עבור לתוכן

למה לכל שוטר צריך להיות פלאפון עם מצלמה

Featured Replies

פורסם

ברגע שהערס הזה ראה את המצלמה הוא התקפל כמו מניאק. כל הכבוד :xyxthumbs:

פורסם

חייך למצלמה :lol:

פורסם

כול הכבוד,עכשיו להעביר את הערס הזה לאחד משני אפשרויות הבאות:

1.עזה

2. כיתת יורים

הגליה לעזה נראת לי יותר פרקטית :hat: :hat:

פורסם

השאלה האמיתית היא למה אין מצלמה בכל חדר חקירות?

פורסם
  • מחבר

השאלה האמיתית היא למה אין מצלמה בכל חדר חקירות?

1. עלות ותפעול - המחיר של מערכות כאלו מטורף... תאמין לי, אני יודע כמה העסק הזה עולה...

2. כוח אדם - אתה לא יכול סתם לצלם וזהו, במיוחד אם אתה פותח תיק, יש בירוקרטיה ועבודה רבה בשביל להפוך "קלטת" למוצג משפטי שאפשר להשתמש בו (וכן, זה לא רק ללחוץ PLAY)

3. יום הדיון המשפטי - כל פיפס שחוקר יגיד ינותח 20 פעם מה שיגרום לחוקרים להוריד רגל מהגז ולחשוב 20 פעם מה הם אומרים (ראה את צהל בתור דוגמה, כל אלוף ומפקד בכיר יושב עם עו"ד צמוד היום)

4. וכמובן, יש דברים שהם "לא לעיני המצלמה"

פורסם

1. עלות ותפעול - המחיר של מערכות כאלו מטורף... תאמין לי, אני יודע כמה העסק הזה עולה...

2. כוח אדם - אתה לא יכול סתם לצלם וזהו, במיוחד אם אתה פותח תיק, יש בירוקרטיה ועבודה רבה בשביל להפוך "קלטת" למוצג משפטי שאפשר להשתמש בו (וכן, זה לא רק ללחוץ PLAY)

3. יום הדיון המשפטי - כל פיפס שחוקר יגיד ינותח 20 פעם מה שיגרום לחוקרים להוריד רגל מהגז ולחשוב 20 פעם מה הם אומרים (ראה את צהל בתור דוגמה, כל אלוף ומפקד בכיר יושב עם עו"ד צמוד היום)

4. וכמובן, יש דברים שהם "לא לעיני המצלמה"

שום דבר ממה שאמרת לא סותר את העובדה שלכל אזרח צריכה להיות זכות בסיסית שחקירתו תתועד במלואה.

לא חסר פעמים ששוטרים כן הפעילו לחץ ממש לא מתון על אנשים שלא היו אשמים בשום דבר רק כי הם רצו לסגור את התיק.

פורסם

אני מקווה שאחרי שהוא צילם אותו . הוא באמת פיצץ לו ת'צורה . זה מה שאני הייתי עושה .

וחוץ מזה . ככה ניראה חדר חקירות ?

והשמוק הזה קם יושב קם יושב מתקרב מתרחק מהחוקר . כאילו הוא באיזה קייטנה .

לא פלא שהראש באנג הזה מרשה לעצמו להתנהג ככה .

פורסם

אני הייתצי בטוח שכל חקירה מתועדת ומצולמת.. עצוב לראות כמה המדינה שלנו מפגרת.. אפילו מפחיד

פורסם

אני הייתצי בטוח שכל חקירה מתועדת ומצולמת.. עצוב לראות כמה המדינה שלנו מפגרת.. אפילו מפחיד

:goodposting:

היום כל עסק רציני מחזיק מצלמות לא יכול להיות שבחדר חקירה אין מצלמות זה פשוט ביזיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים