עבור לתוכן

המלצה לאוזניות עם מיקרופון עד 200 שקל

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו היו לי אוזניות של Micorosoft עם מיקרופון מדגם LX3000. האוזניות התקלקלו ואני רוצה לקנות חדשות ואני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל. ואגב איזה חיבור עדיף? רגיל או USB?

פורסם
  • מחבר

בדיוק הציעו לי את האוזניות האלה של Sennheiser. אלה אוזניות טובות ואיכותיות? איך המיקרופון שלהן?הן יותר טובות מהLX3000 של מייקרוסופט? והאם הן נוחות וטובות למוזיקה ודיבור בTeamSpeak וסקייפ? האם יש הבדל בין חיבור USB לחיבור רגיל? כי הבנתי שלאוזניות האלה יש חיבור רגיל.

פורסם

במחיר שלהם הם בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

הן יותר טובות מהLX3000 שקל של מייקרוסופט?

פורסם

Gamecom 367, עלו לי 170 ש"ח, איכות השמע לא בשמיים אבל האיכות של המיקרופון בסדר גמור.

שים לב שאם יש לך ראש גדול הן יכאבו לך למשך כמה זמן עד שהפלסטיק קצת יתרחב.

פורסם
  • מחבר

לדבר בסקייפ ובTeamSpeak הן יספיקו לי? ואם לא יש לך המלצה למשהו יותר טוב באותו מחיר בערך?

פורסם

לדבר בסקייפ ובTeamSpeak הן יספיקו לי? ואם לא יש לך המלצה למשהו יותר טוב באותו מחיר בערך?

הן יספיקו, בשביל גיימינג, לדבר במסן וכו' הן נהדרות אבל למוזיקה הן ממש לא משהו.

שים לב שה367 זה הדגם הסגור שנמכר בארץ וה377 זה דגם פתוח שנמכר רק בחו"ל, המחיר של שניהם דומה רק שה377 נותן ליותר רעשים מבחוץ להיכנס פנימה ולרעשים מבפנים לצאת החוצה.

פורסם
  • מחבר

והאוזניות של Gamecom 367 יותר טובות מהאוזניות של Sennheiser PC131? ויותר טובות מהLX3000 של מייקרוסופט? ואגב אני צריך אוזניות רק לסקייפ,מסנג'ר וטים ספיק. בכל מקרה למוזיקה ומשחקים וכל השאר אני משתמש במערכת קולנוע ביתית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים