עבור לתוכן

Bad דוס'לך, BAD!

Featured Replies

פורסם

הם בהרבה יותר טובים שהם בחזרה תשובה מאשר מה שיותר היו בעיקר ערסים עבריינים - מהסיבה שהדת דורשת רק דברים טובים.

דורשת מהאדם להתגבר על הרצון האישי שלו, להתגבר על התאווה , דורשת מהאדם להתגבר על הכעס והאכזריות, וגם על קנאה ורכילות. דורשת להרבות בצדקה וחסד וכן האלה .... וטוענת שהאלוקים רואה כל אדם, והוא שופט את כולם בסוף לטוב ולרע.

למעשה היהדות מעודדת מידות חיוביות, ודוחה מידות שליליות.

לעומת זאת, "חוסר דת" לא דורש מהאדם להתגבר על הרצון האישי שלו .

ישנם בני-אדם שהם יותר טובים מטבעם, וכאלה שיותר רעים מטבעם - כל אדם כזה שיהיה בדת הוא יתאמץ להיות יותר טוב מטבעו שלו -שוב כי זה מה שהדת דורשת.

זה נכון שגם אנשים דתים חוטאים - במקרה כאן אלים [ ויותר נכון בקשר לברסלבים הללו מדובר על בני-אדם שלא גדלו בבית דתי ועוד בני -תורה ] זה מראה שאותו אדם אלים מטבעו [עליו לעבוד על מידותיו ] מכיוון שהדת נוגדת אלימות בכל דרך, אותו אדם אם לא היה בדת כנראה האלימות שלו היית רבה יותר וקשה יותר.

http://www.hidabroot.org/CommunityDetail.asp?FaqID=64204

כמובן ישנם דתים שגרועים יותר מבני אדם שלא מאמינים כלל או שאינם דתים, הכל מדובר על האדם באופן אישי -אותו אדם יהיה יותר טוב אם הוא בדת , אדם בעל מידות טובות גם בתור אדם לא דתי- זה אומר שאם היה דתי היה יותר בעל מידות טובות ומתאמץ בכך .

• תגובות 90
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם בהרבה יותר טובים שהם בחזרה תשובה מאשר מה שיותר היו בעיקר ערסים עבריינים - מהסיבה שהדת דורשת רק דברים טובים.

דורשת מהאדם להתגבר על הרצון האישי שלו, להתגבר על התאווה , דורשת מהאדם להתגבר על הכעס והאכזריות, וגם על קנאה ורכילות. דורשת להרבות בצדקה וחסד וכן האלה ....

ואם הם מכריזים על עצמם כחוזרים בתשובה ועדיין מתנהגים כמו חתיכות חרא, במה כל זה עוזר תגיד לי? :facepalm:

אתה לא מסוגל לקשר בין א' ל ב'. מדהים.

פורסם

דעתי ה"צנועה" על הדת....

הדתות הן דבר נפלא... גם היהודית גם הנוצרית וגם המוסלמית (אני אישית בכלל אתאיסט)

מה שבני האדם עשו מהדת זה הדבר המפלצתי והמגעיל ביותר שאפשר לחשוב עליו, משהו שמייסדי הדת היו מתהפכים בקברם לו ראו את זה היום

יותר אלימות, שחיתות, אפליה ועוד... קיימים היום בעולם בגלל הדת מאשר כל סיבה אחרת

ושוב, זה לא בגלל הדת אלא בגלל מה שהאנשים בדת עשו ממנה

פורסם

נראה שאינך מודע לעובדה שמוחמד רצח כל מי שלא קיבל את דתו.

אך בכלליות הנך צודק + בכל חברה זה נמצא , רק שכאן הבעיה בבני-אדם שדוגלים שזה" דרך" אותה דת [ לרעה ].

פורסם

למה ?

הרבנים שלך לא משמיצים את כל מי שלא מסכים איתם ?

הם לא קוראים להם כופרים ?

הם לא עוברים בשתיקה על ההיתפרעיות ?

למה הם לא רוצים את הכוח הפוליטי של הערסים האלו שהם מצרפים אותם למחנה ?

ואתה לא חושב שמה "פגעת" במישהוא ואתה אינך מבקש סליחה ?

איזה דוס אתה ?

אתה מהחדשים ?

התוקפניים ? :lol:

"חרב פיפיות בידם ורוממות אל בגרונם לעשות נקמה בגויים "? החרא הזה היה קיים עוד מימי דוד איש הדמים , אתם הדוסים רק מחכים שיהיה לכם רוב כדי לעשות זאת , תהיה כאן קטסטרופה כאשר יגיעו ימים ולא רחוק כאשר הכוח הפוליטי של המפלגות החרדיות יגיע למחצית הקולות בארץ ,יהיו מהומות חבל"ז , אתם והאירנים והחמאס זה פחות או יותר אותו דבר .

זה מה שהברסלבים האלו עשו בטרמינל וזה מה שהליכאורה הסיקיריקים שלכם שאתם מפחדים מהם יותר וזה מה שהארורים האלה ממשמרות הצניעות וכו' , ובערת את הרע מקרבך אתה , אל תנסה לבער אותו מאחרים - מקרבך ואלו הזבלים האלו העסידווסים הם מאצלכם , בחברה הלא דתית יש ערסים אבל אין להם חסינות מהמשטרה , אצלכם יש דיןם מוסר ואסור לכם למסור אותם לשילטון .

"בשילטון הכופרים אין אנו מאמינים " זה אחד השירים שלכם לא ?

אני בטוח שהשם שלך יוזכר בתרדים שיהיו ביום כיפור , כך שתוכל להתחלק בעברה על חילול הצום :lol:

פורסם

אני מאמין שדת האמיתי היא עשרת הדיברות.. כל השאר זה דברים נלווים, פחות חשובים

הבעיה היא שאותו דתיים בקושי שומעים לעשרת הדברות ובוחרים לעצמם את החוקים שמתאימים להם מהתנ"ך

אישית אם הייתי אדם דתי אני לא חושב שזה כלכך קשה לשמור את עשר הדברות.. אפילו בלי קשר לדת אני אישית שומר אותם

אולי חוץ מיום שבת.. אבל לא גונב, לא רוצח, מכבד הורים וכו'..

אני כאדם לא דתי חושב שזה קל מאוד לשמור על הדברים האלה למה אדם שחושב שהוא יענש בגלל דברים כאלה לא תמיד

מקפיד עליהם?

פורסם

עשרת הדיברות הם די דברים בסיסים לכל חברה [ לכן כמעט כל חברה רכשה אותם ].

דתיים בקושי שומעים? אתה אומר שבאחוזים בציבור הדתי יש יותר מעשי רצח מהציבור הכללי? פחות כיבוד אב ואם מהציבור הכללי? יותר מעשי גנבות מהציבור הכללי?

"בן אדם מה לך נרדם ...." :hat:

אף אחד לא בוחר -ישנם ככה וככה מצוות שיהודי חייב בהם . אם אתה בוחר לעשותן או לא אלא רק מה שמתאים לך -בסדר מבחינתך בלבד.

לבני-האדם יש יצרים אחד יותר לזה ולשני לדבר אחר...

אדם דתי בחר לשנות את המידות שלו- להעזר מהדת אך עליו לעבוד על זה - אדם שהוא לא דתי ופתאום חוזר בתשובה אז זהו? שם כיפה והוא דתי שלם? יש לו דרך ארוכה עליו לעבוד הרבה...

טוב זה ממש על קצה המזלג -צריך הרבה ללמוד את הנושא הזה ולהבינו יותר - המצוות זה לא רק בשביל שלא תענש זה הרבה יותר מזה.....

http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=11474

http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=9935

http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=10917

פורסם

טרולרוני

לא ביקשת סליחה

עצם העובדה שאתה חושב משהו - כבר אוטומטית זה מחשיד

פורסם

לגבי 10 הדברות

http://www.youtube.com/watch?v=YzEs2nj7iZM

אני מאוד מרוצה מה"דיבר" השני שג'ורג הוסיף, אחד הדברים היותר חשובים שצריך להוסיף

פורסם
  • מחבר

דתיים בקושי שומעים? אתה אומר שבאחוזים בציבור הדתי יש יותר מעשי רצח מהציבור הכללי? פחות כיבוד אב ואם מהציבור הכללי? יותר מעשי גנבות מהציבור הכללי?

לבני-האדם יש יצרים אחד יותר לזה ולשני לדבר אחר...

אדם דתי בחר לשנות את המידות שלו- להעזר מהדת אך עליו לעבוד על זה - אדם שהוא לא דתי ופתאום חוזר בתשובה אז זהו? שם כיפה והוא דתי שלם? יש לו דרך ארוכה עליו לעבוד הרבה...

FLOL. Which means "fucking LOL".

כלומר, כמה ביצים אתה יכול להוציא מהפה?

החרדים, בתור חברה שמושתת באופן בלעדי על אפס עבודה ריאלית וחיה על תרומות של אחרים (לרבות המדינה והאזרח הפשוט) ולא מחזירה מאומה בתמורה - הם אכן הגנבים הכי גדולים בחברה שלנו. אם כך ברור שהדתיים (ומדובר כאן רק באלה שלא משלמים מיסים, לא עובדים, לא משרתים בצה"ל, שזה חלק בלתי מבוטל מהדוס'לך) הם גנבים בני גנבים. איך אפשר לטעון אחרת? הרי הם לוקחים את הכסף שלנו מבלי לשאול אותנו בכלל האם אנחנו מוכנים לתת להם אותו.

אדם שרוצה לעבוד את אלוהים יכול לעבוד את אלוהים בכל דרך שהוא מוצא לנכון, על פי חוקי הדת. למלא אחר מצוות אלוהים (ואני מדבר על המצוות של אלוהים, רוני'לה, לא של הרבנים) זה בדיוק עבודת אלוהים. מספיק למלא את המצוות ושיהיה לך יראת שמיים וכן אתה נחשב בנאדם טוב עבור אלוהים.

אתה לא צריך לכבות אורות בבית בשבת, לדוגמא, אם האורות היו דלוקים מלפני כניסת השבת. האיסור על הדלקת אורות נובע מהאיסור על עשיית אש, ונורה היא "אש" בגלל שכשהיא נדלקת יש ניצוץ קטנטן ופצפון שגורם להצתת החומרים והולכת החשמל. כשהנורה דולקת היא לא מפיקה אש בשום צורה ולכן אין האיסור חל עליה - אך הרבנים שבטוחים שהם נביאי אלוהים קובעים כי אסור כלל וכלל להשתמש בחשמל. איסור טיפשי ומוגזם. אפשר באותה מידה לקחת צלופח ולחבר אותו לסוללה (או לקחת מלפפון חמוץ ולחבר אותו לשני מזלגות שמחוברים למצבר, אותו אפקט), לא נוצרת שום אש ויש תאורה סבירה.

פורסם

אל תטעה אל מחוזות השכל סנאי

כל מה שטרולרוני מייצג זו שליטה

הוא ושכמותו הם ברגים במכונת שליטה - כל המטרה של כל האיסורים וכל השטויות הן צבירת כוח בלבד

הם מתים

הם נעשים חולים

הם שמחים

הם עצובים

יש בהם גנבים ואנסים ורוצחים

יש בהם אנשים טובים , אוהבי אדם ,

אין להם מונופול על כלום

אפילו לא על גפילטפיש או חריימה ואפילו לא על טצ'ולנט .

הם רק רוצים לשלוט

כל המערכת שלהם עם שטיפת המוח זה רק עבור זה בלבד !

פורסם
  • מחבר

אני דווקא נוטה לחשוב שיש דתיים שכן רוצים רק לחיות את החיים שלהם בשקט ואין להם אף בקשה שהמדינה תממן אותם. אני בטוח שאותם אלה גם תומכים, או לפחות לא מתנגדים, להפרדת דת ומדינה.

פורסם

בקשר להפרדת הדת מהמדינה - יש כאלה שכבר עשו את זה בלי לשאול את המדינה, הם עצמם לא מכירים בה.(שכחתי את שמם)

אז אי אפשר להגיד שהם ממש מתגדים לזה, אבל ברגע שתהיה הפרדה בין דת למדינה יווצר ריחוק גדול יותר בין דתיים לחילוניים

ומי שיסבול מיזה הכי הרבה הם הכיפות השרוגות והמסורתיים.

ומצטער שאני לא מתייחס להכל כי קשה לי להתייחס לשטויות ברצינות.

פורסם
  • מחבר

נטורי קרתא או משהו. הם מסתגרים בגטאות וניתקו חלק נרחב מהקשר עם המדינה (חלקם מקבל עדיין ביטוח לאומי ונהנה משירות קופות החולים). בעוד שאין לי בעיה שישתמשו בשירותי קופות החולים, לדעתי אם כל החרדים יתנתקו מהתקציבים הממשלתיים כולל ביטוח לאומי ויעברו לחיות כמו הנטורים, אין לי שום בעיה איתם. הבעיה מתחילה כשהם יוצאים וכופים עלינו דברים.

בעלי הכיפות הסרוגות והמסורתיים יצטרכו לבחור, האם החיים הדתיים חשובים להם יותר או שמא המציאות גוברת על האמונה. למרות שאישית אני לא רואה סיבה שיחיו כמו כל אחד אחר (וזה מה שהם עושים כרגע, המסורתיים וחלק מן הסרוגים) וימלאו את כל החובות המדיניים שלהם, ובבית בזמנם החופשי יעשו מה שבא להם. אחרי שהם עבדו למחייתם, למדו במוסדות ממלכתיים, שילמו מיסים כמו כל אזרח אחר ושירתו בצבא הם יכולים לקרוא בתורה כמה שבא להם - מי מונע מהם?

אני מצטער שאתה חושב שמה שאמרתי זה שטויות, אבל זה לא. אם תרצה לפתח על זה דיון ולהסביר לי איפה אתה חושב שאני טועה, בשמחה אדון איתן בנושא.

פורסם

לא התכוונתי לדברים שאתה אמרת..

וזה הופך לבעייתי, למשל בכיפור אם חלק היו נוסעים אני בטוח שכיפור לא היה אותו דבר, וגם אם אנשים היו מתחילים לעשות על האש ולאכול בחוץ

זה מרגיש כלכך לא במקום.. אנחנו בכל זאת חיים במדינה יהודית שמתנהלת לפי חוקי דת, ולדעתי זה גם לא כלכך קיצוני כמו שעושים את זה..

זה לא כמו אירן ששם הדת היא החוק או מדינות שהדת בכלל לא קשורה לחוק..זה די באמצע..

ובכלל איך הגענו לדיון על דת?! (יש כבר דיון כזה לא?)

בכל מקרה אפשר לסכם שמדתיים תמיד מצפים להתנהג יותר טוב (בכל מקום) אבל מה שנוצר שדווקה מדתיים מצפים לפחות היום

וזה חבל בשבילם.

בדיוק מצאתי באנטרנט משהו שרק מוכיח לאן הדת מתדרדרת:

http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=19858&cat_id=2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים