עבור לתוכן

460 gtx וחיבור hd על מסך 22

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך 22 של צ'ימי chimei

וקניתי מחשב חדש עם gtx460 , כרגע חיברתי את המסך דרך חיבור vga עם מתאם.

יש למסך שלי כניסת hd, אני לא יודע אם יש לו כניסת dmi או איך שקוראים לזה.

אני צריך לקנות כבל מסך ל hd? ואז אני אקבל תצוגה יותר טובה או איכות יותר טובה או שאין לזה קשר?

דבר שני יש לי ספק של ocz 650 וואט, שחיברתי אותו ישירות אל הכ. מסך.

כי הוא בא כבר עם חיבורים לניוידה, למרות שעם הכרטיס באו חיבורים כאלו מיוחדים בשביל לחבר את הכרטיס ללוח אם.

האם זה בסדר שחיברתי דרך הספק?

פורסם

נדיר לראות יותר ברדק מזה בהודעה אחת. קצת סדר, ברשותך:

1. יש DVI, יש VGA ויש HDMI. חשוב לציין כי VGA הוא הפורמט הישן יותר והפחות איכותי מבין ה3. עדיף לחבר באחד מהשניים האחרים. במסך מחשב עשויה שלא להיות כניסת HDMI, אבל DVI יהיה שם בטוח, ואני גם יותר מבטוח שסופק יחד עם המסך כבל DVI תואם.

2. אין דבר כזה "חיבור לNVIDIA". יש דבר כזה "חיבור 6 פינים" (או 8, או שניים של 6, תלוי בכוח שכרטיס המסך דורש) שמתחבר ישירות מהספק, בלי שום קשר לשאלה מי ייצר את הכרטיס, שכן כרטיסי ATI משתמשים באותו חיבור בדיוק.

3. החיבורים היחידים שעשויים לבוא עם הכרטיס ואכן מתחברים ללוח האם (בהנחה שלא בלבלת את החיבור הזה עם שום דבר אחר) זה החיבור לכרטיס הקול, בשביל שכרטיס המסך יוכל להוציא קול בנוסף לתמונה כשמשתמשים בחיבור HDMI (יעיל בעיקר לצורך חיבור טלוויזיה). לא מדובר בשום אופן בחיבור חשמל וזה לא מחליף את חיבור החשמל מהספק.

פורסם

***VGA

הוא הפורמט הישון והפחות איכותי מבין השלושה.

- כידוע עברית ואנגלית באותו משפט, מתכון לצרות...

פורסם
  • מחבר

סורי על הבילבול, אנגלית ועברית וכדומה הפכו לי את כל הסדר.

אני לא ממש מבין במסכים, וכרטיסי מסך, שדרגתי מחשב אחרי 6 שנים, שהיה לי רק 512 זכרון ולא שיחקתי במשחקים מאז התיכון.

1. יש לי מסך CMV 222H ואת החיבורים שלו רואים פה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3539694,00.html

מה שאני מבין זה שיש לו יציאת hdmi.

עכשיו לgtx460, יש כניסה כזו? או שאני צריך מתאם hdmi-dvi?

2. אני הוזה? יש דבר כזה בכלל מסך עם כניסת hd? ואם כן אני קונה כבל כזה ומחבר את המסך לכרטיס מסך?

3. במידה ואני אחבר את המסך דרך hdmi אני ממש אראה הבדלים פיזיים בעין?

4. בקשר לכרטיס מסך, לא אני חיברתי. חבר שלי שהוא טכנאי חיבר את כל המחשב והוא אמר שלספק שם היו לבד את החוטים ליציאות שהכרטיס מסך זקוק להן, למרות שסיפקו כאלו מתאמים או מחברים בקופסה של הכרטיס מסך עצמו.

פורסם

(ההערות לא בהכרח לפי הסדר...)

1. היציאה היא בכרטיס המסך והכניסה היא במסך ולא להיפך... מאיפה לאיפה אתה משדר, תגיד לי?

2. משום מה אין במסך הזה DVI אבל יש HDMI, שמבחינת האות זה אותו הדבר. עדיף להשתמש בחיבור הזה ולא בVGA. אתה בטוח שלא קיבלת כבל HDMI עם המסך?

3. אני בספק שלכרטיס המסך הזה אין יציאת HDMI... חוץ מזה, אתה יודע איך היציאה נראית (ואם לא, יש גוגל וויקיפדיה) ויכול לבדוק לבד אם היא קיימת בכרטיס המסך שלך או לא.

4. המתאמים שחברך מדבר עליהם זה כנראה מתאמי מולקס>6PIN. בכל מקרה מדובר בחיבורים של הספק עצמו, פשוט מסוגים שונים. אין שום קשר ללוח האם.

פורסם
  • מחבר

1. משדר? על מה אתה מדבר? צפון דרום לא יודע.. :hat:

2. לא לא קיבלתי עם המסך הזה hdmi ממה שאני זוכר אבל אני אבדוק בקופסא שלו.

3. כתבו בynet שהחסרון של המסך הזה שלא בא איתו מתאם hdmi -dvi

אז בכל מקרה לקנות כבר ולחבר ב hdmi וככה יראו יותר טוב?

פורסם

אתה יכול לקנות מתאם DVI לHDMI וכבל, אתה יכול לקנות כבל שמצד אחד הוא DVI ומהצד השני HDMI.

שווה לבדוק שוב אם אין לכרטיס עצמו יציאת HDMI מובנית, ואז אפשר פשוט לקנות כבל HDMI לHDMI ולחבר. כאמור לרוב כרטיסי הGTX460 יש כזו יציאה.

לגבי שידור, המחשב "משדר", המסך "קולט". לכן למסך יש כניסות ולמחשב יש יציאות.

לגבי "יראו יותר טוב" קשה לומר מאחר ואנחנו לא יודעים איך רואים כרגע.

פורסם
  • מחבר

תסלחו לי על הבורות, יש לי כרטיס מדגם.

GV-N460OC-1GI - Gigabyte GTX 460 1GB OC

כתוב במפרט שלו שיש לו יציאת mini hdmi - מה זה אומר? זו יציאת hdmi רגילה?

עכשיו למסך cmv222h יש יציאת hdmi - אז אני פשוט קונה כבל שהוא מ2 הסוגים hdmi ומחבר? או שצריך מתאם?

דבר נוסף המחשב שלי חדש, מעבד 4 ליבות אינטל וכדומה. אם איזו מערכת הפעלה הכי מומלץ לעבוד ובאיזו גרסת ביטים?

תודה.

פורסם

mini hdmi זה HDMI פשוט קטן יותר - עם הכרטיס מגיע מתאם mini hdmi to hdmi.

אם יש לך 4GB זיכרון ומעלה צריך מערכת 64

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני אקנה כבל כזה.

יכול להיות שלא חיברתי את הכרטיס מסך נכון? לא השתמשנו במתאמי 6 פינים שבאו עם הכרטיס מסך, כי היו בספק 6 פינים לבד.

עכשיו אני מנסה לשחק nba2k10 המשחק עולה, ואיך שמגיעים לקטע של המשחק עצמו אחרי שזה מציג את השחקנים המשחק נתקע.

שומעים רק סאונד ואין תמונה....אני משתמש בxp3 , המשחק התקין דיירקטס איקס והמחשב ממש חדש

זה המפרט שלי: מה קורה פה? מחשב חדש למה זה נתקע? :nixweiss:

מארז nzxt אלפה

זכרון 2gb *2 של טרנסקייד

קשיח - טרה אחת של ווסטרן דיגטיל 64 ביט wd1006

צורב *24 - sony

מעבד - i5-760-tray

לוח אם gigabyte ga-p55a-ud3

מאוור פריזר 7 פרו ארקטיק קולינג

ספק כח ocz -650 וואט oczz650

כ.מסך gigabyte 460gtx 1024 mb oc

פורסם

אם משחק אחד נתקע לך, עוד מוקדם לחשוד בבעיות חומרה או מערכת הפעלה\דרייברים (אגב דרייברים - התקנת?). תנסה להתקין משחקים נוספים, תראה האם הם פועלים כראוי.

דבר נוסף לא ממש הבנתי - האם חיברת את שני חיבורי ה6PIN או רק אחד מהם? בין אם מחברים ללא מתאם ובין אם עם מתאם, יש לחבר את שניהם.

בכל מקרה, למה אתה משתמש בXP במחשב כזה?

פורסם
  • מחבר

כי אני רגיל לXP.

אני כרגע חושב על מעבר ל64 ביט, גרסת ultimate, זו הגרסה שהכי תתאים? יש גרסה של hebrew enabeld? אני לא סובל מערכת שהכפתור של ההתחל והתפריט בעברית, אני רק רוצה אפשרות לכתוב בעברית.

דרייברים - התקנתי רק את הדיסק של הלוח אם ושל הכרטיס מסך. שהתקנתי את הדרייבר של הלוח אם עשיתי התקנה אוטומטית וזה עבר דבר דבר והתקין, ואז זה עשה ריסט למחשב ופתאום זה נתקע במסך השחור של הXP שעולה בדרך, אז עשיתי ריסט למחשב ומאז הכל עבד כרגיל.

אני מקווה שזה לא אומר שזה הפסיק באיזשהי התקנה של הדרייברים של הלוח אם.

חבר שלי חיבר לי את המחשב. ממה שאני זוכר, כן הוא החזיק ביד 2 יציאות כאלו של 6 פינים והכניס את שתיהן.

אבל אני אשאל אותו. במידה והוא היה רק פין אחד אז הכ. מסך היה עובד בכלל? או יכול להשרף? המחשב לא מרעיש בכלל, שקט ממש לא שומעים אותו.

וכן ניסיתי רק משחק אחד בנתיים, אני אנסה עוד.

אבל כדי להנות מהמערכת שיש לי אני צריך לוודא שהכרטיס מחובר ב2 ה6 פינים, לחבר את המסך בHDMI, וחלונות גרסת 64 ביט?

פורסם

לגרסת מערכת ההפעלה (אולטימייט או לא, 64 ביט או לא) אין שום קשר לבעיה האמורה. אם התקנת את הדרייברים של לוח באם וכרטיס המסך, בנוסף לDirectX עדכני (עד כמה שDX9 יכול להיות עדכני כשיש כבר DX11), אין סיבה שמשחקים לא יעבדו, אלא אם ה תומכים בDX10 ומעלה בדבד. בכל מקרה אין טעם להמשיך בספקולציות עד שלא תבדוק משחקים אחרים ואת עניין החיבורים.

ואגב החיבורים - שאלת האם כרטיס המסך יכול בכלל לעבוד כשחסרים לו חיבורים. זה תלוי. כרטיס מסך בעל חיבורי 6PIN צורך חשמל הן דרך החיבורים הנ"ל והן דרך סלוט הPCIE מלוח האם. יש דגמים (התלויים ביצרן ובגרסה המדוייקת) שבהם מדובר במעגלים חשמליים נפרדים, ואז כשאחד מהם מנותק ממקור מתח הכרטיס לא יעבוד. מצד שני, יש דגמים שבהם הכל משולב, כלומר חיבורי המתח מחוברים במקביל לאותו המעגל - ואז כל עוד אין עומס הכרטיס עשוי לעבוד גם אם חלק מהחיבורים מנותקים, אבל סביר שיקרוס במאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים