עבור לתוכן

צריך מפרט עד 3200 ש''ח כולל מסך

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לרכוש מחשב בעוד כחודש ואין לי ידע במחשבים.

הסכום המקסימלי זה 3,200 ש''ח עם אפשרות לסטיה קלה ב100~150 ש''ח אבל לא יותר מזה.

המחשב יהיה מיועד אך ורק ולמשחקים, אינטרנט,סרטים והורדות, לא יעשה בו שום שימוש שקשור בגרפיקה או עריכה כלשהי..

מה שחשוב לי זה שהוא יריץ משחקים חדשים על הדרגות גבוהות, בלי תקיעות ובלי התחממות יתר. הגדש צריך להיות על הכרטיס מסך ועל המעבד.

הנה כמה משחקים לדוגמא שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות גבוהות בלי יותר מדי בעיות ואני לא מתכוון לאיזה סופר ultra או משהו, פשוט שיהיה אפשר להנות מחווית המשחק באופן סביר על הגדרות גרפיקה מספקות ושיחזיק לפחות ל3 שנים.

הנה דוגמה לכמה משחקים שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות

Starcraft II GTA IV Modern warfare 2 Bioshock- לא קריטי לי שזה יהיה על ההגדרות הכי גבוהות או שיתן ביצועים הכי טובים, העיקר שיעבדו חלק.

אופן השימוש הוא תדיר.

מסך עד 1000 ש''ח דק ורחב ואני לא מבין באינצ'ים..

ציוד היקפי רק עכבר ומקלדת.

לא מתכוון לעשות שום overclock שכמובן רצוי שיהיה כמה שקט שאפשר.. לא צריך מערכת הפעלה, יש לי windows home מקורי (אפשר להתקין על 2 מחשבים באותו בית נכון?)

אין לי מושג בחנויות כל כך חוץ מהשמועות ששמעתי על איבורי, לא רכשתי שם שום דבר יקר ערך אז אני לא יודע אם כדי שם או לא למרות שזה 5 דקות נסיעה מהבית..

KSP רכשתי שם מחשב ב2005 ואין לי כוח לפרט רק אגיד שעל היום הראשון הוא עשה ריסטים איזה 20 פעם ביום מעצמו והם לא הצליחו לסדר את הבעיה עד שאחרי שנתיים הלך הדיסק קשיח ומזל שעדיין היה לי אחריות ורק אז זה פסק

קניתי מחשב מTMS לפני שנה וחצי ועד עכשיו הכל סבבה ולא הייתה שום בעיה אבל ממה ששמעתי הם כבר לא אותם TMS וכל זה אז אני לא יודע..

קיצר תמליצו לי על חברה אמינה שמיקומה הוא באזור השרון שלא יהיה לי רחוק לנסוע במקרה וצריך למעבדה שלהם כי זה ים עצבים. ואגב אני מרעננה אז אם אתם מכירים משהו פה בעיר תמליצו לי (חוץ מאייבורי וKSP)

ובקשר לתשלומים עדיף לי בסביבות ה12..

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל מה אומרים על החנות הזאת? בחיים לא שמעתי עליה, הם נחשבים אמינים?

ועוד משהו, ראית שרשום שם מספר תשלומים 1 ואני קונה רק ב10-12 ככה שזה גם ישפיע על המחיר..

פורסם

ראוי לציין שאסור להתקין את אותו הWINDOWS על שני מחשבים, כל רשיון הוא למחשב אחד.

פורסם
  • מחבר

ראוי לציין שאסור להתקין את אותו הWINDOWS על שני מחשבים, כל רשיון הוא למחשב אחד.

ולמה נראה להם שאני הולך לקנות 2 מערכות הפעלה בנפרד כדי לשים לאח שלי משהו? אני עושה להם טובה שהתקנתי מקורי אחרי שרכשתי ב400 ומשהו ש''ח :)
פורסם
  • מחבר

עוד הצעות מישהו?

פורסם

האמת שאני גם חושב לקחת את המפרט הזה מישהו יכול לחזק את ההחלטה העתידית הזאת?

פורסם

בעלות כזו זה יופי של דיל. מערכת מאוזנת למדי.

לגבי הWINDOWS, קח בחשבון שייתכן ולא תוכל לבצע את תהליך הפעלת הWINDOWS על שני מחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים