עבור לתוכן

The LCD-2 Journey Blog - בטא22 אין דה האוס 27/1

Featured Replies

פורסם

חלקכם שמכירים אותי יודעים שהיה לי את הJH13. גם כל מי שמכיר אותי יותר לעומק שמע ממני שהJH13 זה רכיב האודיו המושלם ביותר, נטול חסרונות ופגמים

עם סאונד מאוזן בצורה בלתי רגילה ויכולת להכניס אותך אמוציונלית למוזיקה.

אבל, רצה הגורל ולא הסתדר לי עניין הנוחות באוזניים ולאחר נסיונות מספר הבנתי שהעלויות הכספיות לא שוות את זה (משלוח לארץ ובחזרה, זמן המתנה)

והחלטתי לחזור לfull-size. אבל אחרי חוויה אינטנסיבית כזו, ואחרי ששמעתי את הHD800 של דור, אמרתי לעצמי שלבינוניות היחסית אני לא חוזר (כלומר - DT880, K701 וכדומה לא באות בחשבון).

לאחר חקר מעמיק ועם כניסת שחקנית חדשה לשוק החלטתי שאני בונה את הסט אפ הטוב ביותר שאני יכול, ועודני חייל בסדיר (פאק עוד חודשיים לשחרור).

הוחלטו האמצעים הבאים:

HRT Music Streamer ii+

הרכיב היחיד שבינתיים הגיע.

חלק יאמרו שהמקור הוא הכי חשוב, אבל דווקא כאן הגיע הפשרה, כי ידעתי שעל שאר החלקים לא אוכל להתפשר. למרות זאת, אני די בטוח שהסטרימר הוא מקור מצוין. הוא מקבל מידע וחשמל מUSB, אך זה אינו חסרון, כי לDAC מנגנון בידוד זרמים ומתחים ממעגל ההמרה. הצ'יפ שמקבל את המידע מהמחשב

הוא TAS1020b המצוין שהוא א-סינכרוני ומסוגל ל96/24.

הצ'יפ להמרה הוא ה Burr-brown pcm1794 הוותיק והפופולרי.

לביקורת: http://www.headfonia.com/hrt-music-streamer-ii-2496-usb-dac/

שימו לב כמה הוא קטן:

DSC00071-1.jpg

ß22 Amplifier

המגבר הכל יכול, האובר-קיל של עולם האוזניות. הלכתי על 3 ערוצים (active ground). המגבר צפוי להגיע בשבועות הקרובים.

הגיין - 2. לבקרת ווליום נבחר הALPS RK27.

הצצה קטנה מהעבודה:

3boarddepth.jpg

O22InProgress.jpg

קייס אחד מתוך שניים. הדגם - Galaxy Maggiorato GX388 של HiFi2000

EncFrontCornerWithKnob.jpg

Audeze LCD-2

הוזמנו ב27/7. מצפה בקרוב מאוד לאימייל לביצוע תשלום :)

c061a732_rig-phones.jpg

פורסם

סחטיין :D

בקשר ל B22 קנית קיט או שהזמנת את הרכיבים לבד?

פורסם

מה הטווח מחירים שבהם ניתן להשיג את הHRT Music Streamer ii+ ?

אני שוקל לשדרג את המקור שלי, דרך המזרים מוזיקה או בשדרוג כרטיס קול.

ציוד מעניין, תתחדש!

אני מצטרף לשאלה של VersuS, זה מגבר מקיט?

פורסם
  • מחבר

הלוחות הם קיטים של Glass Jar Audio שקניתי ושלחתי לבונה שלי. את שאר החלקים הוא קנה בעצמו.

הMS2+ השגתי במחיר מצוין בEbay ב310$ בהצעת מחיר, אני חושב שגם הייתי יכול להציע עליו פחות ועדיין לקבל. כמו כן, שים לב ששילמתי מע"מ.

המוכר הוא cheapgamestuff, נסה ליצור איתו קשר כי אין את זה בlisting שלו אחרי הקניה שלי.

המחיר הרגיל שלו הוא 349$ לפני משלוח.

פורסם

תודה על התשובה.

חבל שאתה לא מנסה לבנות בעצמך, כל העניין של הקיטים זה שהם יחסית פשוטית ומיועדים לאנשים בלי ידע רחב באלקטרוניקה, כמו כן הם צריכים רק הרכבה ולא בניה מאפס.

פורסם

תתחדש על הDAC. מצפה לשמוע אותו מול הy2.

כנ"ל לגבי הLCD2. החלטתי ללכת עליהם וגם השארתי הזמנה. ככל הנראה ילכו יחד עם הconcerto כמו שהצעת.

פורסם
  • מחבר

שמח לשמוע שעשית את הצעד. הConcerto מגבר מעולה לדעתי.

יגיע בקרוב (או: למפגש? :) ) ?

ralf, אין לי מושג קלוש באלקטרוניקה, אבל מחיר הבניה הוא מזערי לעומת התמורה.

פורסם

כרגע שלחתי לmeier מייל עם כמה שאלות.

אני כנראה אזמין אותו יחד עם התשלום על הLCD2.

פורסם
  • מחבר

יאיי!! :)

"

Hello,

We would like to thank you for your interest in the LCD-2.

Below you will find a link to our order sheet.

"

מקווה להשיג את הכסף כבר מחר ולשלם!

פורסם

כרגע שלחתי לmeier מייל עם כמה שאלות.

אני כנראה אזמין אותו יחד עם התשלום על הLCD2.

דר. מייר הוא איש נפלא, יש לו גם הצעה היסטרית על StageDAC+Concerto שללא ספק הייתי לוקח אם הייתי בשוק לסטאפ חדש. [br]פורסם בתאריך: 18.09.2010 בשעה 19:57:11

מקווה להשיג את הכסף כבר מחר ולשלם!

מאז שפיספסתי את ההזדמנות על הQualia 010 אני תמיד מחזיק אלף או שניים בכוננות בפייפאל. :smile1: (I wish)

תתחדש.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב אז יש חדשות טובות ופחות טובות :)

ה Audeze הגיעו, אבל הבטא יתעכב בחודש לפחות בגלל חלקים שלא במלאי מה שאומר שגם במפגש המגבר לא יהיה. אבל לא נורא, כל מי שירצה לשמוע אותו מוזמן.

איכות הבניה נראית מרשימה לעבודת יד, אממה הן לא כל כך נוחות על הראש כמו ביירדינמיק וסנהייזר HD800.

רשמים על הסאונד אין כי אין מגבר כמובן :)

dsc01331u.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc01333p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

תתחדש, אני בטוח שאחרי שימוש אינטנסיבי הם גם היו נוחות בהרבה.

החיים בלי מגבר קשים, אבל נתתה להם הרצה קטנה על איזה נגן או ישירות מי המחשב?

לעומת אוזניות INEAR רגילות בכמה אתה צריך לעלות את רמת הווליום בשביל שהסאונד ישמע יחסית כמובן אכותי?

פורסם
  • מחבר

היום אני קופץ לדור להשאיל את ה SOHA שלו ונמשיך משם.

פורסם

פשוט משוגע... :xyxthumbs: (אם התרשמתי מה-ליטל דוט2 שקנית לפני שנה ואחר"כ גם מה-JH16, אתה פשוט משוגע.... :D כמובן שזה בצורה חיובית...[מה עלה בסופו של דבר עם ה-JH? הצלחת למכור?]) מעטים האנשים בארץ שהם "כבדים בתחום" וזה מכובד מאוד, מעורר השראה!

אני רואה שעברת ל-WOODIES רציניים! :smile1: איזה עוד אוזניות עמדו על הפרק בשיקולים? (HD800? T1? משהו אחר?)

אני מאחל לך שתתחדש ותהנה מהציוד. שתגיע למחוז חפצך והציוד יעבוד בסינרגיה אופטימלית ויגרום לך לנירוונה מהמוזיקה שלך ותזכור שלפעמים אנחנו האודיופילים מאבדים את המטרה ומתמקדים בדרך (המוזיקה היא המטרה והציוד בא לשרת אותה ולא ההיפך.. :P).

חג שמח מלא שעות רצופות של מוזיקה באייכות ללא פשרות! 8)

נ.ב-

אשמח אם תוכל כשכל הסט-אפ יגיע אליך תארגן לנו סיקור נאה וקצת תמונות של הציוד (כמו שעשית לא מזמן ב-HT עם ה-JH16) :yelclap:.

פורסם
  • מחבר

חחח תודה ERL!

רק כמה תיקונים: ליטל דוט 4, וJH13 :P

את הJH13 מכרתי לבחור קנדי בסכום שפראייר מי שלא לוקח. לצערי כמובן. זה הסכום המוסכם בהד-פיי וחבל.

באמת הHD800 והT1 היו בשיקולים, אבל בגלל שכבר יש אותן בארץ אני אערוך ראש בראש ואחת מהשלושה תהיה אצלי, למרות שאני מאמין שרוב הסיכויים הLCD-2 יישארו בסוף.

אני בהחלט אשתדל לארגן איזה סיקור, אבל זה לא יקרה לפני תחילת נובמבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים