עבור לתוכן

שאלה לגבי ה-ATP3 והסאבוופר....

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

יש לי לוח אם של Epox 8RDA+ עם ה-Soundstorm ורמקולים של ATP3 (אגב, המחשב החדש הגיע, אני מאושר!). שמתי לב שבהגדרות האלה של ה-Soundstorm רשום כאילו אני משתמש ב-2 רמקולים ולא ב-3 (מערכת 2.1 כלומר).

האם זה צריך להיות ככה?

ניר.

פורסם

רשום 2.1 ? אם כן , אז זה בסדר .

פורסם

רשום כאילו אני משתמש ב-2 רמקולים ולא ב-3 (מערכת 2.1 כלומר).

המערכת שלך זה 2.1 . קוראים לזה ATP 3 ללא שום קשר ...

פורסם

אהלן חברים,

יש לי לוח אם של Epox 8RDA+ עם ה-Soundstorm ורמקולים של ATP3 (אגב, המחשב החדש הגיע, אני מאושר!). שמתי לב שבהגדרות האלה של ה-Soundstorm רשום כאילו אני משתמש ב-2 רמקולים ולא ב-3 (מערכת 2.1 כלומר).

האם זה צריך להיות ככה?

ניר.

תראה הJACK שמתחבר למחשב הוא סטריאו רגיל יחיד מבחינתו של המחשב והכרטיס קול זה זוג רמקולים.

הקרוס של הרמקולים חותך לסאב בעצמו ולא מקבל את זה כערוץ חתוך מהכרטיס קול

coprende?

פורסם
  • מחבר

תראה הJACK שמתחבר למחשב הוא סטריאו רגיל יחיד מבחינתו של המחשב והכרטיס קול זה זוג רמקולים.

הקרוס של הרמקולים חותך לסאב בעצמו ולא מקבל את זה כערוץ חתוך מהכרטיס קול

coprende?

אוקיי המון תודה, אתה היחיד שהבין את כוונתי. תודה גם לאחרים שניסו אבל לא ממש הבינו את כוונתי. בכל מקרה הסאונד מדהים!!

ניר.

פורסם

במערכות אחרות של 5\6 רמקולים יש לך ערוץ בנפרד לסאב

בכל מקרה אם אתה רוצה להרגיש את הסאב הרבה יותר טוב תתקין את הדריברים החדשים של הכרטיס קול 3.62

יש שיפור עצום באיכות !

ftp://ftp.aopen.com.tw/pub/driver/mb/nvidea/nforce/nfref_264_w2k.zip

רק תשים את הקובץ הזה http://www.overclockers.com.au/~mwp/sndstorm.zip

פה c:\windows\system32 (כדי שהקונטרול פאנל של הss יעבוד)

מציע לך לעשות unzip ולהתקין רק את הדריבר של הכרטיס קול ע"י התקנה ידנית

פורסם

הקונטרול פאנל עולה, אבל לפני כן מתקבלת הודעה מעצבנת. מה שגם בפרטים נראה שרק הדרייבר עצמו התעדכן לגירסה 3.62, גירסת הקונטרול פאנל נשארה על 3.48, ככל הנראה זו הסיבה לאותה הודעה שקופצת.

ד.א, סוף סוף ניתן להשתמש בקונפיגורציה של ארבעה רמקולים מבלי שכל הערוצים יעבדו כל הזמן (במוזיקה, משחקים, או כל דבר אחר..), אלא רק בשעת הצורך.

פורסם

כן אבל זה לא ממש מפריע

עכשיו nvidia עובדים על קונטרול פאנל חדש ויפה יותר (מקווה שיהיה גם יעיל יותר)

בדריברים הבאים כנראה יצא הקונטרול פאנל

בכל מקרה ההודעת שגיאה הזאת שווה את השיפור העצבני באיכות סאונד(בעיקר בבאס)

פורסם
  • מחבר

במערכות אחרות של 5\6 רמקולים יש לך ערוץ בנפרד לסאב

בכל מקרה אם אתה רוצה להרגיש את הסאב הרבה יותר טוב תתקין את הדריברים החדשים של הכרטיס קול 3.62

יש שיפור עצום באיכות !

ftp://ftp.aopen.com.tw/pub/driver/mb/nvidea/nforce/nfref_264_w2k.zip

רק תשים את הקובץ הזה http://www.overclockers.com.au/~mwp/sndstorm.zip

פה c:\windows\system32 (כדי שהקונטרול פאנל של הss יעבוד)

מציע לך לעשות unzip ולהתקין רק את הדריבר של הכרטיס קול ע"י התקנה ידנית

לא הבנתי מה בדיוק לעשות.... להוריד את שני הקבצים, להתקין את הקובץ הראשון, ואת הקובץ השני פשוט לשים ידנית בספרייה שאמרת?

ניר.

פורסם

כן

את הקובץ הראשון אני ממליץ לך להתקין ידנית

לעשות לו unzip ולהתקין דרך הdeivce manager את הכרטיס קול ע"י update driver להתקן של הכרטיס קול(apu\mpu לא זוכר במדויק)

הקובץ השני פשוט תשים בספרייה אחרי ההתקנה של הדריבר (הוא מחליף קובץ)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עשיתי בדיוק מה שאמרת וזה מה שקרה: הדרייברים החדשים עודכנו בהצלחה לפי מה שידוע לי והמחשב היה צריך ריסטרט. עשיתי ריסטרט ואז העברתי את הקובץ של הלוח בקרה של הסאונדסטורם לתיקייה שאמרת C:\windows\system32 ועשיתי שוב ריסטרט.

אבל עכשיו הלוח בקרה בכלל לא עולה!! ??? מה עושים?! הלוח בקרה של הסאונדסטורם לא עולה עכשיו בכלל, לא כשאני לוחץ על האייקון שלו (ב-Taskbar) פעמיים ולא כשנאיל וחץ עליו לחצן ימני ואז nForce Control Panel.

מה עושים? אנא עזרו לי.

ניר.

דרך אגב: כשהחלפתי את הקובץ של הלוח בקרה של הסאונדסטורם הוא שאל אותי אם אני רוצה להחליף את הקובץ הישן שהיה 2044 קילו-בית אם אני זוכר נכון, עם החדש ששקל בסה"כ 400 קילו-בית בערך... מה ההגיון?!

פורסם

הקובץ השני אמור לתקן את הבעייה הזאת

כשאתה מחליף אותו עם הקודם הוא נותן לך להעלות את הקונטרול פאנל

פשוט לא שיחררו עם הדריבר קונטרול פאנל אז זה בא לתקן את הבעייה ולהעלות את הפאנל הקודם שיעבוד עם הדריבר החדש

תנסה להעביר אותו עוד פעם

פורסם
  • מחבר

הקובץ השני אמור לתקן את הבעייה הזאת

כשאתה מחליף אותו עם הקודם הוא נותן לך להעלות את הקונטרול פאנל

פשוט לא שיחררו עם הדריבר קונטרול פאנל אז זה בא לתקן את הבעייה ולהעלות את הפאנל הקודם שיעבוד עם הדריבר החדש

תנסה להעביר אותו עוד פעם

:'(

זה לא עובד!! ??? מה קורה כאן? ניסיתי שוב כמו שאמרת לי, ועדיין כשאני לוחץ פעמיים או לחצן ימני ובוחר בקונטרול פאנל של הסאונד, עדיין כלום לא עולה.

זה רק אצלי? למה? מה קורה כאן!?! אולי הקובץ שנתת לא נכון?

ניר.

פורסם

לא יודע ,מוזר

בכל מקרה כדי להחזיר את המצב לקדמותו פשוט תתקין מחדש את ה2.45 זה ישים את הגרסא הקודמת

תחכה שיצא משהו רישמי מnvidia

פורסם
  • מחבר

לא יודע ,מוזר

בכל מקרה כדי להחזיר את המצב לקדמותו פשוט תתקין מחדש את ה2.45 זה ישים את הגרסא הקודמת

תחכה שיצא משהו רישמי מnvidia

אההה זה לא רשמי?

ניר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים