עבור לתוכן

התלבטות בין כמה כרטיסי קול מתוצרת של ESI, EMU וקריאטיב

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין כמה דגמים,

EMU 0404

ESI JULI

קריאטייב AUDIGY 2SZ, או SB X FI 0550

המטרה היא כרטיס איכותי, מיועד לאודיו בעיקר עבור פרוייקט מחשב ברכב

הדרישות הם, (בין חומרתיות, בין דרך תוכנה כגון ASIO ) להוציא דרך הכרטיס 4 ערוצים, בסטריאו ( צמד קדמי וצמד אחורי)

הJULI מגיע כבר עם חיבורי RCA עבור המגברים - שזהו יתרון מבחינתי,

את ההזמנה אני מבצע בלאו הכי דרך איביי, ולכן המחיר לא כ"כ משחק (אם צריך אני אתפשר על משומש עבור כרטיס שיענה על הדרישות)

דרישה נוספת - הממשק חייב להיות PCI בכדי להתאים ללוח,

כל אפשרות נוספת של חיתוכים למיניהם תתקבל בברכה.

תודה רבה

אלי

פורסם

עדין לא הבנתי מה אתה צריך. חיבורי RCA או TRS זה לא רלוונטי כי זה פשוט להלחים קונקטור אחר. לדחוף 4 ערוצים תצטרך עם מפצל או עוקב כלשהו שיפצל את האות.

מבחינת סאונד מבין כולם ה-Juli@ הוא הכי טוב לאוזן שלי. עם זאת, אם אתה אוהב סאונד יותר צבוע קצת, ה-0404 יתאים לך יותר, יש לו יותר באס וטרבל. מקריאטיב הייתי יורד לחלוטין אלא אם יש שם משהו שאתה ממש צריך. מבחינת דרייברים, הדרייבר של ESI יציב הרבה יותר מאשר של קריאטיב (EMU זה קריאטיב גם כן), אבל אם מדובר על מחשב ברכב שאני מניח שלא תתעסק איתו יותר מדיי (התקנות/משחקים וכו') אז אין שום סיבה שאחרי הגדרה ראשונית בסיסית הוא לא יעבוד כמו שצריך.

פורסם

הכרטיס חזק דיו בשביל להגביר 4 רמקולים?

פורסם

הכרטיס לא מגביר שום רמקולים, הוא מחובר למגבר.

פורסם

אה, טוב לא הבנתי נכון...

המחשב הולך לשבת עם חיזוקים בתא מטען כן?

פורסם
  • מחבר

העניין הוא כזה

מלבד האיכות, ישנה חשיבות להוציא מהכרטיס צמד ערוצים סטריאופוניים

אני רוצה לשלוט על הfade ועל ידי פיצול האות זה לא יתאפשר לי, אני לא מעוניין להתעסק בכיווני המגבר יותר מידי

הכרטיס אכן יחובר למגבר

שאלה נוספת. האם יש כרטיס חיצוני שיוכל לענות על דרישות אלו?

תודה

פורסם

לא הבנתי אותך. אתה רוצה לבצע את ה-fade במחשב או על ידי מעגל חיצוני? כי אם אתה רוצה במחשב אז אף כרטיס קול שהוא סטריאו לא יתאים לך. אתה צריך כרטיס 4 ערוצים.

מבחינת כרטיסים חיצוניים, לא חסרים כרטיסים חיצוניים גם מהחברות שציינת, אבל הם עולים בדר"כ יותר.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא כזה

את הסאונד ניתן לעבד במחשב או על ידי פרוססור חיצוני שיקר הרבה יותר ולא נותן תוצאות טובות יותר בהכרח

נכון לעכשיו אני הולך על הפיתרון הזול עם ה2zs שבעזרת asio ובעיקר kx project יודעים לתת לי 4way מהכרטיס

אני מקווה שהכרטיס יספק אותי מבחינת איכות שלבטח טובה יותר מהאונבורד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים