עבור לתוכן

לוח אם GA-G41M-ES2H - איזה כרטיס מסך תומך?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H

עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים.

השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp

השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך.

אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב.

אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל.

תודה רבה מראש.

נ.ב

ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI HDMI PCI-E

אני מניח שהוא תואם, השאלה האם אפשר לקנות כרטיס מסך טוב יותר שיתאים לי למפרט מחשב?

שוב תודה.

פורסם

אין קשר לזכרון, כל כרטיס שמתאים פיזית יעבוד, הבעיה היחידה שלפי האתר של GB הסלוט הוא X4, וזה סירוס קל בביצועים...

פורסם

כל כרטיס PCI-E יתאים.

לגבי כרטיסים חזקים כדאי לבדוק אם ספק הכח במחשב יעמוד בעומס של כרטיס חזק.

אין קשר לזכרון, כל כרטיס שמתאים פיזית יעבוד, הבעיה היחידה שלפי האתר של GB הסלוט הוא X4, וזה סירוס קל בביצועים...

פיכסה, למה יש לו PCI-E שרץ רק ב-4X???

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אז במקרה כמו שאתם אומרים שיש לי את ה X4 שזה יהרוס לי מהביצועים העדיפות אז להשקיע כמה שיותר בכרטיס מסך הטוב יותר?

אז מה הייתם ממליצים לקנות? או לפחות יצרן-חברה מועדפת. ההשקעה היא למטרה שמשחקים של היום ירוצו באיכות טובה ושהכרטיס יחזיק מעמד.

פורסם

לא ממש.

דווקא ככול שהכרטיס חזק יותר, כך יבוזבז חלק גדול יותר מהביצועים.

אתה תמיד יכול לקנות לוח אחר ב-250 שקל שיש לו חריץ 16X, אבל זה נראה לי משתלם רק במידה ואתה משקיע סכום גדול (מעל 800 שקל) בכרטיס מסך.

כדאי שתציין מה התקציב שלך וגם איזה ספק יש במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים