עבור לתוכן

שחזור כל הקבצים מכונן לפני איתחול שלו

Featured Replies

פורסם

שלום, היה לי בעיה עם אחד הכוננים שלי במחשב והחלטתי לפרמט את המחשב בתקווה שהבעיה תיפטר (המחשב פשוט הפסיק לזהות לי אותו).

פירמטתי את המחשב וזה עדיין לא עבד, החלפתי את הסלוט של הכונן ועכשיו הצלחתי לגרום למחשב לזהות אותו, אבל אני צריך לאתחל אותו לפני שאני משתמש בו.

הבעיה היא שעל הכונן יש מידע שאני רוצה לשמור ובאיתחול הכל ימחק, איך אני יכול לשמור את כל המידע לפני האיתחול?

תודה

פורסם

על מה לכל הרוחות אתה מדבר?

תסביר בצורה יותר מפורטת את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

לפני כמה ימים המחשב שלי הפסיק לזהות את אחד הכוננים, הוא פשוט לא הופיע ב"מחשב שלי" ולא הייתה לי גישה אליו.

החלטתי לנסות לפרמט את המחשב כי חשבתי שזה יסדר את הבעיה.

פירמטתי, לא עזר. אז שיניתי את הסלוט בלוח אם אליו מחובר ההארדיסק, ועכשיו המחשב קולט אותו אבל כדי להשתמש בו, אני צריך לעשות לו איתחול.

הבעיה היא, שהאיתחול ימחק את כל המידע שיש אליו, ואני רוצה לגבות אותו לפני זה, והשאלה שלי היא איך אני יכול לעשות את זה.

מקווה שאני יותר ברור עכשיו

פורסם

קודם כל אני לא מבין מה הקשר בין התקלה שהיתה לך לבין התקנה מחדש של מערכת הפעלה שלמה מאפס.... :nixweiss:

בכל מקרה גם לבעיה שאתה מתאר אין שום צורך ב format. קרוב לוודאי שיש בעיה עם מערכת הקבצים או טבלת המחיצות על הדיסק הקשיח ולפי התיאור שלך מקודם יכול להיות שהעיה יותר עמוקה אפילו.

תבדוק קודם כל עם כלי כמו Testdisk מה אתה יכול לגלות לגבי המצב של הדיסק הקשיח.

פורסם
  • מחבר

לא יודע חשבתי אולי משהו השתבש עם הווינדוס וגם ככה רציתי לפרמט תמחשב..לדעתי זה היה פשוט סלוט של SATA שנדפק כי שהחלפתי ועכשיו המחשב מזהה והכל בסדר, הוא פשוט אומר לי שכדי להשתמש בכונן אני צריך לעשות לו איתחול קודם..

פורסם

איזו מערכת הפעלה הייתה על המחשב לפני ההתקנה מחדש?

ואיזו מערכת יש עכשיו?

פורסם
  • מחבר

ווינדוס 7 לפני ואחרי

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

עוד לא ניסית את מה שהציעו..

תבדוק קודם כל עם כלי כמו Testdisk מה אתה יכול לגלות לגבי המצב של הדיסק הקשיח.

אגב לא הבנתי משהו:

"פירמטתי, לא עזר."

"האיתחול ימחק את כל המידע"

איזה מידע? רשמת שביצעת פורמט.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מבין מה עושים עם הכלי הזה..

ואני יסביר

ההארדיסק שנדפק הוא ההארדיסק עליו לא מותקן ההווינדוס, שפירמטתי את המחשב פירמטתי רק את ההארדיסק עליו מותקן הווינדוס (כי פשוט לא רציתי לאבד את המידע על ההארדיסק שלא עבד טוב). ואחרי שמתקינים ווינדוס צריך לסדר את כל המחיצות וזה ושאני רוצה לסדר את הכונן שלא בסדר זה אומר שחייבים לאתחל אותו כי אין לו מערכת קבצים מוגדרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים