עבור לתוכן

כבלים לפטיפונים... כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

חברים איפה אפשר לקנות כבלים טובים? קצה אחד אני צריך RCA ואת הקצה השני צריך חוטים חשופים.

ועוד שאלה... את GROUND אפשר להעביר באותו הכבל ביחד עם הסאונד?

תודה.

פורסם

איזה כבל בדיוק את צריך. זה מתחבר בתוך הפטיפון ובצד השני אל המגבר?

בעיקרון יש כבלים שמיועדים במיוחד לפטיפונים (איך לא, צריך להרוויח משהו). בנוגע לאדמה, ברוב הפטיפונים ישנו כבל נוסף אשר עובר אל הגוף של המגבר, ולא סומכים אך ורק על כבלי ה-RCA.

פורסם
  • מחבר

יש כבל אדמה נפרד מהאודיו. הבעיה שזה יותר מדי חוטים ובלגן.

אני צריך כבל איכותי עם חיבורים טובים.

פורסם

עדיין לא ענית לי לשאלה, איזה כבל בדיוק אתה צריך? זה מתבחר בצד אחד לתוך הגוף של הפטיפון ומשם הולך אל מגבר? למה הקצה החשוף?

וממש לא הבנתי מה הבעיה להריץ עוד כבל אחד של אדמה במקביל לכבלים. יש אפילו כבלים שבהם הוא מחובר אל שני הכבלים האחרים ולא תלוי באויר סתם כך.

כמה כסף אתה מתכנן להוציא על זה? יש המון כבלים לפטיפון (רובם מאוד יקרים).

פורסם
  • מחבר

זאת לא בעיה זה מה ששארלתי אם אפשר וזה לא יפריע לסאונד.

אז אני מבין שאפשר.

למה אני צריך כבל בקצה כי הכבל הזה הוא מולחם בקצה שלו ללוח PCB מתחת לTONEARM.

פורסם

זה כבל שיוצא ישירות אל המגבר, או שזה כבל שמתחבר בצד אחד ל-PCB ובצד השני לנקבות RCA שיושבות על הגוף של הפטיפון?

בנוגע לכבל הארקה, אני ממליץ לך לחבר אותו ליתר ביטחון. אין לי שמץ למה זה נראה לך כמו טרחה או בלגאן כשזה כבל בודד שאפשר להריץ אותו בצמוד לכבלים של האודיו. אם זה כל כך מפריע לך לפחות תנסה עם ובלי ותבדוק האם יש הבדל בכמות הרעש.

פורסם
  • מחבר

זה כבל ישיר מהטון ארמ של הפטיפון לאר סי איי זכר שמתחבר למיקסר...

חברים אתם מתבלבלים!!!

לא אמרתי שאני לא מחבר אותה אני כן מחבר אותה כי אחרת יש רעשי רקע!לחבר זה לא קשה!

אני פשוט רוצה לעשות את זה אסטתי יותר ולאחד את האודיו ואת האדמה בכבל אחד של 3 גידים! זה הכל!

אני פשוט שאלתי שאם הכבל של הארקה יעבור ביחד עם הכבל סאונד אם זה יצור רעשים והפרות כל שהן זה מה ששאלתי!

עניתם לי כבר על השאלה חחח תודה.

פורסם

אבל מה שאתה שוכח הוא שכבל RCA כבר מכיל אדמה בטבעת שמסביב לפין. האדמה הזו היא בנוסף.

אתה יכול בקלות לקחת כבל ולסובב אותו על כבל ה-RCA, אל תעביר אותו בפנים. כבל RCA טוב בנוי עם סיכוך שמגן על הכבל, חבל שתפרק אותו כדי להכניס עוד כבל פנימה.

פורסם
  • מחבר

אוקי... תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים