עבור לתוכן

סקרין שוטים של שולחן העבודה שלכם...

Featured Replies

פורסם

לא עולה ,אני מנסה עוד פעם

• תגובות 166
  • צפיות 15.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הנה שלי עם תמונות של...

פורסם

והנה שלי רק ה DESKTOP :

פורסם

הנה שלי-עם המטוס האהוב עלי ;D :

פורסם

זה רק נדמה לי או ש Cars Rulez ?

פורסם

אני פשוט לא מאמין שאתם כולכם משתמשים ב winXP כמו שהוא. לי יש astonshell שהוא נוח בטירוף ועם הסקין שלי אז גם יפה. נכון שלוקח קצת זמן להתאים אותו, ועוד קצת כדי להתרגל אבל אני לא יכול לחיות בלעדיו (וגם MyIE2)

הנה:

http://www.geocities.com/deadteddy2/wallpaper.jpg

פורסם

אני פשוט לא מאמין שאתם כולכם משתמשים ב winXP כמו שהוא. לי יש astonshell שהוא נוח בטירוף ועם הסקין שלי אז גם יפה. נכון שלוקח קצת זמן להתאים אותו, ועוד קצת כדי להתרגל אבל אני לא יכול לחיות בלעדיו (וגם MyIE2)

הנה:

wallpaper.jpg

כן רק חבל שלא רואים את התמונה...

פורסם

mine

איך עשית את האייקונים האלה ? גם אני רוצה! :P

פורסם

שמישהו יבדוק אם הלינק שלי עובד.

נ.ב: מישהו עדיין משחק בכוכב כחול! ROFL

פורסם

דווקא מרשים אבל תמיד בסופו של דבר חוזרים לדבר בסטנדרטי הפשוט ביותר...

לי יש אלרגיה למראה "הסטנדרטי" של וינדוס(אפשרי להגדיר את הבעיה שלי כStyleWindowsPhobia בלתי מוסברת ;D)

אחרי ההתקנה של הXP, הדבר הראשון שעשיתי זה לשנות מראה, אחרי זה התקנתי את שאר הדרייברים והשטויות :biglaugh:

פורסם

ניסיון נוסף להעלות

פורסם

לי יש אלרגיה למראה "הסטנדרטי" של וינדוס(אפשרי להגדיר את הבעיה שלי כStyleWindowsPhobia בלתי מוסברת ;D)

אחרי ההתקנה של הXP, הדבר הראשון שעשיתי זה לשנות מראה, אחרי זה התקנתי את שאר הדרייברים והשטויות :biglaugh:

אצלי דבר ראשון שאני עושה אחרי התקנת ה WINDOWS זה שינוי המצביע של העכבר לשחור...

פורסם

אני לא פירמתטי עדיין את המחשב הזה אבל במצב תאורטי אז מייד Aston shell ואחריו MyIE2

פורסם

הנה:

http://www.geocities.com/deadteddy2/wallpaper.jpg

נו באמת, למה HWzone.co.il לא נמצא במועדפים? ;D

הנא שלי:

פורסם

Mine

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים