עבור לתוכן

רכשתי סט אלחוטי של לוג'יטק..צריך טיפים כיצד לנקות אותו בעדינות וביעילות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לפני כחודשיים רכשתי סט אלחוטי Logitech MK700 מחו"ל

לתוהים כיצד הוא נראה:

logitech-mk700.jpg

הכל טוב ויפה ואני ממש מרוצה מהכל, למעט ניקיון המקלדת והעבר.

אני מקפיד לא ללכלך את השניים, אבל מלאכת הניקיון הפכה להיות סיוט.

בפעם-פעמיים הראשונות השתמשתי במטלית של משקפי שמש כדי לנקות את המקלדת [שמורכבת ממעין פלסטיק]. הבעיה היא שהמקלדת צוברת לכלוך בכמויות היסטריות, ואם זה לא מספיק, נסיונות עיקשים להוריד את הלכלוך אומנם ניקו את המקלדת, אבל השאירו שריטות רציניות ע"ג הפלסטיקה המבריקה.

הייתי ממש מופתע שנהיו שריטות ע"ג המקלדת, שכן לא ניקיתי בבורטליות וגם השתמשתי במטלית עשויה מבד עדין.

בכל אופן, מכיוון ושיטת השפשוף לא עבדה משהו, תהיתי האם יש לכם טיפים כיצד לנקות ולהבריק את המקלדת והעכבר מבלי לכסח להם את הצורה?

על זאת אוסיף ואשאל - בעכבר, למעט שגם בו ישנם חלקי פלסטיקה מבריקה ועוד כמה חומרים יקרים, הוא גם מצופה בגומי, הנועד למנוע החלקה. הבעיה היא ששכבת הגומי בצדדיו צוברת לכלוך וגורמת לתחושה "מלוכלכת" למגע. תהיתי האם יש לכם טיפים כיצד לנקות את הגומי מבלי להרוס אותו?

תודה לכל העוזרים!

פורסם

מוזר שהמקלדת נשרטה ממטלית של משקפי שמש, אולי מברשת עדינה לניקוי מסכים תעשה את העבודה יותר טוב?

אולי גם לפני שאתה מתחיל לנקות תרטיב מעט את המטלית עם נוזל ניקוי פשוט (אני משתמש בנוזל לניקוי מסכים) ואז לנקות את הפלסטיק.

ד"א תנסה ליצור קשר עם לוגיטק ולספר להם את מה שסיפרת פה, אולי יהיו להם טיפים טובים בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים