עבור לתוכן

אני חושבת לקנות את ה- DELL VOSTRO 3500

Featured Replies

פורסם

אחרי שפרסמתי פה את המפרט שאני רוצה ואחרי שבחנתי מספר דגמים אני חושבת לקנות את המחשב הזה:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm

הסיבות:

7200RPM

i5

כרטיס מסך יותר חזק משל אינטל

התקציב שלי הוא כ- 4K-5K.

אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הסתייגות מהדגם הזה או משהו נוסף להציע.

בנוסף האם מישהו יודע מה איכות הבנייה שלו?

תודה!

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209675.0

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה.

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

* גודל המסך?

* משקל רצוי?

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)

* בלוטות?

* גודל מינימלי של כונן קשיח?

* צורב DVD?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

בלי זה קשה לעזור לך

פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, מעט משחקים לא כבדים אבל גם לא קלים, צפייה בסרטים HD מאוד חשוב לי שתהיה אפשרות לעבוד על מספר יישומים במקביל (word, excel, firefox, IM softwares וכו')- שהמחשב לא יהיה איטי. וצפייה ב HD בצורה חלקה. המשחקים פחות חשוב.

* גודל המסך? אני אשמח אם המחשב יהיה גם נייד אבל עם מסך לא יותר מדי קטן..... מאוד לא סגורה על גודל המסך

* משקל רצוי? כמה שפחות ונראה לי שעד 3 ק"ג זה עדיין מאפשר ניידות קלה- אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעבודה על המחשב עם מספר תוכנות במקביל או בצפייה בוידאו אני אשמח שיחזיק כשעתיים וחצי שלוש שעות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה ניתן לחבר לטלוויזיות למיניהן. כמה שיותר אפשרויות לחיבורי USB ואשמח גם לFIREWIRE\eSata אבל לא חובה

* בלוטות? לא!

* גודל מינימלי של כונן קשיח? אפילו 160G יספיק לי אבל תמיד אשמח ליותר

* צורב DVD? לא קריטי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל עדיף אחריות מצד היצרן לתקופה ארוכה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני באמת כבר לא בעניינים. חשוב לי איכות הבנייה של הנייד, שיהיה שירות לקוחות טוב בקיצור מה שאתם הייתם מעדיפים.

מקווה שתענו לי מהר ותודה! :yelclap:

עכשיו אפשר לקבל בבקשה עזרה? :)

פורסם

אם אלו הדרישות הווסטרו לא יתאים. הכרטיס מסך שמגיע איתו מדגם g310m חלש ולא מתאים למי שרוצה לשחק.

כמה דגמים עדיפים בתקציב שלך:

Acer Aspire 5740DG - מחשב מצויין עם כרטיס מסך חזק מאוד מדגם HD5650. אופציה ל-2 מעבדים:

5740 מבוסס מעבד i3 330m במחיר של 4000 שח - לינק

5740 מבוסס מעבד i7 620m במחיר של 5100 שח - לינק

המעבד בנייד השני חזק הרבה יותר, אבל לדעתי גם המעבד הראשון יספיק לך.

אופציה נוספת בתקציב הוא ה-Gigabyte Q1585n במחיר של 4690 שח

מדובר במחשב מבוסס i5 520m, בנוסף יש לו כרטיס חזק מדגם g335m ויתרון של שנתיים אחריות.

לשימושים שתארת המחשב הזול משלושתם יספיק כנראה

פורסם
  • מחבר

עד כמה משמעותי ההבדל בין 7200RPM ל 5400RPM?

ולפי מה שראיתי הביצועים של הכרטיס מסך g310m סבירים בשביל משחקים לא כבדים אני טועה?.... מה גם שזה לא הרעיון העיקרי של המחשב... הוא יהיה יותר ללימודים אופיס אינטרנט סרטים MATLAB אני גם הולכת ללמוד JAVA. האם הכרטיס g310m חזק מספיק בשביל צפיה בסרטים?

המשחקים האחרונים ששיחקתי היו החידושים ל monkey island

americas army

וכל מיני זיפטים שכאלה.... אני לא גיימרית אבל לפעמים בא לי על משחק ואני לא חייבת אותו באיכות הכי טובה שיש.

פורסם

ההפרש לדעתי לא מספיק חשוב כדי שיהווה הצדקה להשקעה של מאות שקלים. את מוזמנת לעבור על בנצ'מארקס:

http://www.tomshardware.com/charts/2009-2.5-mobile-hard-drive-charts/benchmarks,53.html

http://www.storagereview.com/php/benchmark/suite_v4.php?typeID=10&testbedID=4&osID=6&raidconfigID=1&numDrives=1&devID_0=365&devID_1=355&devID_2=367&devCnt=3

חשוב שתדעי שעם העליה במהירות הדיסק, צריכת החשמל שלו עולה בהתאם וגוררת זמן סוללה נמוך יותר

לסרטים, לא צריך כרטיס מסך. כל עוד המחשב לא בנוי על מעבד אטום, המעבד נושא בכל העומס בלי בעיה.

g310 הוא כרטיס חלש בהרבה מה-335 לדוגמה. אני מבין שאת משווה הכל לווסטרו 3500 - שהוא מחשב מצויין

הבעיה שבהשוואה של מחיר מול מפרט, המפרט של הג'יגה בייט עדיף במחיר כמעט זהה.

במידה ואת רוצה לשחק אפילו monkey island, אני לא משוכנע שה-310 יחזיק אפילו בהגדרות בינוניות-חלשות.

גילוי נאות:

לא יצא לי לשחק על מחשב נייד. עבדתי על הרבה מאוד ניידים, ואצלי בבית יש 5 ניידים שונים - שאף אחד מהם לא נקנה למשחקים

בנושא של משחקים על ניידים, במיוחד עם כרטיסי מסך גבוליים, עדיף ללכת לחנות לבדוק לפני שקונים

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוחה שאני אשחק... אבל אני עוברת דירה ומשאירה את הנייח בבית של ההורים. רוב העיסוקים שלי הם גלישה באינטרנט צפייה בסדרות ועבודה עם תוכנות אופיס... כמו שאמרתי בגלל שאני מתחילה ללמוד השנה אני כנראה אצטרך לתכנת קצת JAVA ולעבוד עם MATLAB. להריץ גוגל earth. אני פשוט לא רוצה להיות מוגבלת בגלל מפרט לא מתאים. ואני רוצה מפרט שיחזיק לשנתיים שלוש לפחות. אני רוצה איכות בניה גבוהה והבנתי שה VOSTRO הוא חזק.

התוכנות שפתוחות אצלי באופן קבוע ומקביל הם יו-טורנט, אנטי-וירוס (Avira), ספייבוט, גוגל טוק, מסנג'ר, פיירפוקס, steam. בתקופות לימודים אני משתמשת גם באופיס וב Adobe reader. הג'יגה בייט בהחלט נראה לי... מניחה שמה שמטריד אותי קצת זה המשקל ומהירות ההארדיסק. מה לגבי האחריות של ג'יגה בייט בארץ? אמינים?

ואם כבר ג'יגה בייט כנראה אלך על זה

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15904

בנוסף בהרבה מפרטים כתוב

802.11b/g/n

מה זה בעצם אומר? למה לא כתוב אם זה b g או n?

פורסם

זה לא b או g או n, זה כולם. יש תמיכה לאחור בכל תקני ה-wifi

לגבי הג'יגה בייט, הוא נראה טוב, אם כי לדעתי ההפרש בין ה-520 ל-540 לא מצדיק 200 שקל

אם את מוותרת על משחקים יש לך אופציה טובה כמו ה-Fujitsu Lifebook AH530-2

מפרט חזק (ה-450m חזק כמעט כמו ה-520m) ויהיה מספיק לדרישות שלך - במחיר של 3500 שח בלבד

או אפילו מפרט של ווסטרו 3500 מבוסס אותו מעבד במחיר של 4350 (עם 4 ג'יגה זכרון) עם 5 שנים אחריות

http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3383

פורסם
  • מחבר

טוב... אני אצטרך לחשוב על זה... אם אחליט שאני לא רוצה לוותר על משחקים אני אלך על הג'יגה בייט. אם אני אוותר אלך על הווסטרו למרות ששמעתי שהוא מתחמם. מבחינת חברה ואחריות בארץ.... מה לדעתך עדיף DELL או GIGABYTE? בכל מקרה ממש תודה היית לי לעזר :yelclap:

פורסם

אין לי נסיון עם נותן השירות של ג'יגה בייט, אבל עם דל יש לי נסיון טוב מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים