עבור לתוכן

איזה כרטיס הכי טוב למסך?

Featured Replies

פורסם

אוקיי...רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן את הביצועים הכי טובים על מסך 20" ברזולוציה 1600X900. אני רוצה ביצועים טובים אבל אני רוצה בעיקר לדעת מאיזה שלב זה אוברקיל ומיותר למסך,והאם בכלל זה רזולוציה טובה למסך?

,GTS450,HD5770,GTX 460 איזה מהם הכי מומלץ?

והם כנראה יהיו על מחשב מבוסס I5 760 עם ספק כח 550W של קורסייר אז לא צריך לדאוג בקשר לזה....

תודה מראש על כל העזרה!!!

פורסם

זה תלוי במידת הסובלנות שלך לפשרות בהגדרות. אם אתה לא אוהב להתפשר, אז אף אחד מהם אינו OVERKILL, אם אין לך בעיה להתפשר, אז הGTS450 או ה5770 יהיו מצוינים עבורך. הכל מתייחס כמובן למשחקים כבדים, בפחות כבדים כל הכרטיסים האלו יתנו ביצועים מצוינים. בGTX460 כמובן תצטרך לעשות הכי מעט פשרות.

פורסם
  • מחבר

פשרות? אתה מתכוון בהגדרות של המשחקים? כי את זה אני כבר יודע....אז תוזה רבה על העזרה רק רציתי לוודא שה-GTX460 בעיקר זה לא אוברקיל למסך כזה.

אשמח גם אם מישהו יוכל לומר איזה כטיס הוא הגבול למסך כזה?

פורסם
  • מחבר

עזרה?

פורסם

ברמת העקרון כיום יש משחקים בודדים (ואני מתכוון ל3-4) שבהם על הגדרות מקסימליות (לא 32MSAA מפלצתי כמובן, בגדר ההגיוני) תקבל פחות מ45-60 FPS עם GTX460, במיוחד על מסך כזה עם מעבד כזה.

כל כרטיס שתיקח בשלב מסויים ינוצל ע"י משחקים עדכניים יותר גם במסך קטן יחסית, מה גם שתמיד אפשר להפציץ בAA וAF כדי להכביד על הכרטיס.

עצתי היא כזו - קח GTX460 768MB ותשחק בראש שקט כל משחק שתרצה על MAX. ;)

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801

מדובר בכרטיס המשתלם ביותר בטווח המחירים הנ"ל, וביצועיסט מטורף גם כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים