עבור לתוכן

ג'סטין ביבר במגעים להגיע להופעה בארץ

Featured Replies

פורסם

מסכים איתך לגמרי, חוץ מהאמירה ש"הוא זמר סביר".

וחוץ מזה- זה כיף לשנוא, זה חלק מזה. ;)

• תגובות 65
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משעמם לכם בחיים, למי אכפת מהילד הקטן והמושתן הזה? שיהיה לו לבריאות עם הכסף שהוא עושה, זה שהעולם שלנו דפוק עם סדרי עדיפויות אידיוטים זה לא אשמתו.

פורסם

מחינתי זמר סביר זה זמר שלא מזייף ובו נגיד שאם הוא היה בכוכב נולד הוא היה מתקדם יפה מאוד

לא שהייתי בוחר בו ::)

פורסם

אתם יושבים בבית לומדים לנגן ומתחילים לשיר אמא שלכם מצלמת את זה כי היא חושבת שזה יפה ומעלה את זה ליוטיוב

מפיק גדול רואה את זה ומטיס אותכם לארה"ב ( הוא מקנדה ) רוצה להחתים אותכם על חוזה , מוציא לכם אלבום ונותן לאמא שלכם ולכם בית ענק

אתם הייתם אומרים לא, נכון ?תחשבו עם השכל שלכם שכנראה נתקע לכם בתחת

מה אתם חושבים שהוא יוצר את הקליפים שלו? שהוא כותב את המילים לשירים?שהוא בוחר את המעריצים שלו?אז זהו שלא. הוא רק בובה על חוט שמכניסה מלא כסף למי שגילה אותו וכל הכבוד לו על זה. הייתם מתים להיות במקומו שאתם קוראים את התחת כל החיים שלכם ולומדים ובגיל 20+ עדיין מקבלים 20 שקל לשעה, תפסיקו להתבכיין .

פורסם

דווקא לא, אני לא הייתי מוותר על האנונימיות בשום מחיר שבעולם

פורסם

מי דיבר על לאהוב?

יש כלכך הרבה דברים בעולם שאני לא אוהב, כלכך הרבה זמרים ויוצרים וסגנונות מוזיקה שאני ממש לא אוהב

אבל שונא?

אתם הופכים אותו לאיזה נושא פוליטי שמציג את כל מה שאתם שונאים בתעשיית המוזיקה..

אני מסכים שהוא לא מציאה גדולה והוא זמר סביר ועשו ממנו הרבה יותר ממה שהוא, אבל אם העולם קונה את זה שיהיה להם בכיף

למה שיהיה לי איכפת מזה? או לכם..

אוקיי, אתה צודק. לשנוא זה חזק מדי, מה גם שבשביל לשנוא אני צריך לתת תשומת למשהו/מישהו בעוד שאני משתדל להתעלם לחלוטין מהילד המעצבן הזה (למרות שזה קשה להתעלם כשאתה רואה מה זה עושה לילדות קטנות). בוא נסגור על "ממש ממש ממש לא אוהב את הדבר המעצבן הזה שעושה רעש שאחרים קוראים לו מוזיקה מסיבה שאינה ברורה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים