עבור לתוכן

האם אפשר להתנתק מ014 עקב בעיות טכניות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול אתכם לגבי יציאה מהתחייבות ל014 ללא תשלום של קנס.

כבר כמה חודשים נכבדים, במהלכם אף שידרגתי מהירות אנטרנט מ4Mb ל8Mb, יש לי בעיה קשה של ניתוקים שמתרחשים בעיקר כאשר אני מוריד בכל רוחב הפס.

הבעיה לא נפתרה עם שדרוג מהירות האנטרנט ולא עם החלפת ראוטר.

הניתוקים התרחשו בכל הרשת ולא רק במחשב שלי,

בדיקה זו התבצעה דרך pingים לשרת הפרוקסי של בזב"ל.

הבעיה יכולה להגרם גם ע"י התשתית אך הם הריצו את הבדיקות שלהם, שהראו שהקו תקין ושמהם לא היו לי ניתוקים ואף שלחו טכנאי שלא ראה בעיה בתשתית.

כל זה מוביל אותי למסקנה שמקור הבעיה בספקית, שאגב נתנה לי משתמש זמני אחר שבו לא הייתה בעיית ניתוקים שכזו, ולכן אני רוצה להתנתק מ014 ולעבור לספקית אחרת אך אני מחויב אליהם לתקופה של עוד כחצי שנה או יותר.

האם אני יכול להתנתק ללא קנס? עקב הבעיות הטכניות שלמעשה, הוכח שנגרמו ע"י הספקית, בגין הפרת הסכם תקשורת או משהו דומה?

אני אשמח אם תעזרו לי כי כבר איזה חודש שאני מנסה למצוא פתרון לבעיה ללא הועיל.

תודה...

פורסם

Yes, they even paid me.

פורסם
  • מחבר

תוכל לפרט?

האם היו לך בעיות דומות לשלי?

היית בהתחייבות?

פורסם

שייך יותר לכללי כבעיה צרכנית ולא טכנית.

פנה במייל אל לוטם או אל מתן בכתובת:

online@bezeqint.net

והסבר הבעיה. דרוש פתרון יסודי או הסדר לניתוק בלא קנס יציאה.

זכור שאי אפשר להבטיח לך תמיד את המהירות המירבית בכל תנאי. מדובר במהירות מירבית ולא מהירות מובטחת.

בדיקה כזו כדי שהם יקחו אותה ברצינות עשה כאשר רק המחשב הנבדק מחובר, בחיבור ישיר למודם ללא נתב באמצע.

בדוק גם דרך שרת SPEEDTEST בתל אביב.

פורסם

חברות יאפשרו לך להתנתק רק כפתרון אחרון וכאשר בקרו בביתך מספר טכנאים ובינם גם טכנאי בכיר והניתוקים ממשיכים. לי היה מקרה דומה אולם הדרך הייתה פשוטה יותר היות ומדובר היה בראוטר סלולרי - ברגע שלא הייתה קליטה האלטרנטיבה היחידה שלהם הייתה לספק אנטנה ארוכה - ברגע שגם זה לא עזר - לא היה להם ברירה אלה לאשר את ביטול העסקה.

פורסם

תוכל לפרט?

האם היו לך בעיות דומות לשלי?

היית בהתחייבות?

כאילו, מה? הפורום הזה לא מבין את כל הצעדים שעשיתי ואת כל ההמלצות שנתתי?

אין צורך להתלונן או לפתוח נושא חדש תקראו את שלושת הנושאים שפתחתי בעניין ואיך יצאתי מזה.

בקצרה: ניסיתי את כל הספקיות 012 014 018 נטויזן וכו וכו... בסוף הספקית היחידה ללא בעיות (שירות או טכני) היא אורנג'. בנוסף 014 שילמו לי כסף על עוגמת הנפש שגרמו לי כדי שלא אתחיל נגדם תהליך משפטי.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445400

פורסם
  • מחבר

שייך יותר לכללי כבעיה צרכנית ולא טכנית.

פנה במייל אל לוטם או אל מתן בכתובת:

online@bezeqint.net

והסבר הבעיה. דרוש פתרון יסודי או הסדר לניתוק בלא קנס יציאה.

זכור שאי אפשר להבטיח לך תמיד את המהירות המירבית בכל תנאי. מדובר במהירות מירבית ולא מהירות מובטחת.

בדיקה כזו כדי שהם יקחו אותה ברצינות עשה כאשר רק המחשב הנבדק מחובר, בחיבור ישיר למודם ללא נתב באמצע.

בדוק גם דרך שרת SPEEDTEST בתל אביב.

הבעיה היא לא שאני לא מקבל את המהירות המירבית (שזה גם קורה אבל נעלים עין), אלא שהאנטרנט מתנתק כל 5 שניות בשימוש ברוב רוחב הפס וסלח לי אבל דבר שכזה הוא לא מקובל.

פניתי אליהם במייל ביום שישי.

פורסם

כל זה מוביל אותי למסקנה שמקור הבעיה בספקית, שאגב נתנה לי משתמש זמני אחר שבו לא הייתה בעיית ניתוקים שכזו, ולכן אני רוצה להתנתק מ014 ולעבור לספקית אחרת אך אני מחויב אליהם לתקופה של עוד כחצי שנה או יותר.

לא הבנתי.

אם הם נתנו לך שם משתמש זמני אחר שבו באורח פלא פתאום לא היו בעיות, אז מה הבעיה להפוך אותו לקבוע?

פורסם

שלום Hardstyler,

אני מבינה שהנושא כבר נמצא בבדיקה שלנו מול התמיכה.

כמו ש oldcat הציע, תמיד תוכל לפנות אליי לכתובת המייל online@bezeqint.net

בצירוף הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.

ואבדוק את הנושא מול התמיכה הטכנית שלנו.

לוטם בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

כשהאינטרנט מתנתק כתובת הIP שלך משתנה? או שאתה פשוט מקבל חוסר תקשורת טוטאלי לכמה שניות ואז ההורדה ממשיכה לרוץ ?

לא משתנה האייפי, כפי שאמרת - חוסר תקשורת טוטאלי לכמה שניות ואז ההורדה ממשיכה לרוץ.

לא הבנתי.

אם הם נתנו לך שם משתמש זמני אחר שבו באורח פלא פתאום לא היו בעיות, אז מה הבעיה להפוך אותו לקבוע?

יש לי אימייל על השם משתמש הזה והם גם הקימו אותו מחדש, את היוזר שלי, ולכמה ימים הבעיה באמת נרגעה ואז חזרה.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני זוכר, ביצענו את הבדיקה של ping כשהייתי מחובר ל@1 וכל הפינגים עברו.

אבל אולי כדאי לנסות עוד פעם לפי מה שאתה אומר...

פורסם
  • מחבר

תעדכן פה באמת אם זה פתר את הבעיה, זה יעזור לי מאוד.

בכל מקרה, דיברתי עם בזק בינלאומי והנציג תמיכה אמר שהוא שינה משהו בהגדרות של החיבור ושמחר הם יצרו איתי קשר לראות אם זה עזר.

פורסם
  • מחבר

כן כנראה שאתה צודק, אני גם הייתי ספקטי, אבל הבעיה היא שהזמן בו הניתוקים הללו מתרחשים הוא מאוד רנדומלי,

יכולות לעבור שעות מבלי ניתוק ואז תבוא שעה עם ניתוק כל 10 שניות. זה מאוד דינמי.

אני מאמין שהבעיה לא נפתרה ואני אראה את זה בפינגים והורדות בערב...

בכל מקרה, NGN אין אצלי באזור ולא נראה שיהיה בקרוב, אולי צריך לחשוב על מעבר לHOT למרות שזה גם לא ממש ריאלי עקב קנס היציאה הבומבסטי.

פורסם
  • מחבר

כן, הייתי טיפש מספיק בשביל להתחייב לחברות האלה.

בכל מקרה, הניתוקים חזרו כצפוי.

לא יודע מה לעשות עכשיו.

עכשיו צריך לחשוב איך אני יוצא מהתחייבות הזאת כי עם הניתוקים האלה אני לא יכול להשאר ב014.

פורסם
  • מחבר

זה נראה כך בדיוק, רק שכרגע (ספציפית עכשיו) הניתוקים מתבצעים אחד ל4-5 דקות.

אגב, תראה מה מוזר, קיבלתי משתמש זמני בCCC, בדקתי אותו במשך חצי שעה-שעה ולא היו ניתוקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים