עבור לתוכן

אני צריך המלצה לכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לכרטיס קול עם חיבור אופטי שאני אתחבר איתו לרסיבר..

כרטיס קול ממוצא לא משהו בשמים עד 500 שקל גג!

נ.ב לא של ‏Creative אין להם תמיכה בווינדוס 7 קניתי תכרטיס הזה ‏Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E‎ והחזרתי אותו הוא לא תומך בווינדוס 7 רק חלקי הרבה אופציות חסרות..! תודה לעוזרים [=

פורסם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליצן אתה תאמין לי..

אתה חושב שאחרי התנהגות כזאת אנשים ירוצו לעזור לך?

בכל מקרה, ראשית תבדוק אם אין לך יציאה אופטית מלוח האם - זה אמור להספיק לצרכים שלך.

תוספת - יש לך יציאות דיגיטליות מלוח האם שלך - תבדוק קודם כל אם הן עובדות ומתאימות לך לפני שתוציא עוד כסף.

13-128-059-03.jpg

פורסם
  • מחבר

זה הלוח אם שלי ניראה לי ..יש לי כל החיבורים האלה. בקיצור קניתי מגבר של אונקיו משהו חשמל איך אתה ממליץ לי לחבר אותו ללוח אם אם איזהחיבור ואיזה כבל תמונה תעזור לי מאוד ואני יקנה ..

פורסם
  • מחבר

???????

פורסם

תנסה כבל קואקסיאלי (Coaxial SPDIF - נקרא גם כבל RCA דיגיטלי) - אמור לעלות שקלים בודדים מהיציאה בלוח האם לכניסה הרלוונטית במגבר.

תוודא שיש לך דרייבר עדכני של כרטיס הקול המובנה. תוודא שקראת את המדריך למשתמש של המגבר ותבחר בעזרת השלט את האופציה הרלונטית.

kabel-coaxial-rca-rca-di_893.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה יאח.

זה מתחבר ללוח אם לחיבור הכתום נכון?

אני כרגע מישתמש בכבל rca פושט שחור אדום ..שחור אדום למגבר.. ו חיבור השני לחור השחור בלוח אם. ייהיה הבדל בכבל שהמלצאת עליו?

פורסם

במגבר שלך מאחור אמורה להיות כניסה מתחת ל-DIGITAL IN ונראת כחיבור RCA כתום שלידה רשום Coaxial - דומה ליציאת ה-DIGITAL שיש לך בלוח האם - זאת שמסומנת בתמונה מצ"ב Coaxial SPDIF Out. אתה צריך לחבר את שני השקעים האלו עם כבל אחד. אתה יכול להשתמש בכבל RCA פשוט - אתה לא צריך אפילו שני חוטים, אלא רק אחד - הצבע של השקעים לא משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים