עבור לתוכן

dell או eizo.....

Featured Replies

פורסם

מחפש מסך סופר איכותי 22-24 אינטש בעיקר לצורך צפיה בתצלומים ועיבודם (אני צלם חובב עם ציוד איכותי)....

איזה משתי החברות על פי ניסיונכם תענה על הצורך הזה?ומה הדגם הספציפי המומלץ?

התקציב 3000-4000 ש"ח....

תודה מראש

פורסם

להשוות בין Dell לEizo זה כמו להשוות בין Subaru לMercedes.

פורסם

למה אתה מדבר שטויות? אמנם eizo הם סוג של "מרצדס" אבל אי אפשר להגיד שדל פחות טובים, יש להם דגמים מצויינים.

פורסם

גם לSubaru יש דגמים מצוינים, ותמיד יש כאלה שלא יסכימו איתי שSubaru באופן עקרוני נחשבת לפחות רמה אחת מתחת לMercedes. תלוי גם איזה אוטו אתה מחפש: אחד שנוסע, או אחד שנוסע כמו מרצדס. בכל אופן, הייתי ממליץ לבדוק את המסכים בתצוגה להריץ אליהם טסטים http://www.lagom.nl/lcd-test ולראות מה יותר מתאים לך.

פורסם

דווקא ה CLK 320 (מודל 2009) של חבר רואה מוסך יותר מה XSI המזדקנת שלי.

פורסם

רק שהוא לא ביקש אוטו אמין, הוא ביקש אוטו ביצועיסט.

פורסם

לא כזה ביצועיסט, עוד פחות אמין. מרצדס בשנים האחרונות סובלות המון מבעיות אלקטרוניקה.

פורסם

למה אתה מדבר שטויות? אמנם eizo הם סוג של "מרצדס" אבל אי אפשר להגיד שדל פחות טובים, יש להם דגמים מצויינים.

אפשר ועוד איך אפשר. זו לא אותה ליגה בכלל. לDELL אמנם יש דגמים מצוינים (לי אישית יש 4 מסכים שלהם), אבל אלה מסכים לשוק הביתי, בעוד EIZO עושה גם מסכים לגרפיקאים מקצועיים. אי-אפשר להשוות לא את בקרת האיכות של הפאנלים ולא את מרחב אפשרויות הכוונון הקיים.

מצד שני, זה לא אומר בכלל שEIZO משתלם יותר. ל99% מהמקרים, המסכים האיכותיים של DELL יהיו משתלמים יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה למגיבים, בשלב מסויים חשבתי שהגעתי לפורום רכב ;)

ואקשה בשאלה נוספת....היום אני מטפל בעיבוד התמונות שצילמתי במחשב נייד HDX 18 של HP...

בהתחשב במעבד p8400 ובכרטיס הגרפי GeForce 9600M GTשל הנייד,האם חיבורו למסך שארכוש יוציא ממנו (מן המסך) את המיטב?

ושוב תודה

פורסם

בהתחשב בזה שאמרת שהשימוש העיקרי הוא צפייה בתמונות ועיבוד שלהן, זה כלל לא משנה איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך יש לך.

פורסם

מחזק את QttP

יש לי את 2 החברות

ואני מרוצה מאוד משניהם

דל בהרבה יותר משתלם כלכלית ונותן תמורה מעולה למחיר

אבל EIZO זה הטופ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים