עבור לתוכן

האם alc 892 תומך בתקנים החדשים?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב, ואני מתחיל להתעניין בפרטים הקטנים.

המחשב משמש לצפייה בסרטים, ולכן פרט מאוד חשוב עבורי הוא הצ'יפ לסאונד (לא מספיק בשביל לקנות כרטיס מיוחד..)

למחשב מחובר רסיבר של דנון avr-1909 שתומך בתקנים החדשים, ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להשתמש בהם.

בהתחלה הייתה לי הכוונה לקנות כרטיס מסך של ATI ולהתחבר איתו לרסיבר עם HDMI וככה לקבל את הסאונד. אבל עכשיו ראיתי שיצא alc 892, ולא הצלחתי להבין אם יש לו תמיכה בתקנים, וככה לחסוך את המעבר לכרטיס מיותר מבחינתי, רק בשביל תמיכה כזו או אחרת. האתר של רילטק בזיוני ממש בכל הקשור בפרטים על המוצרים שלהם. מה גם שלא מצאתי איזכור לקודק החדש.

עוד דבר שעניין אותי.

אני זוכר שלפני כמה זמן סיפרו לי שהדרך היחידה להעביר את התקנים החדשים היא באמצעות כבל HDMI לרסיבר, כי לכבל אופטי אין מספיק רוחב פס. נשמע הזוי בהתחשב בעובדה שלפי מה שאני יודע משתמשים בכבל אופטי בשביל להעביר הרבה יותר מידע מערוץ סאונד של סרט אחד..

מישהו יודע לסדר את הבלגן שעשו לי? האם אני חייב כבל HDMI בשביל להעביר סאונד באבחנה גבוהה? איך זה שיש לוחות-אם עם הקודק החדש (אם הוא בכלל תומך בתקנים האלה) שאין לו יציאת HDMI? איך אמורים לנצל את היכולות שלו?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני מתקשה להאמין שזו שאלה שאין אף אחד שיודע..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

החיסרון הגדול של SPDIF

בגלל הפרוטוקול ובגלל החיווט יש מגבלה של קצב נתונים ולכן במידה והנתונים הדחוסים הם בקצב נתונים גבוה יותר מהתקן אז אין אפשרות לשדרם כלל דרך שימוש ב SPDIF ! זאת אחת הסיבות שכל פורמטי האודיו החדשים והמתקדמים אינם יכולים טכנית להשתמש בתווך ה SPDIF להעברת הערוץ ולכן חייבים היו למצוא להם תווך אחר (כגון חיבורי HDMI).

מתוך המאמר :

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=1203

פורסם

מעניין...

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים