פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים חבר שלי רוצה לקנות זוג קומפקטים (פיונירים?) מיקסר CASE וכל מה שנלווה (למזוודה) תקציב בערך 3000 לכל קומפקט המלצת בבקשה
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים בשביל תקציב כזה לקומפקטים הוא יכול לקנות 2 cdj100s ב2500 כ"א לא אמרת מה התקציב למיקסרבקשר לכל מה שנלווה מה הכוונה? חוטים אוזניות ומיקרופון או לרמקולים ענקיים ומגברים חזקים?
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים מחבר על אלה הוא מתכנן אבל באתי לברר אם יש עוד אפשרויות טובות באותו מחיר?ואיפה ראיתה אותם ב2500 ? הוא מצא אותם רק ב2800 מיקסר לא יודע בנתיים ,אני אשאל אותו אבל תתנו לי הצעות סבירות בקשהבעיקרון הוא יעבוד עם זה בחדר שלו אבל מידי פעם גם במסיבות יש לו זוג רמקולים נחמדים ככה שזה כנראה יתחבר לרסיבר שלו איזה חיבור צריך?
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים Pioneer Mx500/600 + 2 x Cd-J100 אני, אישית, מעדיף יותר את ה PMC-55 של ווסטאקס.
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים Pioneer Mx500/600 + 2 x Cd-J100 אני, אישית, מעדיף יותר את ה PMC-55 של ווסטאקס. אומרים שהסאונד של המכשיר הזה (הווסטאקס) מדהים החיסרון שלו מול הפיוניר זה שאין לו מונה שלbpm אבל מי באמת צריך אותו אין כמו אוזן טובה בכל מקרה נסה לקנות בקילומבו בחיפה
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים מחבר מכיר אולי חנות באזור המרכז?חיפה זה ממש רחוק אתה מכיר אתר עם כל הציוד הזה?ישראלי שיש בו את כל המחירים ?וכמה הPMC-55 הזה עולה ?
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים את אזור המרכז אני לא כל כך מכירמה שכן אני יודע שיש ביפו את היבואן הרשמי של פיוניר ששם דיי יקרובדיזינגוף סנטר יש את החנות ליד כלי זמר נראה לי שקוראים לה ביט-מן או משהו כזה יש שם דברים ממש נחמדים שווה ביקוראם אתה מתכוון לאזור המרכז יעני ירושלים אז בכלל אין לי מושגבקשר למחיר של הוואסטקס הוא בסביבות ה6000 שקל לפי דעתי (שמעתי את זה ממישהו ששמע את זה ממישהו אז אל תקח אותי במילה)האתר היחיד זה האתר של קילומבוwww.kilumbo.co.il
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אל תקנה פיוניריש חנות בדיזינגוף סנטר שקוראים לה בימןשם ב2900 שקל אתה קונה את הפרודקראטץ של אמריקן אודיו (ליחידה) שהוא הרבה יותר טוב מהסידיגייוקנה שם גם מיקסר 3 ערוצי סטריאו פלוס ערוץ מונו אחד למיקרופון של סטנטון ב1650 שקלמיקסר מעולה פשוט מעולהזה הקניה המשתלמת ביותריוצא לך 7500 שקל וגם מומלץ לקנות פלטה אבל זה עוד כסף
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים הקלאב מיקרסרים של פיוניר הם חראהקלאב מיקסר של ווסטאקס מעולה בין המיקסרים הכי טובים שיש אבל הוא עוללה כמו בית במיוחד בארץאמרתי לך כבר קנה את מה שאמרתי לךהנה לינקים לזהאמריקן אודיו : http://www.americandjeurope.com/product.asp?ProductIDNumber=859&cat=CD_Playersוהמיקסר של סטנטון :http://www.topdjgear.com/stsmscmi.htmlמיקסר מאוד מומלץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.