פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים יש לי מערכת קולנוערסיבר JVC RX-5042 ועוד חמישה רמקולים 2 קדמיים 2 אחוריים וסנטר של חברת peerless חיברתי אותו לממיר של YES ע"י חיבור של אדום לבן לאדום לבן, ושמעתי רק בסנטר שבחרתי באפשרות של ALL CH שמעתי בכולם.אבל שעכשיו חיברתי אותו למחשב ע"י כבל אדום לבן ל3.5 והוא מחובר לכרטיס קול מובנה של הלוחאם.שמעתי רק ברמקול הקדמי בצד שמאל ושעשיתי ALL CH אני שומע רק בצד שמאל קדמי ואחורי והסנטר. מה אפשר לעשות??ואיזה כרטיס קול אני צריך כדי שהמערכת תתן את ההכי טוב שלה מהמחשב? וגם שאני יוכל לשמוע בכול הרמקולים..בבקשה עזרה.תודה.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים אתה צריך לחבר לאחת הכניסות הדיגיטליות שיש במגבר.כך תוכל לשמוע סראונד בסרטים לפחות.לגבי זה שבחיבור למחשב שומעים רק בצד שמאל - נשמע כמו בעיה בכבל או בהגדרות של הסאונד במחשב (אולי כיוונת את הבלאנס לצד שמאל או משהו)
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מחבר אתה צריך לחבר לאחת הכניסות הדיגיטליות שיש במגבר.כך תוכל לשמוע סראונד בסרטים לפחות.לגבי זה שבחיבור למחשב שומעים רק בצד שמאל - נשמע כמו בעיה בכבל או בהגדרות של הסאונד במחשב (אולי כיוונת את הבלאנס לצד שמאל או משהו)קודם כול שאני שומע דרך הממיר של YES אני שומע ברמקולים הימינים.אבל שאני רוצה לשמוע מהמחשב אני לא שומע מהרמקולים הימנים.בדקתי במחשב את ההגדרות הבאלנס מכוון באמצע וכול ההגדרות במחשב תקינות.אני יחפש כבל אולי זאת בעיה.וגם אתמליצו לי על איזשהו כרטיס קול שיתאים לי למערכת הזאת.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים כל כרטיס עם יציאה דיגיטלית.אם אתה רוצה לשמוע סראונד גם במשחקים, אז צריך למצוא כרטיס שמקודד 5.1.כרטיס כזה יכול להיות יקר יחסית.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מחבר כל כרטיס עם יציאה דיגיטלית.אם אתה רוצה לשמוע סראונד גם במשחקים, אז צריך למצוא כרטיס שמקודד 5.1.כרטיס כזה יכול להיות יקר יחסית.איך הכרטיס הזה? יש אותו לחבר שלי אבל אני לא יודע..Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-Ehttp://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&cat=195יש בו יציאה אופטית , אבל אני לא יודע אם הוא מקודד ל5.1? איך אני יכול לדעת את זה?
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים הוא תומך לסרטים, אבל לא יודע לקודד למשחקים.הטיטניום יודע, אבל הוא עולה כמעט פי 2.יש כרטיס של אסוס ב-375 ש"ח שגם יודע לקודד:Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מחבר הוא תומך לסרטים, אבל לא יודע לקודד למשחקים.הטיטניום יודע, אבל הוא עולה כמעט פי 2.יש כרטיס של אסוס ב-375 ש"ח שגם יודע לקודד:Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1אוקי תודה רבה.אני כנראה יביא את הכרטיס של ASUS לפי מה שראיתי הוא מקודד הכול.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים מחבר תקשיב הבאתי את הכרטיס קול של ASUSחיברתי בנתיים דרל כבל RCA עד שאני יביא כבל אופטי.הורדתי בדיקה מפה http://www.tfm.ro/win32-projects/test-avi-ac3/וזה עובד פיקס רק שאני שומע את הרמקולים האחוריים הם יותר חלשים מהקדמיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.