פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים המערכת פועלת אצלי מצויין ועושה אחלה רעש ... אבל אני רוצה יותררררררר !! הדיקודר מקבל מוזיקה באינפוט של DIGITAL OPTICAL ומערכת הסראונד היא ProLogic II ... ואני שומע רעש חזק רק מהרמקול של הסנטר ! מתקרבים ושומעים בקושי רעש משאר ארבעת הרמקולים .... מה צריך לעשות ?! כדי שאני ישמע שירים בווינאמפ חזק מכל הכיוונים נ.ב. אפשר לשמוע סראונד ברמקולים כי ה DOLBY DIGITAL טוב ..
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים זה ברור שה Pro logic II נותן יותר סאונד ל Vocals אם אתה צופה בסרטים אני מציע שתמיד תשמע מוזיקה עם Dolby Digital
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים מחבר חמוד אין שירים שמקודדים ב DD .....סרטים בקושי גם .. אבל שיר לא ראיתי בחיים מקודד ב DD
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים אלא אם יש לך DVD-A או SACD או QUADRO......וגם אז שומעים את זה ברב ערוצי רק עם מערכת ממש טובה (וזה מממשששש יקר)
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים מחבר תודה רבה לליאור כהן !! היחיד שעזר במקום לתת תשובה פלצנית כמו "לא צריך לשמוע מוזיקה בסראונד"יש לי 5 רמקולים שעלו הרבה כסף אני רוצה לנצל את כולם !!אולי אתם רוצים לבזבז תבזבזו אני לא כזה ...אגב שם הפלאגין Virtuoso 2 משהו כזהחיפוש באתר ווינאמפ על SURROUND פתר הכול !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.