עבור לתוכן

מחפש המלצה לראוטר - פרטים בפנים - תקציב עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצה לראוטר עם אפשרות חיבור קווי ואלחוטי.

אני מחובר לאינטרנט דרך הוט והספקית היא נטוויז'ן (חיבור עם חייגן - L2TP ).

לא ממש משנה אם הראוטר יתמוך בתקן N למרות שזה יכול להיות נחמד.

בנוסף , אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי לראוטר (מדפסת משולבת HP 4500 שיש לה חיבור ETHERNET שהבנתי שמיועד לחיבור לראוטר).

חשוב לי שאוכל להגדיר את הראוטר והרשת הביתית בקלות (יחסית) ושתהיה מאובטחת.

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם
  • מחבר

מישה כפרה , התקציב בכותרת.... :xyxthumbs:

יש פשוט המון מומלצים , האמת היא שיהיה נחמד פשוט לשמוע חוות דעת של אנשים - למעט EDIMAX וD-LINK אני לא מכיר את החברות ולא יודע איזה מהם יעבדו טוב עם כבלים+חייגן..

פורסם
  • מחבר

אם כבר אנחנו מדסקסים , התקציב גמיש (עד גבול מסויים כמובן) וחשוב שאני אקבל את מלוא המהירות באינטרנט (12MB)

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק אחד מהחששות שלי...

ניסיתי לעבור על המומלצים בשילוב של חוות דעת מזאפ (למרות שברור לי שזה לא אינדיקציה) והלכתי יותר לאיבוד...

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד המלצות לראוטר??

פורסם

ב-LINK שקבלת יש בסה"כ פחות מ-10 נתבים מומלצים... תקרא קצת עליהם ובנוסף את הסקירות על חלק גדול מהם באתר NETCHEIF ותחזור עם שאלות ממוקדות יותר.

פורסם
  • מחבר

זה לא שיש לי ממש שאלות - אני מחפש ראוטר באיזור התקציב שרשמתי , שייתן לי את המהירות המקס' שיש לי בחיבור (12MB) וזהו בעיקרון...

קראתי על רובם , כולל באתר שלך ובביקורות של אנשים בזאפ והתגובות מעורבות - אני מחפש מישהו שירשום מניסיון איך הראוטר מתפקד.

כרגע , שמתי עין על הD LINK 615...

פורסם

TP-LINK TL-WR1043ND

390 ש"ח

נתב מבחינת מחיר\תמורה הכי טוב שיש לדעתי.

3 אנטנות תומך תקן N, יש לו אפילו חיבור USB לחיבור של דיסק קשיח חיצוני או Flash, חיבורי הLAN שלו תומכים ב-1 ג'יגה גם כן,

הנתב שהוט משווקת הוא של חברת TP-LINK מדגם יותר פשוט ולכן אין לי ספק שהוא יעבוד עם פרוטוקול L2TP ללא בעיות

רק חשוב לעדכן את הקושחה האחרונה מהאתר שלהם כי היא ספציפית פותחה לשיפור חיבור הL2TP ועוד כמה דברים חשובים.

זאת ההמלצה שלי.

אה יש גם סקירה מורחבת באתר של Cheif, אני ממליץ לך בחום לקרוא אותה, זאת סקירה רחבה ורצינית.

פורסם
  • מחבר

אה יש גם סקירה מורחבת באתר של Cheif, אני ממליץ לך בחום לקרוא אותה, זאת סקירה רחבה ורצינית.

בזה אין לי ספק , חוץ מביקורת חיפשתי גם חוות דעת אישית מאנשים שמשתמשים בראוטר על בסיס יומי , תודה לך!

פורסם

מחזקת לגבי ה-TP-LINK TL-WR1043ND.

יש לי אותו והוא נתב מצויין, סוס עבודה.

ממליצה עליו בחום.

פורסם

בזה אין לי ספק , חוץ מביקורת חיפשתי גם חוות דעת אישית מאנשים שמשתמשים בראוטר על בסיס יומי , תודה לך!

אין בעד מה, בהצלחה! וחג סוכות שמח.

פורסם

כדאי לוודא עם D-LINK ישראל (יש להם פורום תמיכה ודוא"ל) שהוא לא יהיה בעייתי ב-12MB. נתב תקין בתחום הזה הוא ה-1043 של TP-LINK.

פורסם
  • מחבר

^^

לא הבנתי את המשפט שלך (את חלקו השני) - אנחנו מדברים על ה1043 של TP-LINK , הוא עובד בצורה תקינה עם חיבור 12MB??

פורסם

אם יורשה לי לענות במקום Cheif, ה-TP-Link עובד בצורה תקינה בחיבור של 12MB לאחר עדכון לקושחה האחרונה.

פורסם
  • מחבר

מעולה! תודה רבה על העזרה!

הוא נראה כמו הנתב המושלם עבורי , תודה רבה לכולכם על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים