פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים היי, אני מעוניין במחשב נייד לא יקר במיוחד.המליצו לי על שני המחשבים הנ"ל. יש בינהם הפרש של מעל 1000 שקל ורציתי לדעת אם ההפרש הכרחי ובאמת מצדיק את המחיר השונה.השימוש במחשב להרצת תוכנות מעפנות כמו SAS צפייה בסרטי HD וגכלישה באינטרנט עבודה עם OFFICE 4 יציאות USB בעדיפות, הרדיסק לפחות 320GB לפחות 4GB זיכרון15 אינץ' מסך(אם אתם יודעים על מחשב אחר טוב אשמח לשמוע!!!)1. מחיר 3040מחשב נייד Inspiron 1545 מק"ט: inspiron-1545-t4500http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.htmlסקירה כלליתמחשב מחברת חדש מבית המיינסטרים של חברת Dell בגודל 15.6 אינץ' רחב המספק מענה לצרכים יומיומיים. Dell Inspiron 15 ניחן בפיצ'רים מולטימדיים כגון מצלמה, מיקרופון ורמקולים סטראופוניים מובנים המקנים חוויית עבודה מולטימדית ללא רבב. המחשב מכיל מעבד כפול ליבה חזק לעבודה שוטפת ומהירה וכמובן חומרה גמישה לשדרוגים להתאמה אישית ולסוג המשתמש. Dell Inspiron 15 מעוצב בצורה חדשנית וקורצת לעין בגימור עדין עם מבחר צבעים הכולל אדום.מפרט טכנימעבד Intel® PentiumTMDual Core Processor T4500 2.3GHz ,800MHz FSB 1MB L2 Cacheמסך רחב 15.6 WXGA LED With Truelife רזולוציה 1366X768כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHDדיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPMזכרון פנימי 2GB DDR2 800MHz dual channel Memoryמערכת הפעלה ללא מערכת הפעלהאחריות אחריות יצרן לשלוש שנים במעבדהאחריות סוללה שנהתצוגה בחנות אספקה 2 ימי עבודהתכונות נוספותכרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 802.11g Mini-Cardכונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technologyקיבולת זיכרון קיבולת מקסימלית 4GB זיכרוןשן כחולה Dell TrueMobile 365 internal Bluetoothכרטיס רשת 10/100 network interface adaptorכרטיס קול Intel High Definition Audio 2.0מצלמה מובנת מצלמה מובנית 1.3MPמיקרופון מובנה סוללה סוללת 6 תאיםכניסות ויציאות34 mm ExpressCard slot קורא כרטיסים 7-in-1 Media Card Readerכניסות USB שלוש מסוג USB2VGA חיבור למסך חיצוני RJ-45 חיבור לרשת חיבור חשמל חיבור אודיו אוזניות + מיקרופון משקל 2.64Kgמידותרוחב 343.5 ממ / 14.7 אינץ'גובה צד קידמי 25.9 ממ / 1.02 אינץ'גובה צד אחורי 37.8 ממ / 1.48 אינץ'עומק 244 ממ / 9.6 אינץ'2. מחיר 4190 Samsung R580-JS01IL Model R580-JS01IL CPU Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 4GB (DDR3 / 2GB x 2) HD 500 GB (5400 rpm S-ATA) Display 15.6'' LED HD (1366 x 768) 16:9 Gloss GPU nVIDIA GeForce GT 310M (Ext. Graphic), 512MB Dedicated gDDR3 (Ext. Graphic) Optical Device Super Multi Dual Layer (S-ATA) Network Card Gigabit LAN Wireless 802.11bg/n Bluetooth Yes Integrated Camera 1.3 MP Web Camerara Speakers 3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2) Sound HD (High Definition) Audio Sound Effect SRS 3D Sound Effect Card Reader 3-in-1 (SD, SDHC, MMC) Ports VGA - Yes S-Video (TV-out) - NO HDMI - Yes Headphone-out - Headphone-out Mic-in - Yes Internal Mic - Yes USB - (Chargable USB included) (eSATA + USB included) USB 2.0 - x 4 X-Dock Port - NO SIO - NO IEEE1394 - NO RJ11 (Modem) - NO RJ45 (LAN) - Yes TV Antenna - NO DC-In (Power Port) - Yes PC CardBus Slot - Express Card (34 mm) OS Windows® 7 Home Premium (32b) (Heb) Battery 6-Cell Weight 2.6 kg Warranty אחריות לשנה במעבדות IBM ישראל
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים שלום DAN, קודם כל, נא להוסיף תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורוםעל מנת שניתן יהיה להמליץ לך על דגם כלשהו לכאן או לכאן עלייך לספק מידע לגבי השימושים הצפויים והצרכים שלך. קרא בבקשה את חוקי הפורום והתייחס לסעיפים המופיעים שם.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מחבר שלום DAN, קודם כל, נא להוסיף תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום על מנת שניתן יהיה להמליץ לך על דגם כלשהו לכאן או לכאן עלייך לספק מידע לגבי השימושים הצפויים והצרכים שלך. קרא בבקשה את חוקי הפורום והתייחס לסעיפים המופיעים שם. הוספתי מה שביקשת מחכה להתייחסות לנושא
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מה זה SAS? אני לא מכירה את התוכנה ולכן אין לי מושג מהן דרישות המערכת. סוג של תוכנה סטטיסטית? מעבר לזה, לצרכים שציינת, לא נשמע שיש לך צורך במפרט שכולל כרטיס מסך נפרד. כלומר, המפרט של הנייד היקר יותר לא אידיאלי בשבילך. ללא קשר, המחיר שציינת ל-1545 אינו משתלם במיוחד. עם זאת, ניידים אינם רק מפרט ולא התייחסת בצרכים כלל לנושא הניידות עצמו. כמה תנייד את המחשב? עד כמה חשובים לך חיי הסוללה? יש חשיבות לרזולוציה גובהה או לא? כל אלו (ושאר הדברים שמופיעים בסטיקי) הם משמעותיים ביותר בקביעת הדגם המתאים יותר בשבילך.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מחבר מה זה SAS? אני לא מכירה את התוכנה ולכן אין לי מושג מהן דרישות המערכת. סוג של תוכנה סטטיסטית? מעבר לזה, לצרכים שציינת, לא נשמע שיש לך צורך במפרט שכולל כרטיס מסך נפרד. כלומר, המפרט של הנייד היקר יותר לא אידיאלי בשבילך. ללא קשר, המחיר שציינת ל-1545 אינו משתלם במיוחד. עם זאת, ניידים אינם רק מפרט ולא התייחסת בצרכים כלל לנושא הניידות עצמו. כמה תנייד את המחשב? עד כמה חשובים לך חיי הסוללה? יש חשיבות לרזולוציה גובהה או לא? כל אלו (ושאר הדברים שמופיעים בסטיקי) הם משמעותיים ביותר בקביעת הדגם המתאים יותר בשבילך. חיי סוללה חשובים לי, שרזולוציה תהיה גבוהה, כן SAS זאת תוכנת סטטיסטיקה הדרישות שלה נמוכות, לא מחשב למשחקים, שיהיה אפשר לראות עליו סרטים HD, שיהיה לו הרבה מקום ושלא יהיה כבד מדי
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים חיי סוללה חשובים לי, שרזולוציה תהיה גבוהה, כן SAS זאת תוכנת סטטיסטיקה הדרישות שלה נמוכות, לא מחשב למשחקים, שיהיה אפשר לראות עליו סרטים HD, שיהיה לו הרבה מקום ושלא יהיה כבד מדיאני לא מבין את הדרישה הזו.מה היתרון ברזולוציה גבוהה למחשב שנועד לעבודה משרדית ולימודים?בנוסף בקשת מחשב שלא יהיה כבד מצד אחד והבאת רק מחשבי 15.6 אינצ' גדולים ומגושמים. יש סיבה?עדיף שתסדר את הדרישה שלך, תחשוב מה אתה צריך בדיוק ואילו דרישות חשובות לך יותר.לגבי שני המחשבים שהצגת, שניהם נראים לי קניה לא כדאית, כי קיים דגם עדיף לכל אחד בתקציב שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.