עבור לתוכן

מחשב נייד עד 7k

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני אשמח להמצלה למחשב נייד. אני חושב שבמחיר הזה אפשר לדאוג שהוא יהיה טוב להכל ובגלל זה אני לא אומר שהוא לגיימינג או לעבודת משרד, תכל'ס הוא אמור לשמש להכל, לימודים (אוניברסיטה בעיקר עבודה שותפת) גם תוכנות גרפיות למיניהן(autocad וכאלה אבל זה ממש לא העיקר) וגם למשחקים (אבל בקטנה). חשוב לי מהירות שקלתי מאוד את ה-I7, וחשבתי על LENOVO T510, אבל קראתי שהביצועים של הכרטיס מסך שלו לא טובים וגם ראיתי מחשבים של TOSHIBA עם מפרטים מרשימים יותר במחירים נמוכים יותר, אז למה IBM כאלה יקרים? קיצור אני אשמח להמצלה למחשב איכותי.

פורסם

מחשבים עסקיים (כמו Lenovo Thinkpad, DELL Latitude/Precision, HP Elitebook) הם לעולם יקרים יותר ממחשבים "ביתיים/צרכניים" בעלי מפרט דומה. במחשבים עסקיים יש תכנון מיוחד לאיכות בנייה, עמידות לאורך זמן, נוחות תחזוקה, פיצ'רים כאלה ואחרים שחשובים בעולם העסקים ופחות במחשבים ביתיים (כמו שילוב של שני אמצעי שליטה על העכבר - trackpoint/touchpad, תמיכה בתחנות עגינה, אמצעי אבטחה/בטיחות כמו קורא טביעות אצבע ובולם זעזועים לכונן הקשיח). לבסוף, ולא פחות חשוב, מחשבים עסקיים לעיתים קרובות מגובים במערך שירות טוב יותר ומקיף יותר במקרה של תקלה. כל הדברים האלה מצטברים להפרש מחירים לא זניח בכלל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי את הקטע של ההבדל מחירים, אבל האם יש לך מחשב להציע לי? [br]פורסם בתאריך: 13.09.2010 בשעה 14:29:43

והאם T510 הוא אכן מחשב איכותי וגם הכרטיס מסך סבבה? והאם יש עוד מחשבים ברמה הזו באותם מחירים? וגם אם יש חברה שעדיף לקנות ממנה? תודה!
פורסם

אוקיי, הבנתי את הקטע של ההבדל מחירים, אבל האם יש לך מחשב להציע לי? [br]פורסם בתאריך: 13.09.2010 בשעה 14:29:43

והאם T510 הוא אכן מחשב איכותי וגם הכרטיס מסך סבבה? והאם יש עוד מחשבים ברמה הזו באותם מחירים? וגם אם יש חברה שעדיף לקנות ממנה? תודה!

תתחיל בדרישה מסודרת לפני הסטיקי בראש הפורום.

לפי הדרישה שלך לא מספיק ברור לי מה אתה מחפש. (גודל, זמן סוללה וכו')

T510 הוא מחשב מצויין, אבל חבל שתקנה אותו במחשבה שהוא מחשב משחקים.

חבל להוציא סכום רציני ולהתאכזב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים