עבור לתוכן

Bad דוס'לך, BAD!

Featured Replies

• תגובות 90
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התנהגות ברברית,זה לא מוסיף לכבודם ורק מציג את הציבור הדתי באור מעוות. חבל שיש אנשים כאלו במדינה שלנו.

פורסם

ורק מציג את הציבור הדתי באור מעוות.

מילא הציבור הדתי.. תחשוב איך זה מציג את הישראלים (שגם ככה לא בדיוק אהובים בחו"ל)

פורסם

מילא הציבור הדתי.. תחשוב איך זה מציג את הישראלים (שגם ככה לא בדיוק אהובים בחו"ל)

אמת,חשבתי שזה קרה בארץ.אם זה קרה גם בחו"ל אז הלך עלינו :s05:

פורסם

גם וגם...

זה לא שבחו"ל הם הופכים פתאום לאנשים מתורבתים...

היה גם מקרה של אלימות באוויר. שני צעירים שחזרו מאומן בלילה שבין שני לשלישי - שעות ספורות לאחר סיום השביתה הגדולה בנתב"ג - התפרעו במהלך הטיסה חזרה לישראל, ולפי החשד אף תקפו את דיילי חברת התעופה האוקראינית.

שני הדיילים הגישו תלונה במשטרת נתב"ג נגד הצעירים, לפיה עוד בתחילת הטיסה התפרעו, דרשו בתוקף משקאות אלכוהוליים מהצוות, ואף עישנו במטוס.

הדיילים סיפרו לנציגי החברה שנתנה שירותי קרקע לטיסה ותרגם את תלונתם למשטרה, שלקראת הנחיתה השניים גם העיפו את תיקי היד שלהם על פני הדיילים - שנחבלו בפניהם.

פורסם

זה לא הציבור הדתי, זה הציבור של נחמן מאומן.. יש זרמים בדת מתי תבינו את זה?

בלי קשר להשתמטות, אם הייתם משלמים 400$ (סתם נגיד אין לי מושג כמה עושה באמת) לחו"ל והיו מורידים

אתכם מהמטוס... מה הייתם עושים? 400$ הלכו לפח...

ברור שאני לא מצדיק אלימות ובטח שלא כלפי דיילים מסכנים

אבל מכתבה אי אפשר לדעת מה באמת הלך שם...

ובווינט אין כתבות טובות על דתיים כי הם לא מחפשים את הטוב בדתיים.

פורסם

אמת ,ווינט דומים בוולגריות של הכתבות שלהם בדומה לחברה הללו של נחמן מאומן

פורסם

בלי קשר להשתמטות, אם הייתם משלמים 400$ (סתם נגיד אין לי מושג כמה עושה באמת) לחו"ל והיו מורידים

אתכם מהמטוס... מה הייתם עושים? 400$ הלכו לפח...

ברור שאני לא מצדיק אלימות ובטח שלא כלפי דיילים מסכנים

אבל מכתבה אי אפשר לדעת מה באמת הלך שם...

זה מדהים אותי איך אדם מגן על האיסלם [ יודע להבחין בין שפויים לקיצונים - שאף טרור בידם והרבה ביצוע + תמיכה ] ומצד שני דבר שקרוב יותר אינו מכיר - הדתים/חרדים מכניס לתוך קבוצה אחת של קיצוניות.

לא כולם אך יש הרבה בברסלב "חוזרים בתשובה" שהנם עבריינים ["שהיו"] , גם לא לומדים וגם לא צבא - בכל אופן לדעתי עדיף את המסגרת שהם נמצאים בה מאשר המקלט עם הזריקות.

פורסם

מבחינתי דת (וכל דת שהיא.. לא משנה איזו) זה דבר טיפשי.

פורסם

"אוקי". אל תגרר את זה לשם.

הברסלבים [החוזרים בתשובה ] שאבו את חינוכם בעולם הכללי.

פורסם

:xyxthumbs:

אני אשמח שלא ...

ולמען הסר ספק, אין לי שום דבר נגד אנשים דתיים... שכל אחד יעשה ויאמין במה שעושה לו טוב.

הבעיה מתחילה כאשר הדת כופה את עצמה על אחרים ו/או פוגעת באחרים ו/או מנצלת אחרים (ולצערי זה קורה)

פורסם

תראה אתה מדבר בכלליות [ מדבר על כל דת ] אולי על כל מיני זמנים כמו של הנצרות דאז כח החרב והאיסלם.

הדתים/חרדים נלחמים על צביון יהודי רק כאן בארץ ישראל- זה הכל.

הרבה דברים נחקקו בכנסת,- כל חוק הנו כפיה. מצד שני מפלגות אנטי דת רוצים להכניס את הדברים שיותר מתאים לרוחם, אתה מבין כל אחד רוצה לקדם את הדברים שלו.

פורסם

טוב יהיה אם יתייחסו אלהם כאל אזרחים קודם מבלי להתייחס לדתם.קודם אתה אזרח ואח"כ אתה דתי/רופא/מהנדס

פורסם
  • מחבר

תראה אתה מדבר בכלליות [ מדבר על כל דת ] אולי על כל מיני זמנים כמו של הנצרות דאז כח החרב והאיסלם.

הדתים/חרדים נלחמים על צביון יהודי רק כאן בארץ ישראל- זה הכל.

כן והאיסלאם כולה נלחם על הצביון האיסלמי שלפי הדת שלהם הם אמורים לשלוט בעולם כולו (זה לפחות הפירוש של הקיצוניים, הזרם הרחב ביותר - המתון - מפרש את הפסוק בצורה שונה, ואותו הפסוק נמצא גם בוריאציה בתנ"ך).

תעשה טובה רוני ואל תנסה להגן על האשמים הברורים. הדת מאוד כופה את עצמה - אסור לי לפתוח עסק או לעבוד בשבת, אסור לי לנסוע ברחובות ששוכנים בהם דתיים בשבת וביום כיפור, אסור לי למכור חזיר ואסור לי לבנות חדרים ממוגנים בבתי החולים. כמו כן אסור לי לגלוש לאתר מס ההכנסה בשבת. וזה אפילו לא קצה הקרחון במגילת האיסורים הדתיים אשר כופים את היהדות על מגוון חוקיה במדינה המפגרת הזו שמרשה לחרדים לעשות ככל העולה על רוחם.

כשהוא אמר שהדת כופה, הוא התכוון שגם היהדות כופה. ואתם החרדים יודעים לכפות חוקים בצורה עילאית.

פורסם

כן והאיסלאם כולה נלחם על הצביון האיסלמי שלפי הדת שלהם הם אמורים לשלוט בעולם כולו (זה לפחות הפירוש של הקיצוניים, הזרם הרחב ביותר - המתון - מפרש את הפסוק בצורה שונה, ואותו הפסוק נמצא גם בוריאציה בתנ"ך).

תעשה טובה רוני ואל תנסה להגן על האשמים הברורים. הדת מאוד כופה את עצמה - אסור לי לפתוח עסק או לעבוד בשבת, אסור לי לנסוע ברחובות ששוכנים בהם דתיים בשבת וביום כיפור, אסור לי למכור חזיר ואסור לי לבנות חדרים ממוגנים בבתי החולים. כמו כן אסור לי לגלוש לאתר מס ההכנסה בשבת. וזה אפילו לא קצה הקרחון במגילת האיסורים הדתיים אשר כופים את היהדות על מגוון חוקיה במדינה המפגרת הזו שמרשה לחרדים לעשות ככל העולה על רוחם.

כשהוא אמר שהדת כופה, הוא התכוון שגם היהדות כופה. ואתם החרדים יודעים לכפות חוקים בצורה עילאית.

דווקא ספציפית רוני הוא לא חרדי

כל מה שהזכרת כאן זה חוקים שנחקקו במדינה באופן דמוקרטי

להזכירך העניין הזה של דמוקרטיה עובד על זה שכל אחד מצביע למי שהוא רוצה, והנבחר הזה מחוקק חוקים שנראים לו ויש עליהם הצבעה בכנסת ואם יש רוב אז החוק עובר

וזהו

במדינה המפגרת הזו שמרשה לחרדים לעשות ככל העולה על רוחם.

אולי זה רק האף שלי, אבל יש כאן ריח חריף של גזענות

אני מתאר לעצמי את התגובה שלך אם הייתי מחליף את המילה "חרדים" במילה "מוסלמים"

אז בקיצור :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473794.msg4050003#msg4050003

בכלל, זה מאוד נמוך להשליך ממקרה מסוים על חברה שלמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים