עבור לתוכן

קירור GF 470 GTX SLI

Featured Replies

פורסם

היי

כמו שכתבתי בכותרת יש לי SLI 470 GTX שפולט ממש אבל ממש הרבה חום יש לי אותו בחברת גיגבייט כרגע בדיפולט החום בכרטיס הראשי עולה ל 65-70 ובלחת מגיעה ל 100 מעלות ששניהם ביחד עובדים בלחץ יש לי בחדר סאונה עכשיו השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להוריד את פליטת החום הזאת אני צריך לקנות קירור מסויים לדומגא F3000 של זלמן או משו כזה יש הצעות איך לקרר אותו או להפחית את כמות החום יש להגיד שיש לי מארז בין הטוביםHALF 932 שיש בו 15 מאוורים של קולר מאסטר יש קירור מעולה במערכת של נקוטה D14 על המעבד

פורסם

F3000 יכול להיות פתרון טוב, או קירור מים.

אגב זה ממש לא משנה כמה מאווררים יש לך במארז.

פורסם

אם הכרטיסים שלך יושבים בתצורה של סנדוויץ' אז תוותר כבר מראש על קירור אוויר ע"מ לספק קירור טוב לכרטיסים הללו, לא רק שניתן להרכיב על 470 רק קירורים שתופסים 2 סלוטים נוספים (ז"א שהכרטיס שלך יתפוס בסה"כ 3 חריצי PCI-E) אלא שגם בSLI יעילותם מאוד נפגמת.

אם אני לא טועה כבר דיברנו בעבר על קירור מים לכרטיסים שלך ובסוף החלטת לא לבצע זאת, אז כרגע אין לי שום דבר אחר להציע לך מלבד זאת.

פורסם
  • מחבר

כה היה יקר לי קצת הייתי בארצות הברית ועשיתי מל קניות כרגע אני בארץ זה המארז שלי

http://img251.imageshack.us/img251/5685/23082010139.jpg

תגידו אם יש מקום לקירור אויר של F3000 ואם קירור מים יש הצעות מסויימות?!

פורסם

ככה זה יראה:

104693gigabytegap55ud7.jpg

אני לא יכול להבטיח לך שהכרטיס התחתון לא יפגע בספק כח שלך ממה שזה נראה בתמונה של המארז שלך.

לגבי הקירור מים, אתה רוצה מערכת שתקרר רק את הכרטיסי מסך?

פורסם
  • מחבר

אההה כן הקירור שיש לי למעבד מטורף אני באוברקלוק של 4.3 וה על 50 מעלות ובמקס עבודה זה 72-73 אז זה מעולה במיוחד למעבד שבנוי לאוברקלוקים עם מכפלה פתוחה אבל אני פתוח לאפשריות אם אפשר קודם לתת לי הרכב לקירור מים לכרטיסי מסך שזה הדבר שבאמת מטריד אותי אני לא יכול לשחק בלי להיות בחום אימיים בחדר אם אפשר גם עליות אני אשמח

פורסם

הנה לך, ראה תמונה מצורפת...

הרכבתי לך את זה באתר Performace-pcs מכיוון שלSidewinder אין במלאי כרגע בלוקים ל470.

המשלוח יוצא עוד 98$.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אזז זה רק אני או שלא רואים תשמות של החלקים ?[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 22:05:41

אוקי ראיתי רציתי לדעת כמה זה יעלה בארץ אם בכלל אפשר להזמין פה ?
פורסם

אי אפשר.

פורסם
  • מחבר

98 דולר זה כולל מעמ ומשלוח?

פורסם

משלוח בלבד, מע"מ אתה משלם בדואר כשיגיע החבילה.

פורסם

בדוק את האופציה של הורדת כרטיס לסלוט התחתון..

כמו כן יש לך אפשרות לרכוש קירור אוויר דק..שלא יתפוס מעבר למה שקיים עכשיו..

השאלה מה התקציב ולאן אתה רוצה להגיע..

פורסם

לפי מה שידוע לי באופן רשמי גם ה VF3000 וגם הGELID Icy Vision תופסים במוצהר 3 סלוטים.

רק הArctic Cooling Accelero Extreme Plus לא מפרסמים כמה סלוטים הם תופסים אבל אנשים בפורומים טוענים שהם תופסים גם כן 3 סלוטים.

אז לא ממש אפשר למצוא כרגע גרסאות נמוכות יותר של קירור אוויר.

פורסם

הAC טופס 3 סלוטים...ואין לו הרבה ברירות..עד יצא דגם דק ונורמלי (לדוגמת הTRAD של TR)..

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להגיע למצב שלא תיהיה לי סאונה בחדר ואני מדבר על חום אימיים שתבינו זה לא איזה חום בקטנה אפילו שהכרטיסים לא במצב 100 אחוז עבודה יש חום אש אבל שהם מתחילים לעבוד אני מפסיק לשחק אחרי 20 דקות בגלל החום פשוט שתי כרטיסים צמודים שפולטים מאה מעלות חום כל אחד יש לי שאלה הזוייה יש מצב לחבר איזה צינור שקוף מפלסטיק משו מיוחד אולי שיתחבר לקירור מאחרוה של הכרטיס מסך ויוציא את כל החום דרך הצינור החוצה ?!?

לגבי קירור אויר דק יש מצב תביא לי לינקים למה אני לא מוצא משו טוב חוץ מזלמן תקציב שלתי הכרטיסם משו באזור 700 שקל לקירור אויר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים