עבור לתוכן

מיונים לאגף הטכנולוגי של המוסד - מישהו?

Featured Replies

פורסם

התמיכה בפורום הזה פשוט מדהימה באמת :-\

חברה, המרחק בינו לבין מידע סודי הוא עוד מאוד רחוק, לכן לא צריך לעשות מזה עיניין.

אבל בתכלס לא הייתה צריך לרשום יום מדויק שבו את הולך לזה (הייתה אומר שבוע הבאה או משהו כזה).

• תגובות 32
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

או, סוף סוף מישהו עם היגיון :yelclap:

שוב, עשיתם מהמוסד איזו יחידה סופר סודית שאסור להוציא עליה פיפס קטן, אז כן, היו "שמועות" וסיפורים עליה אבל מדובר באגף שונה לגמרי ובתפקידים אחרים.

בכל אופן אתם בעצמכם יכולים לראות את המידע הגלוי שהמוסד נותן - http://www.mossad.gov.il/

אין פה פה שום דבר סודי (ולא, לא היה רשום "סודי - אישי" במכתב ולא היה שום אזכור לזה), אז תוציאו את הראש מהאדמה ותבינו שאין פה כרגע שום הבדל בין שאר ההודעות בפורום (שחושפות פרטים על המסלול, ימי המיונים ומיקום וכו').

יום מדויק לא יזיק, ציינתי כדי לראות אם יש אנשים נוספים שמתמיינים באותו יום. זה עדיף על לרשום מיקום מדויק שזה באמת כבר מיותר :)

כל זימון בצה"ל הוא "סודי - אישי".

זה שאתה יכול למלא שאלון קבלה + קו"ח אפילו באתר שלהם לא אומר שאתה צריך לפרסם את זה.

ובכל זאת כל מלש"ב שני מפרסם את זה ומבקש עצות.. לא צריך לעשות את זה? אולי. יגרום נזק כלשהו לבטחון המדינה? קלוש מאוד.

פורסם

בדיוק, כאשר אני שאלתי פה שאלות על מבדקיי צוות אוויר וירפ"א בזמנו, אולי חפרו טיפה על מה זה בלמס פה ומה זה לא, אבל לפחות נתנו עזרה, אז למה לא לתת עזרה גם לבחור.

אגב, אם זה לא סודי, איך קיבלתה את המיונים האלו (והאם אתה מלש"ב או חייל אחרי תפקידו הצבאי שניפתחה לו אפשרות שכזו)

פורסם

ואווו זה פשוט מדהים איך לכל דבר יש את הציטוט המתאים לו מהתנך! איזה ספר חופר!

כש200 רבנים מפרשים פסוק, תמיד תמצא את הפירוש המתאים למשפט גם אם הוא שונה לגמרי מהמשמעות המקורית של הפסוק.

לך תדע איזו משמעות נסתרת יש ל"בא לי חומוס"...

פורסם

או, סוף סוף מישהו עם היגיון :yelclap:

שוב, עשיתם מהמוסד איזו יחידה סופר סודית שאסור להוציא עליה פיפס קטן, אז כן, היו "שמועות" וסיפורים עליה אבל מדובר באגף שונה לגמרי ובתפקידים אחרים.

בכל אופן אתם בעצמכם יכולים לראות את המידע הגלוי שהמוסד נותן - http://www.mossad.gov.il/

אין פה פה שום דבר סודי (ולא, לא היה רשום "סודי - אישי" במכתב ולא היה שום אזכור לזה), אז תוציאו את הראש מהאדמה ותבינו שאין פה כרגע שום הבדל בין שאר ההודעות בפורום (שחושפות פרטים על המסלול, ימי המיונים ומיקום וכו').

יום מדויק לא יזיק, ציינתי כדי לראות אם יש אנשים נוספים שמתמיינים באותו יום. זה עדיף על לרשום מיקום מדויק שזה באמת כבר מיותר :)

ובכל זאת כל מלש"ב שני מפרסם את זה ומבקש עצות.. לא צריך לעשות את זה? אולי. יגרום נזק כלשהו לבטחון המדינה? קלוש מאוד.

תן לי לנחש, בין הרצליה לתל אביב?

גם מיקום המוסד זה לא בדיוק מידע סודי.

פורסם

כש200 רבנים מפרשים פסוק, תמיד תמצא את הפירוש המתאים למשפט גם אם הוא שונה לגמרי מהמשמעות המקורית של הפסוק.

