פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר menas, החלפתי מסך וכבלים ממחשב אחר וזה אותו דבר.ivan, כשחיברתי את הכרטיס מסך בלי זיכרון הוא נתן לי צפצוף אחד ארוך ועוד שניים קצרים, שעליהם רשום בספר של הלוח אם: Failure in video system An error was encountered in the video BIOS ROM, or a horizontal retrace failure has been encounteredאחרי שחיברתי את הזיכרון והפעלתי שוב את המחשב הוא לא נתן שום ביפ ושוב אין תמונה במסך.זה אומר שהבעייה היא בזיכרון? או בכ. מסך? או שכדאי לשלם את ה-150 שקל לבדיקה במעבדה וזהו?
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים אם חיברת זכרונות ונעלמו הביפים זה לא בטוח מעיד על תקלה בזכרונות זאת יכולה להיות גם בעיה בסלוטים של הלוח אם
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר כן, אבל אם אני מחבר את הזכרונות ומנתק את הכרטיס מסך יש צפצופים... רק כשאני מחבר את הכרטיס מסך בנוסף לזכרונות+ספק+מעבד נפסקים הצפצופים.אני כמעט בטוח שהבעייה היא בכרטיס מסך פשוט חבל לי לקנות כרטיס חדש ואז לגלות שגם הוא לא עובד ושהבעייה בכלל לא היתה שם..
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים במקרה כזה הכי טוב להביא כרטיס מסך תקין מאיזה שכן או חבר ולהתקין אצלך במערכת לצורך בדיקה
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר יש סיכוי שאם הסלוט של הכרטיס מסך על הלוח אם נדפק הוא שורף את הכרטיס מסך החדש שאני מחבר אליו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.