עבור לתוכן

שאלה בקשר לאתר speedtest.net

Featured Replies

פורסם

אני כבר משתמש המון המון זמן באתר הזה כדי לבדוק מהירויות לארץ ולחו"ל, כשהאינטרנט עבד בסדר, הוא הראה שהאינטרנט עובד בסדר, כשהיה איטי הראה איטיות, עד כאן נשמע אמין למדי...

יום אחד, קיבלתי איטיות מטורפת לחו"ל, לארץ היה בסדר אבל לחו"ל היה זבל של מהירות. הלכתי עם האינפורמציה לבזק בינלאומי ופתאום האתר הזה לא אמין ואני לא יכול לסמוך על מה שהוא אומר.

הקטע הוא שאמרתי להם שהמהירויות לארץ בסדר, אז הם נתנו לי בדיקת מהירות משלהם (שברור שהיא לשרתים בארץ) אני אומר להם שזה בסדר, אבל לא לארץ יש לי בעיות, אז הם אמרו לי שהאתר speedtest.net לא אמין ושאין בעיה עם האינטרנט... בסוף הם סוף סוף האמינו לי שיש בעיה כשהראיתי להם 3 הורדות רנדומאליות מ- 3 אתרים אמריקאים שונים שכולן הורידו במהירות מבחילה של 50kb (יש לי 12Mbit).

למה הייתי צריך להוכיח להם את זה בצורה הזאת? למה האתר speedtest.net לא אמין אם הוא מלחתחילה הצליח להראות את הבעיה?

לכל אנשי התמיכה התכנית של בזק בינלאומי שקוראים את זה, תפסיקו לזבל את השכל, כי אם במצב טוב אני מקבל את המהירות שאני אמור ובמצב גרוע לא- זה מה שנקרא אמין...

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני בדר"כ בודק רק למקומות מוכרים בעלי רוחב פס גבוה כמו ניו יורק וגרמניה.

כרגע אני מקבל אליהם בדיוק אותו דבר כמו לתל אביב, אז זה המצב הנורמאלי, אז שלא יגידו לי כשיש בעיה והתוצאה למקומות האלה נמוכה, שהאתר לא אמין.

דא"ג גם לרמאללה אני מקבל 12... אז זו לא דוגמא מי יודע מה טובה

פורסם

גם אני שמתי לב לתופעות מוזרות ב speedtest .

יש לי חיבור של 5 מגה והוא מידי פעם נותן לי קריאה של 8 מגה בהורדה ו 0.5 מגה בהעלאה.

כל שאר הבדיקות באתרים אחרים וכן בבדיקות הורדה מראות 5 מגה ולא מעבר לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים