדות .

פורסם

מבחינת גיימינג, זמן התגובה נמוך בצורה משמעותית בעכברים / מקלדות אלחוטיים?

פורסם

במקלדת אני לא מרגיש בכלל. (logitech k350 ולפני זה logitech mx3200)

בעכבר אני עדין מצליח להבדיל. (mx preformance)

פורסם

מעולם לא הבנתי את הבעיה של חוטים על השולחן (זה נכון שאסטטיקה ממני והלאה) - המה גם שבמקלדת שלא מזיזים אני ממש לא מבין מה זה מפריע (ארגונומית)

אלחוטי לעולם יהיה פחות טוב מבחינתי (כבד יותר, טעינה\החלפת סוללות, הוספת תדר RF בבית)

המלצה שלי - אם את מול המחשב ולא מתרחקת - קחי חוטי.

כל טוב,

גבריאל

פורסם

ז"א, מי שמחפש ביצועים עדיף לו לקנות עכבר חוטי...

פורסם

לא רק...

גם מי שמחפש שלא יהיו תדרים נוספים שמסתובבים סתם בבית.

גם מי שלא רוצה להחליף סוללות\להטעין

פורסם

מחזק לגבי חוטי.

לגיימינג במיוחד MX518 אין עכבר אל חוטי שמתקרב לעכבר הזה.

מקלדת הרבה פחות קריטי בזמן תגובה. סוללות פעם בחודשיים-שלוש יכול גם להגיע לחצי שנה לדעתי.

פורסם

לא מסכים איתכם...

קודם כל הMX518 הוא עכבר טוב אבל יש טובים ממנו בהרבה...כל העכברים של RAZER וה-G500 למשל של LOGITECH.

לי יש אישית עכבר אלחוטי ה-MX1100...באמת שאני לא זוכר את הפעם האחרונה שהחלפתי לו סוללה..אני מעריך כמעט חצי שנה ויש לי עוד חצי מלא..ואני משתמש הרבה במחשב.

מקלדת אלחוטית זה דבר שהוא נוח מאוד למרות שלא מזיזים אותה הרבה.לא תשים לב בחיים להבדל כלשהו בין מקלדת חוטית לאלחוטית ובכלל עניין הסוללה...לא החלפתי כבר שנה וחצי.

אין לי שום בעיה של תדרים וזה עובד פיקס.

דבר אחד אני יכול להגיד לטובתו של העכבר החוטי.אם אתה בעסק הגיימינג אז מומלץ עכבר חוטי עקב הדיוק הגבוהה שלו והאמינות.

או שפשוט תשקיע 1000 שקל בממבה של רייזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים