פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים הנה שלי בעיצוב הפשוט של הווינדוס אבל את הרקע אני לא מחליף בחיים (החתולה שלי שהיא עוד הייתי גורה canon c-5050 דרך אגב)
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים מחבר והנה התשובה שלי ל "אני יבוא עוד שעה עם שולחן עבודה משודרג"!!!:מה אתם אומרים?
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים נחמד +- ??? (( דווקא מרשים אבל תמיד בסופו של דבר חוזרים לדבר בסטנדרטי הפשוט ביותר...
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים מחבר דווקא מרשים אבל תמים בסופו של דבר חוזרים לדבר בסטנדרטי הפשוט ביותר... אולי התכוונת ל"דווקא מרשים אבל תמיד בסופו של דבר חוזרים לדבר הסטנדרטי הפשוט ביותר."ובקשר לאימרה הזאת , צודק ב100% כולם אוהבים את הBLISS של XP ואת הTHEME הרגיל והכל סטנדרט מכוון שזה הכי נוח ותופס פחות זיכרון.
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים דווקא מרשים אבל תמים בסופו של דבר חוזרים לדבר בסטנדרטי הפשוט ביותר... אולי התכוונת ל"דווקא מרשים אבל תמיד בסופו של דבר חוזרים לדבר הסטנדרטי הפשוט ביותר."ובקשר לאימרה הזאת , צודק ב100% כולם אוהבים את הBLISS של XP ואת הTHEME הרגיל והכל סטנדרט מכוון שזה הכי נוח ותופס פחות זיכרון.כן בדיוק לזה התכוונתי אני מיד מתקן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.