לך תדע איזו משמעות נסתרת יש ל"בא לי חומוס"...

"בא לי חומוס" = "אין אמונה" בגימטריה.

חומוס מקורו ממצריים (או לבנון, לא באמת משנה) אשר נשלטת כיום ע"י מוסלמים. התנ"ך מבקר כאן את המוסלמים לעתיד (כי אלוהים ידע שהאיסלאם יקום) - שהאמונה שלהם מוטעית. כמו כן כל מי שאוכל חומוס כדרך קבע או משתוקק לחומוס, פול, טחינה, זעתר או חצי פיתה קלויה בשום, דינו להישרף בגיהנום לנצח נצחים.

פורסם

תן לי לנחש, בין הרצליה לתל אביב?

גם מיקום המוסד זה לא בדיוק מידע סודי.

תנובה אני מבקש זה תנובה!

פורסם

שלום

אני אחמד

אני לא אוהב .......

אני מחפש מטרות לעתיד הרחוק

יש פה חברה על הכייפק

יגיעו רחוק בתפקידים צבאיים

אני ישמור איתם על קשר.ככה מרחוק

אולי יפרסמו משהו ב-TZ.ויהיה לי מספר טלפון.

אולי יפתחו איזה דיון אישי עם פרטים.

אני ערבי קטן.אבל חכו חכו אני יגדל

פורסם
  • מחבר

אני מלש"ב וקיבלתי את המיונים ספונטנית בלי שעשיתי משהו (כנראה בגלל שאני לומד 5 יח"ל מחשבים), זה היה לפני חודש, אז שלחתי בפקס קו"ח + תיק עבודות ולפני כמה ימים קיבלתי טלפון שהתרשמו ממני ושהם רוצים זמין אותי למיונים (הבחורה התנצלה על ההתראה הקצרה ושאלה אם זה בסדר מבחינתי :P).

בכל אופן, אם יש כן עוד אנשים שקיבלו זימון כזה... תרשמו פה או שתשלחו לי ה"פ.

פורסם

מתוך אתר המוסד -

הגשתי מועמדות. האם אני יכול לספר על כך לחבריי או לבני משפחתי?

מתוקף מאפייני פעילות הארגון, כל המגישים מועמדות לעבודה במוסד מתבקשים לשמור על סודיות ודיסקרטיות בכל הנוגע למועמדותם, לרבות מידע שאליו הם נחשפים בתהליך המיון.

פורסם

ממתי בכלל המוסד מגייס ילדים בני 18? התראד הזה מייצג בעיניי בדיוק את הסיבה למה לא לעשות את זה ...

אני מקווה לפחות שבן אדם שלא מסוגל להתאפק מל"השוויץ" בעובדה שזימנו אותו למיונים כאלה לא יעבור את המבדקים הפסיכולוגיים, כי אם כן .. מצבנו בכי רע :-X

פורסם
  • מחבר

ממתי בכלל המוסד מגייס ילדים בני 18? התראד הזה מייצג בעיניי בדיוק את הסיבה למה לא לעשות את זה ...

אני מקווה לפחות שבן אדם שלא מסוגל להתאפק מל"השוויץ" בעובדה שזימנו אותו למיונים כאלה לא יעבור את המבדקים הפסיכולוגיים, כי אם כן .. מצבנו בכי רע :-X

אין פה שום קשר ב"להשוויץ" או לפתוח לאחרים את העיניים - סה"כ שאלתי אם יש אנשים נוספים שקיבלו זימון, כדי לדעת איך / למה ופרטים כאלה.

מתוך אתר המוסד -

הגשתי מועמדות. האם אני יכול לספר על כך לחבריי או לבני משפחתי?

מתוקף מאפייני פעילות הארגון, כל המגישים מועמדות לעבודה במוסד מתבקשים לשמור על סודיות ודיסקרטיות בכל הנוגע למועמדותם, לרבות מידע שאליו הם נחשפים בתהליך המיון.

פורסם

היחידה מגייסת את כלל הגילאים ובדיוק כמו מודיעין והשאר גם שב"כ וגם מוסד ועוד גופים במשרד הביטחון מגייסים ל"ימ"ל - יחידות מחוץ לסד"כ".

שיהיה בהצלחה. make me proud :xyxthumbs:

אודות:

http://www.pmo.gov.il/PMO/Archive/Spokesman/2001/%D7%90%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9C/Spokesman3843.htm

פורסם
  • מחבר

ראיתי את זה, רק שזה מ 2001 ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים