פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים יש לי משחק שהורדתי אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו , כאילו יש לי מלא קבצי RAR וקובץNFO ועוד קובץ SFV , איך אני פותח את ההתקנה של המשחק ? זה IMAGE או משהו ?
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים sfv זה קובץ שתוכנת כיווץ יוצרת כדי לוודא שאין שגיאות crc . אתה צריך לפתוח את הקבציםעם rar ואז לצרוב עם נרו כאימאג' רגיל . בד"כ אלו קבצי bin/cue .
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים הקובץ הזה לא מעניין אותך (sfv ) נגיד ויש ל30 rar תקח את הראשון - קליק ימני extract to ..והא כבר יפתח את כולם אחד אחד לתוך אותה תיקיה, אתה צריך תוכנה בשם winrar אתה יכול להוריד אותה ב www.download.com תמשיך את העיניין בפרטי אם את רוצה הסבר ועזרה, warez
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים הקובץ הזה לא מעניין אותך (sfv )אם אחד מהקבצים פגומים ה SFV ידווח על כך, לכן ממולץ להשתמש בו.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים ואיך בדיוק "משתמשים" בו?נגיד אצלי יש הרבה קבצי RAR כאלה RAR01 RAR02 RAR03......ויש SFV אחד קטן למטה, אז מה אני בדיוק אמור לעשות איתו?? בדרך כלל אני רק פותח את הראשון והוא מוציא לי את כולם כמו שצריך... ???בקיצור לא הבנתי מה זאת אומרת להשתמש בו.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מחבר חחח תודה אבל אני כבר הבנתי את זה ובהתחלה אחרי שהורדתי נבהלתי ואפילו לא ניסיתי לפתוח את הקבצים , אחרי שפתחתי עם הRAR הראשון עשיתי EXTRACT והכל עובד.... משחק כבד לאאלה!!! 3.50GB !!! תנחשו אתם איזה משחק זה
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים ואיך בדיוק "משתמשים" בו?נגיד אצלי יש הרבה קבצי RAR כאלה RAR01 RAR02 RAR03......ויש SFV אחד קטן למטה, אז מה אני בדיוק אמור לעשות איתו?? בדרך כלל אני רק פותח את הראשון והוא מוציא לי את כולם כמו שצריך... ???בקיצור לא הבנתי מה זאת אומרת להשתמש בו.תוריד קודם כל את התוכנה מכאן:http://www.geocities.com/SiliconValley/Mouse/4668ולאחר מכן פשוט תפעיל את הקובץ (לא את התוכנה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.