עבור לתוכן

מחפש לקנות אוזניות סגורות עד 500 שח

Featured Replies

פורסם

חשוב לי מאוד (לפי סדר יורד): נוחות, איכות שמע, עמידות, ניידות.

השימושים העיקריים שלי הם משחקים ומוזיקה על המחשב, וגם על הPS3.

דבר נוסף שאני מחפש באוזניות הן שיהיו סגורות - כלומר יכסו את כל האוזן ולא תהיה דליפת סאונד לא החוצה ולא פנימה.

חיפשתי קצת (באמת קצת) וממה שראיתי הכי אהבתי את Sennheiser HD 428 הן מבחינת מחיר והן ממה שאומרים על האוזניות. הבעיה העיקרית שלי איתן היא שהן לא מתקפלות בשום צורה, וזה מציק כי אני רוצה להיות מסוגל לזרוק את האוזניות לתיק כשאני נוסע.

אני אשמח לקבל הצעות ודעות :)

נ.ב. - חיפוש בזאפ מעלה שהמחיר של HD428 הוא 390שח, נראה לכם מחיר הגיוני או כדאי להזמין מאיפשהוא בחו"ל?

פורסם

נ.ב. - חיפוש בזאפ מעלה שהמחיר של HD428 הוא 390שח, נראה לכם מחיר הגיוני או כדאי להזמין מאיפשהוא בחו"ל?

מחו"ל זה כמובן יהיה יותר זול אבל צריך לקחת בחשבון דמי משלוח וגם את העובדה שאם זה נעצר במכס אתה צריך לשלם על זה עוד 16%.

פורסם
  • מחבר

מחו"ל זה כמובן יהיה יותר זול אבל צריך לקחת בחשבון דמי משלוח וגם את העובדה שאם זה נעצר במכס אתה צריך לשלם על זה עוד 16%.

אף פעם לא הזמנתי מחו"ל דברים כאלה. מאיפה הכי כדאי לי להתחיל? ומה הסיכויים שזה יעצר במכס?

פורסם

חשוב לי מאוד (לפי סדר יורד): נוחות, איכות שמע, עמידות, ניידות.

השימושים העיקריים שלי הם משחקים ומוזיקה על המחשב, וגם על הPS3.

דבר נוסף שאני מחפש באוזניות הן שיהיו סגורות - כלומר יכסו את כל האוזן ולא תהיה דליפת סאונד לא החוצה ולא פנימה.

חיפשתי קצת (באמת קצת) וממה שראיתי הכי אהבתי את Sennheiser HD 428 הן מבחינת מחיר והן ממה שאומרים על האוזניות. הבעיה העיקרית שלי איתן היא שהן לא מתקפלות בשום צורה, וזה מציק כי אני רוצה להיות מסוגל לזרוק את האוזניות לתיק כשאני נוסע.

אני אשמח לקבל הצעות ודעות :)

אתה זקוק לאוזניות עם מיקרופון, או שמספיק לך רק שמע?

פורסם
  • מחבר

אתה זקוק לאוזניות עם מיקרופון, או שמספיק לך רק שמע?

בעולם אידיאלי הייתי רוצה גם מיקרופון אבל זה משהו זניח שאני מוכן לוותר עליו. ממה שהבנתי אין בדיוק אוזניות איכותיות כמו שאני רוצה יחד עם מיקרופון.

פורסם

בעולם אידיאלי הייתי רוצה גם מיקרופון אבל זה משהו זניח שאני מוכן לוותר עליו. ממה שהבנתי אין בדיוק אוזניות איכותיות כמו שאני רוצה יחד עם מיקרופון.

מה עם הV700DJ של סוני? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16330

עם חריגה קטנה, אבל תמורה נהדרת.

פורסם
  • מחבר

מה עם הV700DJ של סוני? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16330

עם חריגה קטנה, אבל תמורה נהדרת.

הן הרבה יותר ניידות ואני אוהב את זה אבל קראתי תגובות של אנשים פה באתר וגם באינטרנט - יש איתן בעיה של זיופים לפי מה שהבנתי, וגם הסאונד לא משהו בכלל אם אני מתכוון לשמוע משהו חוץ ממוזיקה אלקטרונית...

זה נכון\לא נכון ואיך הן משתוות לדוגמא מול הHD428?

פורסם

אני בעל V700 ומאוד מרוצה מהן..מטורפות וחזקות, אני שומע לרוב אלקטרונית והאוס והן ממש ממש ממש מבליטות את הבאס, אני אוהב.

לגבי בעיית הזיופים זה לאלו שמגיעות עם השם MDR Z 700

ולא MDR V 700. - אלו המקוריות מיפן, עם הפס הירוק ולא השחור על ההברגה של החיבור זהב.

לדעתי התמורה שלהן מעולה, משתמש איתן כבר 3 שנים טפו טפו טפו...

פורסם
  • מחבר

אני בעל V700 ומאוד מרוצה מהן..מטורפות וחזקות, אני שומע לרוב אלקטרונית והאוס והן ממש ממש ממש מבליטות את הבאס, אני אוהב.

לגבי בעיית הזיופים זה לאלו שמגיעות עם השם MDR Z 700

ולא MDR V 700. - אלו המקוריות מיפן, עם הפס הירוק ולא השחור על ההברגה של החיבור זהב.

לדעתי התמורה שלהן מעולה, משתמש איתן כבר 3 שנים טפו טפו טפו...

מוסיקה אלקטרונית זה הצד החזק של האוזניות האלה, אבל מה עם ז'אנרים אחרים? מה עם משחקים? יש אנשים שאומרים שהאוזניות מעולות, ויש כאלה שאומרים שהן טובות רק לאלקטרונית (שזה סבבה, אבל אני מקשיב גם לדברים אחרים).

פורסם

זה מה שאמרתי

אני משתמש בהן למשחקים ומוזיקה ותקלוט בעיקר ולכל הנוגע לרוק וכדומה אני לא מכיר (למרות שברוק הבאס זה חלק עיקרי, כמו של האוזניות הנ"ל).

אבל חכה אולי יש עוד דוגמאות טובות ושוות יותר באיזור המחיר הנ"ל, האוזניות האלו נועדו לתקלוט בעיקר ולכן אני חושב שהמחיר שלהן הוא קצת יותר בהתאם ויקר יותר...

כמו שאמרתי אני עם משחקים נהנתי איתן מאוד, אני עוד זוכר שתמיד היו חושבים שאני רמאי כי היתי שומע את כל האנשים ב CSS ומכל כיוון שהם היו מגיעים....

פורסם
  • מחבר

זה מה שאמרתי

אני משתמש בהן למשחקים ומוזיקה ותקלוט בעיקר ולכל הנוגע לרוק וכדומה אני לא מכיר (למרות שברוק הבאס זה חלק עיקרי, כמו של האוזניות הנ"ל).

אבל חכה אולי יש עוד דוגמאות טובות ושוות יותר באיזור המחיר הנ"ל, האוזניות האלו נועדו לתקלוט בעיקר ולכן אני חושב שהמחיר שלהן הוא קצת יותר בהתאם ויקר יותר...

כמו שאמרתי אני עם משחקים נהנתי איתן מאוד, אני עוד זוכר שתמיד היו חושבים שאני רמאי כי היתי שומע את כל האנשים ב CSS ומכל כיוון שהם היו מגיעים....

בגלל שהאוזניות טובות (אולי) לסוג אחד בלבד של מוסיקה הן יותר יקרות? איזה מן הגיון זה?

ולשמוע דברים בCSS זה לא חוכמה, אני מחפש אוזניות שיתנו לי סאונד איכותי במשחקים שמשתמשים במוזיקה, ורעשים אטמוספריים - משהו שיתן לי לשקוע בעולם המשחק. לשמוע צעדים ומאיפה אנשים באים בCSS אני יכול לשמוע עם אוזניות של 20 שקל.

פורסם

תלך לחנות תנסה אוזניות אם ככה ותראה מה נוח לך, סה"כ נתתי לך חוויות מהשימוש בהן, תאמין לי השתמשתי בהרבה אוזניות של 20 שקל ואף אחת לא הגיעה או אפילו, התקרבה לרגליים של ה MDR. אבל כמו שאמרתי זו קטגוריה כנראה אחרת.

ויש עוד המון סוגי אוזנוית לבדוק.

פורסם

Ultrasone dj1

חפש בזאפ.

ב390 ש"ח שהן עולות הן נותנות תמורה אדירה, הן מעל הרמה של כל דבר ששמעתי מסנהייזר במחירים האלה, וביקורת אחת בCNET מדרגת אותן מעל הMDR-V700. והן מעולות למשחקים, עד כדי כך שפעם שינו להם שם ולוק ונמכרו כאוזניות גיימינג של ALIENWARE, בשם OZMA 5.

פורסם

המלצה שלי לאוזניות של סנהייזר מדגם: HD 215, אני משתמש בהם ואני מאוד מאוד (נ.ב אני עם ירידה בינונית בשמיעה). עולות כ-450 ש"ח במהלב שהם גם היבואנים. מגיע עם שנתיים אחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות אני אקרא\אראה ביקורות על האוזניות שהצעתם.

בינתיים מצאתי את Shure SRH-440 וממה שראיתי יש רק תגובות חיוביות. מה אתם אומרים עליהן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים