עבור לתוכן

Bad דוס'לך, BAD!

Featured Replies

פורסם

רוני ידידי , את ההלכה אני מכיר .

לגבי המלצה למסגרת תשאיר למי שידו תבל ומלואה .

לגבי חוסר דיוק . מה בדיוק לא מדויק ?

הבאתי הוכחה מאיוב על חשיבות תפילת הצדיק האמת שעליו נאמר לה' מצוקי ארץ וישת עליהם תבל . המלצתי לע�ות מהם אלוה? שקר וכזב .

• תגובות 90
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דת או לא דת

אלוהים או לא אלוהים. בני אדם במאבקי כוח אחד עם השני מאז ימי בראשית על בסיס האגו הנפוח שלהם ולהוכיח לשני מי יותר צודק.

על זה מבוססת כול מלחמת הדתות המטופשת הזו ,לאיזה אלוהים של איזו דת יש זין יותר גדול.

האירוניה בכול העניין שזה אותו האל ובכלל ייתכן והוא לא קיים.

אולי פשוט תתנו לאנשים לחיות את חייהם בלי כפייה מטופשת,אולי רק פעם אחת תתחשבו ברגשות האחר ותבינו שחטא בין אדם לחברו חמור יותר מחטא בין אדם לאל.

פורסם

רוני ידידי , את ההלכה אני מכיר .

לגבי המלצה למסגרת תשאיר למי שידו תבל ומלואה .

לגבי חוסר דיוק . מה בדיוק לא מדויק ?

הבאתי הוכחה מאיוב על חשיבות תפילת הצדיק האמת שעליו נאמר לה' מצוקי ארץ וישת עליהם תבל . המלצתי לע�ות מהם אלוה? שקר וכזב .

אם אתה מכיר אז מדוע כתבת את זה ככה "עבודת אלילים ...הולכים קברי צדיקים =עבודת אלילים הולכים לקבל ברכה מגדולי הדור =עבודת אלילים " .

בכתיבה שם היה עלייך לדייק שעושים מאותו צדיק אליל -שיכולתו לרפא וכדו'..

בנוגע למסגרת לימוד- בגלל שאני יודע שאנשים שהם רק מאמינים -מרבים לטעות בהרבה דברים - כיוון שלא לומדים ומעמיקים .

כתבת בעבר שהנך סתם מאמין פשוט [אולי אתה כן לומד ] אבל אחר שראיתי מה שכתבת -יצא לי המסקנה שלא.

אז עכשיו יתכן שרק טעית בניסוח כתיבתך , זה הכל.

אגב לא צייינתי שאתה אומר לעשות מהם כמו אלוקים , ציינתי שמי שעושה מהם -זה טעות ופסול -ואסור לעשות כך בקברי צדיקים.

פשוט הודעתך מראה שאסור בכלל ללכת לקברי צדיקים וברכה של רב, מה שלא נכון.

פורסם

אם אתה מכיר אז מדוע כתבת את זה ככה "עבודת אלילים ...הולכים קברי צדיקים =עבודת אלילים הולכים לקבל ברכה מגדולי הדור =עבודת אלילים " .

בכתיבה שם היה עלייך לדייק שעושים מאותו צדיק אליל -שיכולתו לרפא וכדו'..

בנוגע למסגרת לימוד- בגלל שאני יודע שאנשים שהם רק מאמינים -מרבים לטעות בהרבה דברים - כיוון שלא לומדים ומעמיקים .

כתבת בעבר שהנך סתם מאמין פשוט [אולי אתה כן לומד ] אבל אחר שראיתי מה שכתבת -יצא לי המסקנה שלא.

אז עכשיו יתכן שרק טעית בניסוח כתיבתך , זה הכל.

GeorgeCarlin.jpg

פורסם

ראה את זה מדקה 9:30 http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=10917 [כפי שפירסמתי את זה כאן בנושא אחר- אבל מדקה 9:30 מתאים בדיוק למדובר כאן אלייך ]

אגב אם יש לך טענות ורק בשביל לברר ולדעת באמת -אתה מוזמן, מעבר לזה חפש ליצנים.

פורסם

ראה את זה מדקה 9 http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=10917 [כפי שפירסמתי את זה כאן בנושא אחר- אבל מדקה 9 מתאים בדיוק למדובר כאן אלייך ]

אגב אם יש לך טענות ורק בשביל לברר ולדעת באמת -אתה מוזמן, מעבר לזה חפש ליצנים.

אתה מדבר אלי?

המסר שלי לדתיים ולאנשים מאמינים כמוך זה לקחת את החיים בקלילות ואת הדת בערבון מוגבל.

חוץ מזה,מעט צחוק לא הזיק לאף אחד,אז תעשה טובה ותראה את הסרטון של George carlin ותרגע קצת בשבילי :). :jump:

פורסם

סתם ככה לצחוק ולשמוח למה לא , אין בזה משהו רע - אני מכיר את הסירטון הזה שנים.

שמע ,שאני מדבר על חרדים אני מסביר את כוונתם של אלו ואלו-שאני מדבר על יהדות אני מסביר את עמדתה במדוייק - זה הכל.

אל תחשוב עלי דברים מעבר לזה.

אם אתה לוקח את הסירטון הזה בתור צחוק בלבד -זה בסדר, אך אם לא ראה את הלינק מדקה 9:30 .

"לקחת את החיים בקלילות ואת הדת בערבון מוגבל"

חוץ מזה חבל הרבה המילים - פשוט מדהים מה שפירסמתי כאן מתאים בדיוק גם לדברים שלך.

http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=11474

פורסם

בתור צחוק,אבל יש בו קצת אמת.

פורסם

יש בו הרבה אמת

מספרים על עובדיה שנפגש עם אלישיב

אומר עובדיה לאלישיב

"אתמול בלילה חלמתי על אלוהים !"

עונה לו אלישיב :

"אני לא זוכר שהייתי אצלך בחלום אתמול !"

הרב של הקרנף יותר גדול מהרב של טרולרוני

תמיד חשבתי שהכי כייף שכל הדתיים יסדרו בינהם את המחלוקות בעצמם :itschy: ככה פחות או יותר זה ניראה :lol:

דתי :

"אתה מאמין באלוהים ?"

איש :"לא!"

דתי :

:2gunsfiring:

דתי :

אתה מאמין באלוהים ?"

איש:

"כן"

דתי:

באלוהים שלי ?"

איש :

"לא!"

דתי :

:2gunsfiring:

פורסם

אתם יודעים מה, אולי אנחנו צריכים להגיד לדוסים תודה

תודה שלקחתם לעצמכם את כל העבריינים וכיסיתם את ראשם בכיפות לבנות וגדולות

תודה שאתם מוציאים אתם לחו"ל ונותנים לנו שקט במדינה לתקופה קצרה

תודה שאתם מעשיקים אותו במוזיקת טרנדוסית ומרקידים אותם ברחובות בשביל שלא יהיה לכם כח אחרכך לפרוץ למכוניות ובתים

רואים יש דברים טובים בדת!

פורסם

בתור צחוק,אבל יש בו קצת אמת.

אתה מוזמן לשתף אותי בדבר שהוא מציג שיש בו אמת [רק דבר שמופנה גם ליהדות ] רק אם הנך רציני ובאמת רוצה לשמוע.

אגב זה בדיוק הליצנות - זה דרך שיש בו קצת אמת -אבל גם לא אמת [חלק מהדברים הם נכונים אבל בדיוק בנקודה המרכזית -מטעה ] -בדיוק מה שרציתי שתצפה בלינק שזה די קצר. [ מדקה 9:30 ] .

ליצנות היא שיטה עתיקת יומין - כוחה גדול ביותר -היא מסוגלת להחליק כל דבר ביקורת לפינה העיקר שלא יפגע בי.[ בשיטה הזאת השתמש קורח לפני משה ]

אם זאת הרמה שאנשים הגיעו כנגד הדת -אז מצבה של הדת הוא מצויין.

זה בדיוק מה ש-david11 [עכביש בכביש ] עושה כאן שנים ,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374350.530

ועל זה הרמב"ם פסק כת ליצנים לעולם לא שבים מדרכם.

פורסם

בשבילך הוא לא אמת כי אמת היא מה שמשרת אותך

זה ידוע אולי האמת הוא העולם הבא :screwy:

או שלהפריד יוגורט משניצל זה אמת ?

או אולי לחפ עפ חמאה ונקניק ?

או מה ?

שבע ימים נקיים ?

התר עיסקה ?

מה זה אמת בשבילך ?

אתה האמת בשבילך זה מה שאתה מאמין :screwy: כאשר ידוע שהאמונה איננה מבוססת על אמת , היא מבוססת על ניחוש - זה שאתה במסע להוכיח את כל השטויות שלך זה רק מראה שהן שטויות שזקוקות להוכחה קרי לא אמת - האמת איננה זקוקה להוכחה , היא משהו שכל אחד נוכח בזה יום יום , לא צריך לשכנע מישהו בקיומו של כוח המשיכה , מספיק להפיל לו על הראש תפוח , אתה את האמת שלך צריך לפמפם לאנשים בשכל כל הזמן , כי אם תשאיר אותם לבד , הם לא יהיו צריכים את האמת שלך , אבל נניח את כוח המשיכה ,גם אם תשאיר אותם לבד , הם לא יתחילו לעוף ( אולי רק אם קרנפים על קרטונים ) .

פורסם

אתה מוזמן לשתף אותי בדבר שהוא מציג שיש בו אמת [רק דבר שמופנה גם ליהדות ] רק אם הנך רציני ובאמת רוצה לשמוע.

אגב זה בדיוק הליצנות - זה דרך שיש בו קצת אמת -אבל גם לא אמת [חלק מהדברים הם נכונים אבל בדיוק בנקודה המרכזית -מטעה ] -בדיוק מה שרציתי שתראה בלינק שהבאתי - שזה די קצר. [ מדקה 9:30 ] .

ליצנות היא שיטה עתיקת יומין - כוחה גדול ביותר -היא מסוגלת להחליק כל דבר ביקורת לפינה העיקר שלא יפגע בי.[ בשיטה הזאת השתמש קורח לפני משה ]

אם זאת הרמה שאנשים הגיעו כנגד הדת -אז מצבה של הדת הוא מצויין.

זה בדיוק מה ש-david11 [עכביש בכביש ] עושה כאן שנים ,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374350.530

ועל זה הרמב"ם פסק כת ליצנים לעולם לא שבים מדרכם.

רגע רגע ,בוא נעשה סדר בבלאגן,אז אתה אומר בעצם היהדות זה בעצם האמת המוחלטת והעולמית?

יש הרבה דברים טובים ביהדות ,אך צריך לקחת אותה בערבון מוגבל,כי התנ"ך ברובו הוא מעשה בני אדם ,ובני האדם טועים ובהכרח לא מחזיקים באמת המוחלטת.

פורסם

אהה , הדת היא דבר טוב , האנשים חרא .

נגיד למשל אתה ,

היית יכול להגדיל תורה ולבקש סליחה לפני יום כיפור אבל בחרת במזיד להתעלם ומה שהראת זה שאתה איש קטן וכל התורה שלך לא מצליחה להגדיל אותך כלומר זה לא הדת - זה האנשים !

פורסם

רגע רגע ,בוא נעשה סדר בבלאגן,אז אתה אומר בעצם היהדות זה בעצם האמת המוחלטת והעולמית?

יש הרבה דברים טובים ביהדות ,אך צריך לקחת אותה בערבון מוגבל,כי התנ"ך ברובו הוא מעשה בני אדם ,ובני האדם טועים ובהכרח לא מחזיקים באמת המוחלטת.

מהי הכוונה שלך האמת המוחלטת? מבחינת דתות אחרות?

[שציינתי אמת -זה האם מה שמציג האדם בסירטון זה אמת מדוייקת כלפי מה שדוגלת היהדות + אפשר להסביר יותר מדוע זה כך וזה כך]

מה שייך מעשי בני-אדם בתנ"ך? הרי אם מעשיהם לא טובים -זה בדיוק מה שלמדים לא לעשות.

התורה הוא ספר חוקים איך האדם [בעיקר היהודי ] יתנהל כאן בעולם , מהי מטרת העולם , לשם מה באתי לכאן , מדוע עלי לעשות מצוות וכו'. וכו'...

יותר מזה ........אפילו תיאור תהליך בריאת העולם בתורה נועד לא בכדי לתת לנו אינפורמציה ברורה או לא ברורה על תהליכים פיזיים, אלא אך ורק על היד המכוונת שמאחוריהם. ואת זה עושה פרשת בראשית באופן ברור ואינפורמטיבי. כיצד התרחשו הדברים ברמה המולקולארית והדנ"אית ממש לא מענינו של ספר בראשית.

ושהתורה מפרטת היא באה לומר שיש יד מכוונת לא רק בבריאת הארץ אלא גם בבריאת הצמחים...., ושאלוקים דאג לעולמו שיהיה יפה ומגוון וכו' ושהכל הוא עשה ולא שום אל אחר, והכל נעשה כי טוב, וכו' וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים