פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים המחשב הנייד שקניתי מופיע עם סיסמת כניסה למחשב. כאשר הפעלתי את המחשב בהתחלה הוא ביקש ממני ליצור יוזר וסיסמא. אנ מעוניין לבטל את כל הנושא הזה של הסיסמא כדי שלא אצטרך עם כל הדלקה לרשום יוזר וסיסמא. האם ניתן לבטל זאת?
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים http://wiki.ljackson.us/Control_Userpasswords2רלוונטי בכל גרסא של חלונות שגם יצאה אחרי XP.
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים מחבר QttP - זו חלונות 7multicore - ניסיתי את מה שאמרת רק הבעיה שבחלונות 7 אחרי שאני לוחץ על START אין לי אופציה של ٌ RUN
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים מחבר multicore - הצלחתי - תותח על אתה. הרבה הרבה תודה בעיה נוספת - כאשר הגדרתי יוזר וסיסמא עם איתחול הנייד הוא יצר לי בכונן סי תחת תיקיית users תיקייה עם השם משתמש שיצרתי. כעת לאחר שביטלתי את אופציית הסיסמא אני רואה שהתיקייה הזו נשארה שם ומסרבת להימחק (יש צורה של מנעול על התיקייה). האם יש אפשרות למחוק אותה? אני בעצם לא רוצה שיוגדר במחשב הזה אדמינסטרטור ולא סיסמא (שאותצה כבר ביטלתי).
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים אתה לא יכול לבטל את הuser לגמרי. גם אם אתה לא מחויב להכניס סיסמא, הuser עדיין קיים, כי Windows לא יודעת לעבוד אחרת. תשאל את עצמך - איפה יישמרו הגדרות כאלה ואחרות של יישומים ושל מערכת ההפעלה עצמה, אם לא בספריית הuser?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.