עבור לתוכן

לא יודע מה אתם הייתם עושים אבל אני יודע שאני הייתי דופק מכות לחיים הכט

Featured Replies

פורסם

ומרסק לו את המצלמות.

נשבר הזין מהתולעת הזאת שמעמידה אנשים במבחן במצלמות נסתרות ושחקנים שפלים.

לא פחות מדהים זה איך שאנשים עוד משתפים איתו פעולה ועוד מתנצלים על שלא לא היו "בסדר".

איך אף אחד לא דפק לו עדיין מכות עם איזה חצי שנה אישפוז.

עכשיו רץ איזה פרומו על קבוצת בנדיטים כביכול שמתעללים בבחור עם פגור שכלי.

אני תוהה עם אותו שחקן (ככל הנראה עם תסמונת דאון בחיים האמיתיים) מבין לגמרי את הסיטואציה בה הוא אמור לשחק גם את עצמו כאשר חבורה של בני עשרה מתעללים בו.

כל התכנית הזאת היא חולנית.

פורסם

אני מחכה ליום שתופיע הכותרת הבאה בעיתונים:

דקירה ברחוב דיזינגוף!

במהלך הלילה הקורבן הותקף בסכין בדרכו הביתה | לדבריו, ראה את התוקף מכה אישה וניסה לעזור לה למרות מחזה האלימות הקשה | "הייתי בטוח שזו תכנית של חיים הכט"

כשרואים חבורה תוקפת אדם, הצעד היותר הגיוני הוא להתקשר למשטרה כי אתה לא יכול לדעת אם אחד מהם ישלוף סכין כשתנסה להתערב.

גם אם הכוונות של חיים הכט טובות, הוא צריך לרדת מהענן עליו הוא יושב ולהבין שכאן זה לא אירופה.

פורסם

הוא סך הכל מראה לך מה קורה במדינה הזו. פעם באמת היו מתערבים, ומתערבים בלשון רבים לא אחד או אחת.

כך שלחבורה הזו לא היה סיכוי.

והיום אין לאף אחד אומץ לעשות משהו מהפחד שבאמת יידקר.

ובוודאי שהגיוני להתקשר למשטרה. אף אחד לא אמר לך ללכת אליהם ולהתחיל להטיף להם מוסר.

חיים (שהוא אדם שאני לא סובל עוד מימי רדיו קול רגע) מראה לך את רמת האחריות האישית והמוסר הנמוך בו שרוייה החברה שלנו.

שיטת הבת יענה אותה אוהבים הרבה אזרחים בארץ, "לא ראיתי אז זה לא קרה".

שים את עצמך במקום האישה שנתת כדוגמא או במקומו של הילד האוטיסט,

תאר לעצמך מוטרד ע"י "נערי הוודקה" או סתם נערים שהחליטו שאתה המטרה הבאה שלהם.

אל תשכח את הבעיטות והאגרופים שאתה חוטף ואת איומי ה- "אני/אנחנו ארצח אותך".

מסביבך עוברים אנשים ולא עוזרים לך כי מה שלא רואים לא קורה.

מישהו מהם אולי צלצל למשטרה אבל עד שהם הגיעו אתה כבר עם 3 צלעות שבורות, ברך מרוסקת, יד שבורה ואף.

יש לך קרע בריאה ועוד פגיעות באיברים פנימיים מהאהבה שהעניקו לך ברגליים.

עכשיו, מספיק שחלק מהעוברים לידך היו מתערבים, אחד על אחד, לא כדי ללכת מכות אלא כדי להראות נוכחות.

היית עובר את החוויה הזו שלם.

אז זה לא הכי נעים לראות כי זה כמו להסתכל במראה, אבל זה הכרחי לכמה אזרחים פה בארץ.

אולי דברים טובים יוצאים מהתוכניות האלו ואתה לא יודע, אולי מתרבות משמרות שכונתיות? אולי אנשים מפתחים יותר מודעות וכן עוזרים?

אני חושב שהתכנית הזו טובה.

פורסם

מסכים עם כל מה שאתם אומרים

אבל יודעים מה הכי מצחיק פה ? שהאידיוט הזה ( חיים הכט) באחת הסיטואציות . שאלו אותו אם הוא עצמו היה מתערב . והוא אמר " לא הייתי מתערב"

והוא עוד מטיף מוסר

יש סיטואציות שאני באופן אישי הייתי מתערב . וכבר קרה שהתערבתי בלי לחשוב פעמיים פשוט קפצתי .

הכי מרגיז שהוא מפרסם נתונים של " 2 מתוך 100 התערבו ." בסיטואציות שבאמת אין היגיון להתערב בהם .

והתוכנית הדפוקה שלו לא חושבת על ההשלכות של הבוקר למחרת כותרות העיתון ותמלאו בכותרות של " נדקר הוכה נדרס וכו . בגלל שהתערב "

בא לי לדבר איתו פנים מול פנים עם חיים הכט . או אפילו לשלוח לו אימייל . מרתיח אותי כל התוכנית המפגרת שלו .

לעיניין הבחור המוגבל הזה . מה חושב לעצמו חיים הכט . שהישועה תבוא מאיזו אמא אמיצה עם שני ילדיה הקטנים מול חבורה של בני נוער שתויים ?

קח מצלמה חיים הכט . תסתובב בלילה תצלם את אותם ילדים ותלך להורים שלהם ותראה להם את זה , ילדים שתויים מסומיים . הכל דפוק במדינה הזו והוא מצפה שהאזרח הפשוט והפגיע ינקוט עמדה . בושה וחרפה

פורסם

הוא סך הכל מראה לך מה קורה במדינה הזו. פעם באמת היו מתערבים, ומתערבים בלשון רבים לא אחד או אחת.

כך שלחבורה הזו לא היה סיכוי.

והיום אין לאף אחד אומץ לעשות משהו מהפחד שבאמת יידקר.

ובוודאי שהגיוני להתקשר למשטרה. אף אחד לא אמר לך ללכת אליהם ולהתחיל להטיף להם מוסר.

חיים (שהוא אדם שאני לא סובל עוד מימי רדיו קול רגע) מראה לך את רמת האחריות האישית והמוסר הנמוך בו שרוייה החברה שלנו.

שיטת הבת יענה אותה אוהבים הרבה אזרחים בארץ, "לא ראיתי אז זה לא קרה".

שים את עצמך במקום האישה שנתת כדוגמא או במקומו של הילד האוטיסט,

תאר לעצמך מוטרד ע"י "נערי הוודקה" או סתם נערים שהחליטו שאתה המטרה הבאה שלהם.

אל תשכח את הבעיטות והאגרופים שאתה חוטף ואת איומי ה- "אני/אנחנו ארצח אותך".

מסביבך עוברים אנשים ולא עוזרים לך כי מה שלא רואים לא קורה.

מישהו מהם אולי צלצל למשטרה אבל עד שהם הגיעו אתה כבר עם 3 צלעות שבורות, ברך מרוסקת, יד שבורה ואף.

יש לך קרע בריאה ועוד פגיעות באיברים פנימיים מהאהבה שהעניקו לך ברגליים.

עכשיו, מספיק שחלק מהעוברים לידך היו מתערבים, אחד על אחד, לא כדי ללכת מכות אלא כדי להראות נוכחות.

היית עובר את החוויה הזו שלם.

אז זה לא הכי נעים לראות כי זה כמו להסתכל במראה, אבל זה הכרחי לכמה אזרחים פה בארץ.

אולי דברים טובים יוצאים מהתוכניות האלו ואתה לא יודע, אולי מתרבות משמרות שכונתיות? אולי אנשים מפתחים יותר מודעות וכן עוזרים?

אני חושב שהתכנית הזו טובה.

ראשית אפתח בגילוי נאות קצר: אני לא סובל את חיים הכט ולא ראיתי מעולם את התוכנית המדוברת. אני מקווה שהמצלמה תיפול לו על הראש יום אחד ואז נראה באמת מה "אתם הייתם עושים". אישית הייתי עומד ומתפקע מצחוק.

נכון, זה לא נעים להסתכל במראה.

השאלה היא מה בדיוק מראים לך במראה הזו ואם זו באמת מראה או תמונה מעוותת ע"י פוטושופ. בואו לא נשכח שמדובר בתוכנית טלוויזיה, חלקים רבים ממנה ערוכים והדברים, כמו שנהוג לומר, הם "לא בדיוק כפי שהם קרו במציאות". אתה מקבל בתוכנית טלוויזיה בדיוק את מה שאתה רוצה לראות ולא מה שצולם במלואו. בלועזית קוראים לזה דמגוגיה, בטלוויזיה קוראים לזה רייטינג.

מה שאתה מקבל בתוכניות של חיים הכט זה לא תמונת מראה שלי, שלך או של החברה הישראלית, מה שאתה מקבל זו טלוויזיה ירודה וזולה שמספקת את המכנה המשותף הנמוך כי זה מה שעם ישראל אוהב לראות. זוכרים את "יצאת צדיק"? על כל אינסטלטור צדיק קיבלת עשרה רמאים ונוכלים. האם זה היחס האמיתי או שזה פשוט מה שרצית לראות? אם כל התוכנית הייתה מלאה בצדיקים שרק באים לתקן ברז וללכת, האם עם ישראל היה יושב לראות את התוכנית? כנראה שלא.

לעניין תוכן התוכנית עצמה: מדינת ישראל היא מדינה אלימה מאוד שרק הולכת ומידרדרת. אם אני הייתי רואה את אחד מהמצבים המתוארים בתוכנית (שוב, אני מכיר רק ממה שראיתי בחצאי הפרומואים לפני שהספקתי לקלוט במה מדובר ולהעביר ערוץ) כנראה שהייתי ממשיך ללכת הלאה ולא עוזר. מודה ולא מתבייש.

שתי סיבות לעניין הזה: ראשית אינני נוהג להתערב במה שאינו קשור אליי ושנית אין לי שום רצון להידקר בגלל הערה מטופשת.

במדינה שבה אנשים דוקרים בגלל שסירבתם לתת להם סיגריה, שבה אנשים יורים אחד בשני בגלל מקום חנייה או תקרית על הכביש, שבה רוצחים בגלל 10 שקלים, שבה צעירים הורגים אדם אחר במכות בגלל הערה בחוף הים או בגלל ריב של כלבים - זו מדינה שהסבירות להידקר בה ע"י ילדים פרחחים שזרקתם להם הערה היא גדולה יחסית ופשוט לא שווה את הנסיבות.

נכון, כואב לראות בריונים מתעללים בחסרי ישע, אבל הייתם מוכנים לחטוף מכות בשביל זה? לקבל סכין בבטן בשביל זה? אם כן - אשריכם, חסרים לנו עוד אנשים כמוכם. אם לא - אי אפשר להאשים אתכם. אישית אני לא מתכוון לקפד את חיי בשביל דברים כאלו. יש לי יותר מדי סיבות לחיות ומספיק אנשים שאני רוצה לבלות בחברתם עוד קצת זמן.

אני מצטער, אבל "כל ישראל ערבים זה לזה" הוא פיקציה, המציאות היא "אדם לאדם זאב". אולי כדאי שבמקום לעשות תוכניות על איך אזרחי ישראל לא עושים את הדבר הנכון והמוסרי כדאי שחיים הכט יבלה את זמנו בתוכניות על איך המשטרה הפכה להיות אימפוטנטית ומדוע לא עוצרים את גל האלימות והפשע שתיכף יהפוך לצונאמי ויבלע את כולנו.

פורסם

לא הבנתי במה מדובר? אפשר לינק?

פורסם

ekmo -

אני מסכים עם מה שאתה אומר ולכן אני חושב שיש מקום לתכנית כזו על אף הידיעה הברורה שהיא ערוכה.

גידול באלימות מראה על ירידה במוסר, ליקויים בחינוך ועוד כהנה וכהנה. זה לא חייב להיות ככה.

זה פשוט עדיין לא אומר שלא צריך לעשות כלום. צריך לעשות משהו.

אז מר הכט עושה זאת בדרך שלו ואולי אם היה עושה תכנית על התנהלותה של המשטרה היינו מגלים דברים שלא ידענו.

אולי אפילו שהאימפוטנציה שלה היא לאו דווקא כולה שאשמת השוטרים עצמם, אלא דווקא רובה באשמת המערכת שלה.

גם אני כמוך לא הייתי רוצה לקבל דקירה מעבריין בן 13 אבל כמו שכתבתי קודם, 5 אנשים בוגרים שבאים לאירוע כזה,

מסיימים אותו תוך דקות. וכמובן להזמין משטרה ברגע שרואים אירוע כזה. לא צריך לגשת לבד.

הרי אותו עבריין עושה את המעשה כי אף אחד לא מעיר לו. כי הוא חושב שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה כי זו מדינה חופשית.

אז הגיע הזמן שהיא תהיה חופשית לדברים שהחוק מתיר ולא חופשית לדברים שהחוק לא מתיר.

צריך לעשות מעשה. אולי ברמה יותר גבוהה, כמו שציינתי קודם, סיורים שכונתיים, משמר אזרחי מוגבר יותר וגם התערבות מודעת של

אזרחים אכפתיים.

היום זה מבויים, מחר זה אני ואתה.

אם אני הייתי מותקף, בהחלט הייתי רוצה שמישהו יתערב ויעזור לי ולא יעבור לידי ויסיט את המבט שלו כדי לא לראות מה קורה.

לא הבנתי במה מדובר? אפשר לינק?

זה עדיין לא שודר. זה ישודר היום בתשע בתכנית של הכט.

זה הלינק לפרומו

http://www.mako.co.il/tv-hecht/articles/Article-ea979d1ae3f0b21006.htm&sCh=23ea86f07c2b6210&pId=2082585621

פורסם

הרי אותו עבריין עושה את המעשה כי אף אחד לא מעיר לו. כי הוא חושב שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה כי זו מדינה חופשית.

לא, הוא עושה את זה כי אין אכיפה ואין שום דין וחשבון שצריך לתת אחר כך למעשים שלו. המצב הוא אבסורדי בצורה כזו שאם אתה תתערב במקרה כמו שחיים הכט מציג, תותקף בעצמך ואח"כ תידרש להגן על עצמך - אתה תמצא את עצמך במעצר יום למחרת, אחרי הכל - אתה תקפת קטין מסכן שכנראה יבוא לביהמ"ש עם כיפה על הראש.

אין צורך להסביר שרמת המוסר שלנו נמוכה עד כדי לא קיימת, שחינוך לערכים הוא משהו שכתוב רק בספרים וכו'. זה ברור מאליו, אבל זה לא לגיטימי לבוא לציבור בטענות כגון אלו שמעלה חיים הכט. אני מסכים שלא השוטרים באופן ישיר אחראים למצב שנוצר, אבל זה לא משנה באמת מי יצר את המצב הזה - השר לביטחון פנים, בכירי המשטרה, הממשלה כולה או שוטר הסיור ברחוב. זה מצב קיים שיש לתקנו וזה נראה לי אייטם יותר רציני מאשר מה שעושה חיים הכט כי שוב - זו טלוויזיה זולה שמשדרת דמגוגיה רצינית.

צריך לזכור נקודה נוספת - הדמגוגיה של חיים הכט מציגה לך תמונה יחסית ורודה, בה האנשים ה"מתעללים" מקבלים את הטפת המוסר של האזרח המודאג שטרח להתערב, אבל במציאות יש סיכויים די טובים שפשוט תקבל בקבוק לראש, סכין לריאה או אגרוף לארובת העין. עכשיו תאמר לי אם ההתערבות הזו שווה לך פגיעה בלתי הפיכה בראייה, אפילו אם המשטרה אכן תתפוס את הבחור ותזרוק אותו למעצר (של 24 שעות כמובן, אח"כ הוא ישוחרר לחיים הרגילים שלו ויבטלו את כתב האישום עקב חוסר עניין לציבור/חוסר ראיות/שקר כלשהו).

פורסם
98950918.jpg
פורסם

98950918.jpg

מה שאתה הייתה עושה :xyxthumbs:

פורסם

מישו פה, לרגע אחד, חושב שחיים הכט עושה את מה שהוא עושה מתוך good will?...

פורסם

אין ספק שהוא עושה את זה מתוך רצון טוב, אבל אני לא חושב שהאמצעים בהם הוא משתמש מתאימים למציאות הקיימת.

פורסם

אין ספק שהוא עושה את זה מתוך רצון טוב, אבל אני לא חושב שהאמצעים בהם הוא משתמש מתאימים למציאות הקיימת.

כוונות טובת לעשות כסף.

בזמנו הייתה לו תוכנית בה הוא רקד על דמם של הרוגי תאונות הדרכים.

בכל מקרה אני מתעב יותר את אורלי וילנאי וגיא מרוז, הם ממש חלאות אדם מהסוג הבזוי ביותר.

פורסם

כוונות טובת לעשות כסף.

בזמנו הייתה לו תוכנית בה הוא רקד על דמם של הרוגי תאונות הדרכים.

השמועות אומרות שראו אותו מדבר בסלולרי בזמן נהיגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים