עבור לתוכן

בסוף שרפו קוראן ב 11\9 לעיני העולם כולו

Featured Replies

• תגובות 34
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ביג דיל - אין לזה את אותו אפקט.

פורסם

יותר נכון "שרף". היוזמה נכשלה (ולדעתי טוב שכך).

פורסם

חבל שהיא נכשלה, אנשים (לא בהכרח מוסלמים) צריכים להבין שאם הם לא מגלים רגישות כלפי אחרים אחרים לא יגלו רגישות כלפיהם. וספציפית בנוגע למוסלמים, הגיע הזמן לרסן אותם בכח ויפה שעה אחת קודם.

בונים מסגד במקום שבו אלפים נרצחו ע"י מחבלים מוסלמים? נשרוף את הספר הקדוש ביותר לאותם מחבלים.

פורסם

כל הזמן רוצים שנהיה רגישים אבל מתעלמים מיזה שלא רגישים אלינו - שמאלנים שוטים !

פורסם

חבל שהיא נכשלה, אנשים (לא בהכרח מוסלמים) צריכים להבין שאם הם לא מגלים רגישות כלפי אחרים אחרים לא יגלו רגישות כלפיהם. וספציפית בנוגע למוסלמים, הגיע הזמן לרסן אותם בכח ויפה שעה אחת קודם.

בונים מסגד במקום שבו אלפים נרצחו ע"י מחבלים מוסלמים? נשרוף את הספר הקדוש ביותר לאותם מחבלים.

זו הקבלה ממש גרועה - בניית מסגד לעומת שריפת ספר קדוש. זה כמו להקביל בין קריאה בתנ"ך לשריפתו. רמז: זה לא מקביל.

פורסם

אני שמאלן, אין לזה שום קשר.

צריך לחפש פשרה ולגלות רגישות לכולם, כשזה לא עובד צריך לעבור לאמצעים יותר תקיפים ולא להתרפס.

זו הקבלה ממש גרועה - בניית מסגד לעומת שריפת ספר קדוש. זה כמו להקביל בין קריאה בתנ"ך לשריפתו. רמז: זה לא מקביל.

זו ההקבלה היחידה שאפשרית מבלי לעבור על החוק. לשרוף את המסגד אסור לך, אבל אף אחד לא יכול לומר לך לא לשרוף ספר שרכשת וזה עדיין אפקטיבי.

פורסם

אבל זו לא הקבלה ממספר טעמים:

א. המסגד לא נבנה בגראונד זירו אלא 2 בלוקים ממנו - מרחק של בערך חצי קילומטר/קילומטר אם אני זוכר נכון(לגבי הבלוקים אני 100% בטוח, לגבי המרחק עצמו אינני בטוח)

ב. הקוראן הוא הספר הקדוש של כל המוסלמים ולא רק של המוסלמים הרדיקלים שתקפו ב11/9. אם אתה רוצה לשרוף את הספר הקדוש רק למוסלמים רדיקלים - אדרבא. המסגד - יותר נכון "מתנ"ס" (שכולל אגב, גם חדר זיכרון ל11/9...) הוא מקום קדוש לכל מוסלמי - בדיוק כמו בית כנסת ליהודי.

ג. בנייה והרס אינם מקבילים. בניית תיאטרון פרינג' או בית קולנוע המקרין סרטים אמריקאים באמצע בני ברק אינה מקבילה לשריפת בית כנסת בשנקין - היא מקבילה לבניית בית כנסת בשנקין.

לגבי החדשה - סתם דבילבילון.

פורסם

הייתי רוצה להסב את תשומת לבכם לעבר אירועים שהתרחשו במדינות מוסלמיות בעולם עקב הכרזת הכוונה לשרוף ספרי קוראן-

בלא מעט מקומות, עשרות אלפי אנשים יצאו לרחובות ושרפו דגלי ארה"ב+הקריאות הרגילות של "מוות לאמריקה" וכו', למרות שאובמה טרח מהר מאוד לפרסם הצהרה שארה"ב מגנה מעשה כזה או דומה, ולא תומכת בשום אופן בכומר שיזם את הרעיון.

אם כל אלו שיצאו לרחובות לצעוק ולשרוף דגלים הם "קיצוניים", אני לא מבין למה לאנשים יש תלונות על שימוש בנשק רחב היקף כנגד מעוזות של אותם "קיצונים", אחרי הכל, כפרים שלמים על כל תושביהם טרחו לצאת לרחובות ולשרוף דגלים.

אין סיבה לעקב הפצצה איכותית ואפקטיבית בשביל צדיק אחד בסדום, לדעתי.

פורסם

פורסם

ב. הקוראן הוא הספר הקדוש של כל המוסלמים ולא רק של המוסלמים הרדיקלים שתקפו ב11/9. אם אתה רוצה לשרוף את הספר הקדוש רק למוסלמים רדיקלים - אדרבא. המסגד - יותר נכון "מתנ"ס" (שכולל אגב, גם חדר זיכרון ל11/9...) הוא מקום קדוש לכל מוסלמי - בדיוק כמו בית כנסת ליהודי.

אתה חיי בסרט מאוד יפה אם אתה חושב שיש דבר כזה מוסלמים לא רדיקלים, הם אולי לא לובשים את החלוקים המוזרים האלו ולא יוצאים לרחוב וצועקים מוות לאמריקאים, אבל הם אומרים וחושבים אותו הדבר .

וכן, אני מכליל, מוסלמים במדינות מוסלמיות ב90 אחוז מהמיקרים הם מה שבעולם המפותח יקרא "קיצוניים" .

ובכלל, אני לא מבין מה עושים סיפור מזה? נו אז, מישהו שרף את הקוראן, קודם כל זה to little to late, ודבר שני, כאילו המוסלמים הצדיקים לא שורפים דיגל ישראל ואמריקה על בסיס יום יומי (בטח ובטח שבזמן סיפור כזה ).

אגב הוכחה פשוטה לכך שהם רדיקלים, ברגע שערים שלמות יוצאות להפגין ולשרוף דגלים ובובות של מנהיגים (אפשר לומר גם להרוג, כי בתכלס אם אותו מנהיג היה שם זה מה שהיה קורה לו ב100 אחוז ) בגלל שמישהו צייר קריקטורה של מוחמד, זה רק מראה עם איזה ברברים יש לנו עסק .

ושוב, בכל מה שאמרתי מעל היתכוונתי למוסלמים, לא לערבים, אני לא מאשים בן אדם על זה שהוא נולד למשפחה כזו שיש לה אמונה כזו, אבל הוא עצמו בסך הכל רוצה לעזוב את זה ולהיתקדם בחיים, אם אדם כזה לדעתי אפשר לעשות דו קיום, לעומת זות, ילד בריטי, שנראה אירופאי לגמריי, וכל המשפחה שלו נוצרים, אבל ביום בהיר אחד החליט לקבל עילו את האיסלם, הוא אויב גדול בדיוק כמו אחמדינג'אד, האמת שאפילו יותר, כי את אחמדינג'אד אפשר לקלוט מרחוק, אותו ילד יראה לך אדם רגיל עד שהוא ידקור אותך בגב .

פורסם

אהלן וסהלן יא חביבי יא חביבי, הרשה לי להכיר לך את אינדונזיה.

פורסם

אהלן וסהלן יא חביבי יא חביבי, הרשה לי להכיר לך את אינדונזיה.

הם אולי לא מזיקים כרגע, אבל ברגע שיתחיל מעשה אתה יודע מצוין באיזה צד הם יהיו .

מה גם שהם ממש לא מוסלמים במקור והם מספיק רחוקים מפה בשביל לא לגרום בעיות רציניות .

וגם המשטר שם לא יציב משהו, והמדינה יצאה מדיקטטורה רק על ידי דחיפה מצד האמריקאים.

פורסם

אני שמח שזה בא מהצד הנוצרי.. אולי עכשיו אנחנו יהודים יפי הנפש נוכל סוף סוף לגנות אותם בדברים שהם עושים?

אני לא יודע באמת מה יותר טוב.. לחזק או להצתדק? נו מזה משנה גם ככה האסלם ימשיך לשנוא אותנו..

אז.. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים