עבור לתוכן

Dell 2209WA - האם אכן טוב למשחקים?

Featured Replies

פורסם

מפרט של המחשב שצפוי להגיע בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0

ראשית, אני יודע שנפתחו על המסך מספר רב של דיונים.

שנית, כן השתמשתי בכפתור החיפוש וגם קראתי לא מעט ביקורות על המסך באינטרנט.

התוצאות לא היו חד משמעיות, באשר לאיכות התמונה וזוויות הצפייה - אין ספק שלמסך יש יתרון מובהק. עם זאת, במספר ביקורות עלה כי המסך אמנם לא רע למשחקים, אך "גיימרים מקצועיים" יעדיפו לרכוש מסך אחר (ראו לדוג' http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa-part14.html#Lag).

לאור האמור לעיל, מבקש לקבל מספר חוות דעות מאנשים שרכשו את המסך ו/או התנסו בו אצל חברים/מכרים. האם במהלך משחקי רשת (הן ב-RPG, והן ב-FPS) זיהיתם בעיות/מריחות/INPUT LAG/ כל בעיה אחרת שיצרה אי נעימות במהלך המשחק (לדוגמא, בעת קרב יריות רב משתתפים ב-counter strike, או ב-WOW או כל משחק RPG, כאשר יש קרבות גדולים עם הפעלה של הרבה קסמים/סקילים וכד')?

מודה לכולם על התמיכה והעזרה האדיבה, כהרגלכם בקודש.

פורסם

עד כמה שהביקורות של PRAD באופן כללי הן טובות ומעמיקות, לדעתי הגישה שלהם לפרמטרים אלה היא חובבנית למדי. עצם העובדה שצריכים לבצע מדידה עם ציוד חיצוני כדי להבחין ב"בעיות" מראה שהחומרה שלהן מצוצה מהאצבע. אבל כדי לא להודות שהפרמטרים האלה חסרי משמעות ואין בכלל מה להתייחס אליהם, צריכים לעשות איזשהו דירוג, ואז חייבים לומר שמסך א' שיש לו 2MS זמן תגובה ו10MS השהיית תמונה יהיה עדיף לגיימרים ממסך ב' שיש לו 5MS זמן תגובה ו20MS השהיית תמונה, אפילו אם בפועל אין שום דרך להרגיש בהבדל בלי שימוש בציוד חיצוני.

פורסם

בתור בעלים של המסך אני יכול להגיד לך שהוא מצוין, הן למשחקים והן לכל שימוש אחר.

פורסם

יש לי אותו גם, מסך מעולה... :xyxthumbs:

פורסם

כנ"ל כאן..

המסך פשוט מעולה.

פורסם

אני משחק עליו הרבה במשחקי FPS ומעולם לא הבחנתי במריחות. גם ב-SC 2 הוא התמודד מצויין עם קטעים בהם היה ריכוז יחידות גדול ופיצוצים רבים.

אתה יכול להסיר חשש מליבך 8)

פורסם
  • מחבר

מעולה! תודה רבה על העזרה :yelclap:

פורסם

בתור בעלים של המסך אני יכול להגיד לך שהוא מצוין, הן למשחקים והן לכל שימוש אחר.

יש לי אותו גם, מסך מעולה... :xyxthumbs:

כנ"ל כאן..

המסך פשוט מעולה.

אני משחק עליו הרבה במשחקי FPS ומעולם לא הבחנתי במריחות. גם ב-SC 2 הוא התמודד מצויין עם קטעים בהם היה ריכוז יחידות גדול ופיצוצים רבים.

אתה יכול להסיר חשש מליבך 8)

מה שהם אמרו :)

פורסם

מוציא 75HZ ברזולוציה הטבעית אם זה אומר לך משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים