פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים שלום לכולם,לפני כמה ימים במהלך עבודה על המחשב (ליתר דיוק צפיה בפרקים של south park מהאתר הרשמי) קיבלתי מסך כחול וקריסה של המחשב.בהדלקה מחודשת המחשב לא עבר POST.כרגע אחרי כמה בדיקות, אני חושב שהבעיה היא כזו:*יש לי 4 כרטיסים עם 2G כל אחד1. עובר פוסט עם 2G2. עובר POST על 4G בתצורת DUAL CHANNEL3. לא עובר POST עם 4G ללא DUAL CHANNEL4. לא עובר POST עם 6G ללא DUAL CHANNEL5. לא עובר POST עם 8G עם DUAL CHANNELבדיקות שעשיתי:* בהתחלה החלפתי כרטיס מסך כשחשבתי שאולי זו בעיית תצוגה. -שני הכרטיסים עובדים.* כל כרטיסי הזכרון וכל הסלוטים בלוח האם עובדים.בדקתי תצורות שונות כמו שפירטתי מקודם ונראה שלא משנה באיזה סלוטים או באיזה כרטיסים אני משתמש, כולם עובדים.מה שלא עובד זו התצורה.* איפוס ביוס* reflash לביוסהכל עבד יפה מאוד כמה חודשים ופתאום עכשיו זה קרה.יש רעיונות?<---מפרט בצד*עריכה: כמובן גם שביטלתי את הגדרות ה OC שלי
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר כןגם ניסיתי עם שני סטיקים מסט אחר של זכורונתוגם ניסיתי להוציא את כל הרכיבים מהמארז ולהפעיל מבחוץ כדי לפסול אפשרות של קצר מהמארזשכחתי לרשום (:
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר זה ייתכן אבל איך אני בודק את זה?את הבדיקה הבסיסית הם עברו כלומר כשניסיתי להעלות עם סטיקי אחד וגם בבדיקה עם שניים בdual channelבדקתי בכל הסלוטים והמחשב עבר פוסט
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים אם ניסית בכל הסלוטים אז יכול להיות שזו לא בעיה בסלוטים עצמם...נשמע ממש מוזר , ניסית גם עם זכרונות אחרים וזה לא עזר...
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר הכל עבד יפה כמה חודשים ופתאום זה בא משום מקום :\אגב, מה הדרך הנכונה להסתכל ב dump file?כי בevent viewer אני רק רואה דברים שקשורים לכיבוי פתאומי של תכנות ושל הוינדוס בלי למצא ממש את הסיבה
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים הEVENT VIEWER לא נותן לך בדיוק מה גרם לקריסה...כשאתה מנתח את קובץ הדאמפ (יש את כל ההוראות בסטיקי) הוא נותן לך לבסוף שורה של Probably caused by ואז את מה שגרם לקריסה...
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר עריכה: מסתבר שאין לי dump files אני ממש לא רוצה לשים את המחשב במעבדה ביום ראשון :'(
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים אז אני מבין שעכשיו יש את גרסת הביוס הכי חדשה בלוח האם ?תכוון מתח לזכרונות באופן ידני בהתאם לנדרש ב- SPD
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים מחבר הם מקבלים את המתח הדרוש +3 כדי לקבל 2.1גם ניסיתי לתת קצת יותר כדי לכפר על הדרופגם קודם הביוס היה עם הגרסא הכי חדשה
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים בעייה כזאת יכולה לקרות , גם אצלי היו זיכרונות מאוד יקרים אבל כל הזמן עשו לי בעייה שלא רצו לעשות פוסט אחרי כמה זמן, CELLSHOCK נקראו והייתי צריך להחליף לפחות 3 פעמים 2 סטיקים כל פעם.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים צריך להפעיל את לוח האם עם סט זכרונות זרים חלופייםעם התופעה ממשיכה הרי שהבקר של לוח האם הלך בגלל חימום יתר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.