עבור לתוכן

ABIT IC7-MAX3 - המלך החדש ל P4 ?

Featured Replies

פורסם

היום בערב, בשעה טובה, לאחר ייסורים רבים ( 4 ימי המתנה .... ! ) ובעזרתם האדיבה של כל הצוות מזיגזג הוא הגיע אליי - IC7-MAX3 , ביחד עם המעבד שלי שהיה עד לא מזמן הכי מהיר פה ... - SKY IS THE LIMIT !

רשמים ראשוניים -

חלום מבחינת פיצ'רים - אין משהו שלא חשבו עליו בלוח - כל החיבורים והיציאות האפשריות, כבלים עגולים, כבלי SATA - ואם כבר SATA , אז 6 (!) חיבורי SATA על הלוח (!), בקיצור - כל מה שאפשר לבקש מלוח ....

בקרוב מאוד מאוד תמונות של הצעצוע בפעולה ...

פורסם

כבר התקנת אותו?

פורסם

תתחדש!

אוווי זה מזכיר לי בזמנו שאני קניתי את האביט AT7 MAX2 שלי....שיא הטכנולוגיה והמלך של כולם בזמנו...

פורסם
  • מחבר

הרכבתי, אני כרגע באמצע התקנות ...

הערה למי שחושב לקנות אותו -

ה OTES מפריע להרכבת סינק של P4 רגיל - לי יש בבית סינק של 3GHZ - העגול למי שמכיר עם מאוורר מיוחד - ורק אחרי מאמצים רבים הצלחתי להרכיב אותו - אני אעלה תמונות בקרוב של הבעיה הזאת !

פורסם

ומאז נעלמו עיקבותיו?

מה עם העידכונים שלנו? ;)

פורסם

תתחדש!!!!!

ותעדכן אותנו בהקדם האפשרי...

פורסם

אחי

תתחדש זה לוח מעולה , אין עליו

יש לי אחד כזה בדיוק, סוגר בלי בעיה 300 באס יציב עם 2.4C

אתם יכולם להתרשם ב- OC דאטא בייס

זה לוח פצצה

חיסרון אחד ויחיד מצאתי בו

הלדים הירוקים שיש על ה- OTES - אין אפשר לכבות אותם והם דיי חזקים

פורסם

חיסרון אחד ויחיד מצאתי בו

הלדים הירוקים שיש על ה- OTES - אין אפשר לכבות אותם והם דיי חזקים

איי, צרות של עשירים...

פורסם
  • מחבר

טוב, מצטער שלא עדכנתי - פשוט אני כרגע עם 2 סטיקים של PC3000 של CORSAIR - היו בעבר של עופר, שכרגע קצת מגבילים אותי - ראשון, שני אני מקבל ( בתקווה ) 2 סטיקים של PC4000 ואז אני מאמין יהיה קצת יותר טוב ....

פורסם

ללא ספק הלוח החזק והמתוחכם ביותר, פשוט כס מלכות לכל P4.

פורסם

בוא לא נגזים...

הלוח טוב... לא יותר מזה.. ועוד יותר בטוח שלוח כדוגמא שלי asus p4c i875P לא ירד בביצועים או באוברקלוק מהאביט...

פורסם

זה לא רק הלוח, זה יותר הפיצרים, האיכות, ובנוסף לזה היותו לוח מצויין בתור לוח נטו.

פורסם
  • מחבר

TaZok , אתה צודק לגבי OC וביצועים - אבל מבחינת פיצ'רים ובנדל -

חשבתי על ה ASUS אבל אחרי שרואים את ה BUNDLE של ה MAX3 שווה להוסיף כסף בשבילו - מה גם שה DELUXE של ASUS לא כל כך זול לעומת ה MAX3 ...

פורסם

איי, צרות של עשירים...

ושרק הצרות האילו יהיו הצרות שלנו !!!(ואתם אמורים לומר "אמן")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים