עבור לתוכן

כיסא מחשב חדש . התייעצות .

Featured Replies

פורסם

אז זה הולך ככה : לאחר שנים שהרסתי את הגב שלי עם כיסא מסכן ועלוב שעומד להתפרק כל רגע וכבר שברתי את הגב שלו משהו כמו עשרים פעם אני מרשה לעצמי לקנות כיסא מחשב חדש ולהתפנק קצת . התקציב עומד על 380 שקל פלוס מינוס . רק כיסא מנהלים מעור (אמיתי או סינטטי , זה לא עקרוני למרות שאני מניח שעור אמיתי זה יותר נוח , לא ?) יתקבל .

אז עשיתי את החיפוש שלי בזאפ . והגעתי לכמה מסקנות/שאלות :

1. רוב כיסאות המנהלים בתקציב שלי הן למעשה אותו דבר חוץ ממראה חיצוני קצת שונה ומידות שונות...ולמעשה אני בטוח שרוב הכיסאות אם לא כולם הם אותודבר בכל דבר אחר חוץ משני המאפיינים שציינתי .

2. אפשר למצוא כיסא מנהלים נורמלי מעור בתקציב שלי נכון ?

3. כי אני חשבתי על אחד מהכיסאות הבאים (אלו הממצאים מהחיפוש שלי בזאפ) :

http://www.netactive.co.il/product.php?item=1512&cat=168&ref=zap

http://www.netactive.co.il/product.php?item=1674&cat=168&ref=zap

http://muz.co.il/item_prew.php?item_id=43

אז איזה אתם אומרים לקחת ? או אם יש להם הצעה אחרת יותר טובה אז בסבבה...

בעיקרון אני נוטה לכיוון של הכיסא בוסטון ...

פורסם

אני הכי אהבתי את הכסא בקישור האמצעי..(השני..)..

(לא לפי ידע..פשוט הוא נראה מאוד נוח..כל עוד התמונה היא להמחשה..חיחיחי..)

:lol:

;)

פורסם

שלושתם דומים מאוד...

לא בדקתי כל אחד מהם ולא נראה כי יש הרבה הבדלים

אבל יש משהו גרוע מאוד בלקנות כסא "מחשב" דרך האינטרנט

כי יש הרבה דברים שאתה לא יכול לדעת שיהוו לך בעיה...

אני יכול להגיד לך שהטעות בקניית כסא המנהלים שלי היא שיש לו מושב ארוך מדיי

כך שהגב בדר"כ לא ישר..

פורסם

סה"כ הכיסאות נראים נוחים למדי... למרות שאי אפשר לדעת מי מהם הכי נוח רק ע"י הסתכלות, נראה שהכיסא האמצעי הכי נוח ו"מרופד"

"מנגנון הנדנוד" זה אחלה דבר. למשל כשאני יושב אצל חבר עם כסא מנהלים אחר שלא מתנדנד זה נורא מציק לי ואני מרגיש שאני יושב זקוף מידי... כאילו אני צריך להחזיק את עצמי בשביל לא ליפול קדימה.

לי אישית יש כסא מבד אבל הוא ממש נוח(עם מנגנון הנדנוד שאני כלכך אוהב) וגדול... הגודל כן קובע :) אני מרגיש שאני ממש יכול "להשתרע" על הכסא...

פורסם

נראים נח

הקטע הוא שעם כסא עור סתם מזיעים, לא נעים, במיוחד בקיץ בארץ, דביק כזה

פורסם

כשאתה קונה מסך אתה הולך לראות איך הוא קודם כאשר אתה קונה רכב אתה עושה קודם נסיעת מבחן

כאשר קונים כסא מניחים עליו קודם תתחת

או כפי שנאמר תן לתחת לשפוט בשבילך

פורסם

יפה אמרת Culandur.

במקום להמר ברשת, תלך לחנות ממשית ותתחיל להתיישב להתנדנד ולסוע. ותחליט מה הכי נוח לישבן ולכיס :)

פורסם

השני מצויין.

יש אותו לדודים שלי, פעם נרדמתי עליו

פורסם
  • מחבר

שלושתם דומים מאוד...

לא בדקתי כל אחד מהם ולא נראה כי יש הרבה הבדלים

אבל יש משהו גרוע מאוד בלקנות כסא "מחשב" דרך האינטרנט

כי יש הרבה דברים שאתה לא יכול לדעת שיהוו לך בעיה...

אני יכול להגיד לך שהטעות בקניית כסא המנהלים שלי היא שיש לו מושב ארוך מדיי

כך שהגב בדר"כ לא ישר..

מה אורך המושב של הכסא שלך ? ומה הגובה שלך ? והאם לפי דעתך האורך של המושב של הכיסאות הנ"ל הוא ארוך מדיי ?

נראים נח

הקטע הוא שעם כסא עור סתם מזיעים, לא נעים, במיוחד בקיץ בארץ, דביק כזה

אתה צודק בעיקרון...אבל אם נסתכל על חצי הכוס המלאה אפשר להגיד גם שכיסא עוד הוא מחמם בצורה מטורפת בחורף . :)

ועכשיו ברצינות , כן , אני יודע שמזיעים כאשר חם ויושבים על כיסא עור אבל הבעייה היא לא כזו חמורה , לא ?

כשאתה קונה מסך אתה הולך לראות איך הוא קודם כאשר אתה קונה רכב אתה עושה קודם נסיעת מבחן

כאשר קונים כסא מניחים עליו קודם תתחת

או כפי שנאמר תן לתחת לשפוט בשבילך

אמממ...עצה טובה ואפשר להגיד שיישמתי אותה . עשיתי כבר סיור בכמה חנויות בעיר (אופס דיפו , הומסנטרו עוד חנות אחת לא מוכרת) והממצאים - לא טוב . המחירים פשוט מוגזמים בטירוף ! בהוםסנטר כיסא בד נורמלי עם ידיות עולה משהו כמו 450 שקל וזה עוד בלי משלוח !

בחנות הלא מוכרת גם המחירים מטורפים ורק באופיס דיפו יש אחלה של מבחר והמחירים עוד נורמלים . אבל...אפילו באופיס דיפו כיסא מנהלים מעור מתחיל מ-400 שקל ואלו הם הדגמים הכי מסריחים של הכיסאות הללו . כלומר , אתה צריך להשקיע משהו כמו 500-600 שקל בכיסא אם אתה קונה באופיס דיפו . וכאן , באינטרנט , אני מקבל ב-380 שקל +- אחלה של כיסא פלוס משלוח .

מחר , נראה לי אני אלך לעשות עוד סיבוב , יותר מקיף אבל לא נראה לי שאני אמצא משהו מיוחד .

פורסם

הכסא בלינק הראשון שלך-זה בדיוק הכסא אני יושב עליו כרגע :)

ממליץ עליו בחום רב! קניתי אותו באינטרנט במכירה פומבית(באולסייל) ושם הוא עלה אותו דבר רק שדמי המשלוח יותר זולים אז כדאי לך לקנות אותו שם...

כסא פשוט מעולה! נוח ביותר, העור אמיתי למיטב הבנתי ופשוט לא יכולתי לבקש כיסא יותר טוב!

מצאת את הכסא שלך:)

פורסם

אני הזמנתי את הכיסא השני בוסטון למרות שהוא עוד לא הגיע אליי

ישבתי עליו והוא נוח מאד הדבר העיקרי ששונה בינהם

זה שבראשון המשענת לראש יותר גדולה ובשני פחות.

פורסם
  • מחבר

הכסא בלינק הראשון שלך-זה בדיוק הכסא אני יושב עליו כרגע :)

ממליץ עליו בחום רב! קניתי אותו באינטרנט במכירה פומבית(באולסייל) ושם הוא עלה אותו דבר רק שדמי המשלוח יותר זולים אז כדאי לך לקנות אותו שם...

כסא פשוט מעולה! נוח ביותר, העור אמיתי למיטב הבנתי ופשוט לא יכולתי לבקש כיסא יותר טוב!

מצאת את הכסא שלך:)

אז העניין ככה :

בעיקרון , ההתלבטות הגדולה היא בין הכיסא הראשון (לאס ווגאס) לכיסא השני (בוסטון) . אהבתי יותר את הבוסטון , גם בגלל שאהבתי יותר את המראה שלו , גם בגלל שהידיות שלו מרופדות יותר , וגם בגלל שראיתי אותו באתר אחר (USEXPORT) במחיר הרבה יותר גבוה , 540 שקל . וכאןאני מקבל אותו ב-390 שקל (המחירים כוללים משלוח) .

הלינק :

http://www.usexport.co.il/product.asp?categ_id=1

אני הזמנתי את הכיסא השני בוסטון למרות שהוא עוד לא הגיע אליי

ישבתי עליו והוא נוח מאד הדבר העיקרי ששונה בינהם

זה שבראשון המשענת לראש יותר גדולה ובשני פחות.

סבבה . תודה על ההמלצה .

פורסם
  • מחבר

המאזן הוא :

המלצה אחת על הכיסא הראשון (ווגאס) .

2 המלצות על הכיסא השני (בוסטון) . ועוד שני אנשים שאהבו אותו הכי מהלינקים .

ומפני שגם אני אהבתי אותו מההתחלה ושמתי את העין עליו אז הבחירה נפלה עליו .

תודה על העזרה של כולם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים