עבור לתוכן

מחשב חדש לאח שלי- צריך את הדעות שלכם

Featured Replies

פורסם

השימוש במחשב הוא לא לגיימינג "כבד" אך הוא רוצה לשחק במשחקים חדישים, בקשר לגראפיקה של המחשק אני לא חושב שיפירע לו כ"כ איזה פיקסל לא במקום.

המערכת שאני בניתו לו בKSP היא כזו:

מעבד: intel core i3 540 @3.06GHz, 4MB.

לוח אם: ASUS P7H55-PRO.

זכרונות:DDR3 @ 1333MHz 2X2GB G. Skill Dual Channel. (אני לא סגור על כך שהם מתאימים ללוח אם, אז אם מישהו יודע אני אשמח אם תגיבו).

כונן דיסקים: LG משהו...

גוף קירור: Arctic Cooling freezer 7 pro rev. 2

ספק כוח: Enermax MODU 82+.

כרטיס מסך: BFG 9600GT.

דיסק קשיח: 500GB.

מארז: CoolerMaster Elite 335.

ממש זקוק לתגובות שלכם, מוצא בעיניכם אז בבקשה תעשו :yelclap:. אם לא, תגיבו.

פורסם

ספק יקר ולא משתלם (בטח שלא למערכת שכזו), פלטפורמה יקרה יחסית לביצועיה (אין הגיון בלקנות מערכת I5 עד לאזור מרובעי הליבה - לוחות אם יקרים מאוד), כרטיס מסך חלש (ועוד מחברה שכבר לא קיימת ולא מייבאים כבר לארץ - בהצלחה עם האחריות), לא ברור איזה מארז אתה לוקח, והזכרון עשוי להתאים ועשוי שלא - לא טרחת לציין דגם או האם הוא DDR2 או 3, איך בדיוק אתה מצפה שנדע?

בקיצור, מפרט על הפנים. הייתי מציע לך מפרט אחר אבל בשביל שההשוואה תהיה הוגנת לפחות ציין מה התקציב שלך (וכמה עולה המפרט שהבאת).

פורסם
  • מחבר

תיקנתי את המידע על הזיכרון והוספתי את השם של המארז.

בקשר לספק, מה אתה בידיוק ממליץ?

הלוח אם הזה הכי זול של ASUS שתומך בi3.

בקשר לכרטיס מסך, שוב, אני יודע שזה חלש אבל לא משנה לו כ"כ גראפיקה, בספק אם הוא בכלל יסתכל על ההגדרות לפני שהוא משחק במשחק.

בנוסף אמא שלי קנתה אותו בארה"ב, אז בקשר לאחריות בגלל שהחברה לא קיימת זה פחות מדאיג אותי. וגם אם הוא לא מתאים תמיד אפשר לקנות חדש.

התקציב הוא שיש כסף, אבל אני לא מחפש משהו בומסטי. המחיר של המערכת הזו הוא 2720 ש"ח.

פורסם

רגע, אז כרטיס המסך כבר קיים ולא צריך לקנות (ואם כן, אז המחיר הוא בלעדיו?)? עדיין, רוב הסיכויים שזו קניה גרועה כי באותו המחיר תמצא גם כרטיסים חזקים יותר.

בקשר לספק הכוח, זה עניין בעייתי בKSP. יש להם ספקים חזקים ויקרים (ומיותרים לרוב המערכות התקציביות) מצד אחד, ספקים חרא מצד שני, ושום דבר באמצע. לא HEC, לא SEASONIC, אפילו לא FSP... אין לי מה להמליץ בעניין הזה מהחנות הזו.

ובקשר ללוח האם - זה אולי לוח האם הכי זול לתושבת 1156, אבל הוא עדיין עולה כפול מלוח סביר לפלטפורמה אחרת. המעבד שלך (אגב, שמת לב שהוא נמכר ללא קירור ולא כללת אחד חלופי במפרט?) הוא כפול ליבה אשר יחד עם לוח האם עולה כ1200 שקל. בכסף הזה תוכל לקנות מרובע ליבות בעל ביצועים עדיפים לתושבת AM3 (של AMD) פלוס לוח אם תואם ואיכותי לא פחות מזה שבחרת, ועדיין להשאר עם עודף של 200 שקל. לזה התכוונתי כשאמרתי "פלטפורמה לא משתלמת".

אה, והמארז דווקא אחלה, מנסיון.

פורסם
  • מחבר

חשבתי אולי להחליף את המעבד בCore i5 760. לפי בקשת אמא שלי, כי הוא גם מתעסק עם Photoshop וכו'...

המחיר בלי כרטיס מסך. מה שכתוב שם, זה המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים