פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים אהלן.יש לי בעייה עם הכרטיס מסך (מקרטע קצת במשחקים) .החלטתי לבדוק אותו עם Vintage וקיבלתי 4734 ואני מאמין שזה נמוך מאוד .המעבד קיבל 37912 שזה נשמע הגיוני.מפרט:i7 920 6gb ramMSI X58 PlatinumGeforce 9800gtx+ 1gbאני יודע שהכרטיס מסך ממש לא מספק תוצאות ואני לא יודע למה... בדקתי אם יש ERORS בDXDIAG אך לא היה כלום.אני חדש בתחום ובלי ניסיון ואני אשמח לקבל קצת עזרה. האם אפשר להציל אותו?
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים עידכנתה דרייברים להכי חדשים מהאתר של נוידיה?,עם התקנתה מהדיסק זה לא מומלץועוד משהוא קטן, מה היצרן של הכרטיס?
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים TAMIRRR013,1. גם עם דרייברים "ישנים" מהדיסק של הכרטיס הוא אמור לעבוד טוב - אולי לא באופן מיטבי אבל עדיין. בכל מקרה מומלץ לעבוד עם הדרייבר העדכני, נכון, אבל דרייבר ישן לא אמור לגרום לביצועים "קטסטרופליים" כמו שנדמה למר DuDsAn.2. לאף אחד לא אכפת מי היצרן של הכרטיס, זה לא קשור בשום דרך לשאלה שנשאלה.3. צורת עתיד בגוף שני יחיד לא כוללת ה' בסוף - "עדכנת" ולא "עדכנתה".DuDsAn,באיזה הגדרות הרצת את הבדיקה? אם על HIGH, התוצאה שלך סבירה לחלוטין.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מחבר יש לי את גרסת הTRAIL ובה אני לא יכול לשנות הגדרות , אני לא יודע על איזה רמת הגדרה הבדיקה הורצה.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים שאלתי מה היצרן,כי עם זה ZOTAC אז אני מבין כי גם לי הייתה פעם בעיה באותו כרטיס נחליפו פעמיים ובשניהם הייתה אותה בעיה בפעם השלישית זה ניפתר לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.