פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים ידוע כי מחשב נייד מתכבה כאשר מורידים את המכסה העליון. אני מעוניין שהמחשב לא יתכבה כאשר אני מוריד את המכסה העליון אלא אם כן אני מכבה אותו.האם ניתן לשנות זאת בהגדרות המחשב?
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים אני לא מול נייד כרגע אז אני לא אוכל לתת לך תשובה מפורטת במיוחד אבל בעיקרון תחת Windows 7 אתה נכנס לControl Panel ואז לPower Options שם יש לך אפשרות לבחור מה קורה כשאתה סוגר את המסך (what happen when i close the lid) או משהו כזה, אפשר לקבוע כיבוי, מצב שינה או שפשוט לא יקרה כלום בהצלחה
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים המחשב 'מתכבה', אבל כשאתה מפעיל אותו הוא חוזר לאותו מצב, כאילו היה רק שומר מסך.
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים מצב שינה מכבה את כל הפעילויות של המחשב ומוריד את צריכת החשמל ותפוקת החום של המעבד.הדיסק הקשיח והמסך למעשה לא עובדים בזמן שינה ולכן כל פעילויות ההורדה למיניהן נעצרותלכל מחשב נייד כמו שנאמר, יש הגדרות "ניהול סוללה" למיניהן - יכול להיות גם תחת שמות שוניםתחת ההגדרות האלו אתה יכול להגדיר מה יעשה סגירת המסך בזמן שהמחשב מחובר לחשמל ובזמן שהוא על סוללהלדוגמה- אצלי בנייד, בזמן שהמחשב מחובר לחשמל אני הגדרתי אותו כמו נייח, ככה שסגירת המסך לא סוגרת אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.